dj orfeas 4 Ιουλίου 2016 #1 Share 4 Ιουλίου 2016 ξέρει κανείς τι είναι αυτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 5 Ιουλίου 2016 #2 Share 5 Ιουλίου 2016 Καποιο ειδος σπογγου που δεν θυμαμαι ονομα! Τα ειχα κατα δεκαδες σε περιοχες με περιορισμενη κυκλοφορια και χωρις φως ! (κατω απο βραχια κτλ) Ενας ερημιτης τα εφαγε μέσα σε 4-5 μερες! Δεν ειναι ανησυχητικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 5 Ιουλίου 2016 #3 Share 5 Ιουλίου 2016 Χρονιά σου πολλά κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 5 Ιουλίου 2016 #4 Share 5 Ιουλίου 2016 Τα είχα και εγώ αυτά κάποια εποχή. Όπως σου είπε ο Διονύσης μην σε ανησυχεί. Σ΄εμένα εξαφανίστηκαν χωρίς να έχω κάβουρα. Το πως δεν το ξέρω. Τα είχα κυρίως στο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουλίου 2016 #5 Share 5 Ιουλίου 2016 Χρονια σου πολλα,μου κανουν για κουκουλια απο προνυμφες,ετσι μου μοιαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj orfeas 6 Ιουλίου 2016 Author #6 Share 6 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά ο ερημίτης τι είναι κάβουρας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 6 Ιουλίου 2016 #7 Share 6 Ιουλίου 2016 Ναι κάβουρας είναι. Δες εδώ: http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+501+620&pcatid=620 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος