Husky_Jim 29 Ιουνίου 2016 #1 Share 29 Ιουνίου 2016 Εχθές πετάχτηκα σε ένα γειτονικό ενυδρειομάγαζο για να πάρω εκτάκτος ένα φάρμακο, φορώντας ένα από τα πολλά μπλουζάκια με πλέκο που έχω... Ένας από τους υπαλλήλους του μαγαζιού βλέπει το μπλουζάκι που μπροστά έχει ένα Panaque Ambrusteri και μου λέει...."Ωραίο μπλουζάκι..." και εγώ ασυναίσθητα του απαντάω...."έλα μωρέ γλύφτες είναι....".......αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαα ακόμα γελάω (με τον εαυτό μου φυσικά)....θα με άκουγε και κανένας και θα με έπαιρνε με τις πέτρες...... Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 29 Ιουνίου 2016 #2 Share 29 Ιουνίου 2016 Ωρα να αλλάξεις την υπογραφή σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Ιουνίου 2016 #3 Share 29 Ιουνίου 2016 Τέτοια λέγε και στην επόμενη συνάντηση θα σου λένε, οι πλακοστομοι είναι σκατοψαρα. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 29 Ιουνίου 2016 #4 Share 29 Ιουνίου 2016 Θα σ' άκουγε κανένας που δε σε γνωρίζει και θα σκεφτόταν "που να τον άκουγε ο husky ...." 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Ιουνίου 2016 #5 Share 29 Ιουνίου 2016 και εμενα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι δεν ειναι γλυφτες αλλα πλεκοστομοι!! τς τς τς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 29 Ιουνίου 2016 #6 Share 29 Ιουνίου 2016 και εμενα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι δεν ειναι γλυφτες αλλα πλεκοστομοι!! τς τς τς!!!! ναι άλλα γλύφουν χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος