Jump to content

Επι ποσες φορες τα λιτρα μας να γυρναει ενα σκιμερ θεωρειτε ιδανικο?

24 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Το σκιμερ θεωρειτε ενα απο τα ποιο απαραιτητα εργαλεια για ενα θαλασσινο ενυδρειο.Επι ποσες φορες τα λιτρα μας να γυρναει  ενα σκιμερ και γιατι?

Έγινε επεξεργασία - niknik

:bigemo_harabe_net-82:  εμένα δεν τα γυρναει ακομη γιατί δεν έχω πάρει χεχεχεχε .... Θα πάρω όμως σε κάνα 2 μηνο. (2,5 με 3 φορές τα λίτρα μας είναι πολύ καλά πιστεύω)  Γενικά θεωρώ πως είναι κάλο εργαλείο είχα διαφορετική άποψη παλιά , ότι δεν χρειάζεται ... Αλλά μετά σκέπτομαι αν έχεις κάνα 2 σαλιγκάρια μέσα η κάνα κλαμ και αρχίσουν και βγάζουν ζουμιά άντε να το σώσεις μετά... Επίσης η μούργα που τραβαει ειδικά αν έχεις Lps  & Zoas  που αν τα ενοχλήσει τπτ αρχίζουν και ξερνάμε δηλητήρια .Τελος  σε προστατεύει  από διαφορά blooms ... 

Επι 2 νικο νομιζω πως ειναι μια χαρα...φυσικα αναλογα το ενυδρειο και τι σκιμμαρισμα κανουμε...

Επί 2 νομίζω και εγώ είναι καλά πάντα βέβαια ανάλογα το στοκ.

Εγώ είμαι Χ4 αλλά έτυχε δεν το επεδίωξα.

Επί 2 νομίζω και εγώ είναι καλά πάντα βέβαια ανάλογα το στοκ.

Εγώ είμαι Χ4 αλλά έτυχε δεν το επεδίωξα.

Καλα σου εκατσε Λευτερη ,χαχαχαχα θεωρω επι 3 φορες τουλαχιστον ειναι το ιδανικο.

Παιδια νομιζω ειναι πολυ σχετικο αυτο κατα τη γνωμη μου!

Εχει να κανει με το καθε ενυδρειο τι στοκ εχει και τι ζηταει.

Και προφανος τη ειδους σκιμαρισμα κανει dry η wett..

Οπως και να εχει τα καλυτερα αποτελεσματα του σκιμμερ τα ειδα οταν εβαλα το σκιμμερ στο δεύτερο διαμέρισμα του σαμπ και οχι στο πρωτο που ειναι η ηπερχειλισει,στην ηρεμια του!

Οταν ειχα το mce 600 ειδα τρομερη αποδοση σε ηρεμια παρα σε αναταραξεις και κυκλοφορια!

Οσο για το coralbox που δουλευω τωρα αυτο για εμενα θελει υψος! Και οχι βυθυσμενο στο νερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...