Popular Post ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιουνίου 2016 Popular Post #26 Share 28 Ιουνίου 2016 Μια και από εμένα για τη χαρά της συμμετοχής. Είναι με το προηγούμενο στήσιμο μιας και δεν έχω καμιά της προκοπής με το τωρινό! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 28 Ιουνίου 2016 #27 Share 28 Ιουνίου 2016 Να και το δικο μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Ιουνίου 2016 #28 Share 28 Ιουνίου 2016 Και το δικο μου καμαρι. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisk 28 Ιουνίου 2016 #29 Share 28 Ιουνίου 2016 Από την περιγραφή, αντιλαμβάνομαι ότι "ο διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας γλυκού νερού του aquazone, για τον μήνα Ιούλιο!" έχει να κάνει καθαρά με θέμα γούστου. Δεν αναφέρεται κανένα "ενυδρειακό κριτήριο". Κριτήριο, που να είναι απαραίτητο για την ομαλή και ευχάριστη συμβίωση των αγαπημένων μας φίλων! Και εξηγούμαι... Αν υποθέσουμε ότι έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρα με 3 μονομάχους και 2 χρυσόψαρα και βγάλω μια εκπληκτική φωτογραφία, θα δεχτεί το aquazone να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και να αναρτήσει στο λογαριασμό του τη φωτογραφία ενός τέτοιου "ενυδρείου"; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ/κατακρίνω καμία κίνηση/διαγωνισμό, απλά θεωρώ ότι ένας τέτοιος διαγωνισμός δεν βοηθάει κανέναν, ακόμα και αυτούς που θα συμμετέχουν με "ακατάλληλα" ενυδρεία, στην όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης (και όχι επιβίωσης) των ψαριών μας. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, δεν θα συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας, με έπαθλο μια γύαλα 6.8 λίτρων, γιατί εδώ μέσα έμαθα γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμαι τέτοιου είδους "ενυδρεία". Θα προτιμούσα να μην υπάρχει κανένα έπαθλο! Χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, ένιωσα την ανάγκη να κάνω αυτό το σχόλιο γιατί νομίζω ότι αναιρείται η φιλοσοφία του χόμπυ μας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Ιουνίου 2016 #30 Share 29 Ιουνίου 2016 Από την περιγραφή, αντιλαμβάνομαι ότι "ο διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας γλυκού νερού του aquazone, για τον μήνα Ιούλιο!" έχει να κάνει καθαρά με θέμα γούστου. Δεν αναφέρεται κανένα "ενυδρειακό κριτήριο". Κριτήριο, που να είναι απαραίτητο για την ομαλή και ευχάριστη συμβίωση των αγαπημένων μας φίλων! Και εξηγούμαι... Αν υποθέσουμε ότι έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρα με 3 μονομάχους και 2 χρυσόψαρα και βγάλω μια εκπληκτική φωτογραφία, θα δεχτεί το aquazone να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και να αναρτήσει στο λογαριασμό του τη φωτογραφία ενός τέτοιου "ενυδρείου"; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ/κατακρίνω καμία κίνηση/διαγωνισμό, απλά θεωρώ ότι ένας τέτοιος διαγωνισμός δεν βοηθάει κανέναν, ακόμα και αυτούς που θα συμμετέχουν με "ακατάλληλα" ενυδρεία, στην όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης (και όχι επιβίωσης) των ψαριών μας. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, δεν θα συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας, με έπαθλο μια γύαλα 6.8 λίτρων, γιατί εδώ μέσα έμαθα γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμαι τέτοιου είδους "ενυδρεία". Θα προτιμούσα να μην υπάρχει κανένα έπαθλο! Χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, ένιωσα την ανάγκη να κάνω αυτό το σχόλιο γιατί νομίζω ότι αναιρείται η φιλοσοφία του χόμπυ μας. Καλημέρα Αποστόλη. Καταρχάς έχεις απόλυτο δίκιο. Ένας χομπίστικος διαγωνισμός θα πρέπει να είναι λίγο ή πολύ έτσι όπως το αναφέρεις, όμως αυτός ο διαγωνισμός είναι είναι ένας χαλαρός διαγωνισμός φωτογραφίας που θα συνδεθεί και με τα Social Media και δέν έχει την λογική των διαγωνισμών που σκέφτεσαι (και όλοι γνωρίζουμε) και που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Ελπίζω να είδες την ανακοίνωση: http://www.aquazone.gr/forums/topic/104047-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/ Σάν το πρώτο φόρουμ που ξεκίνησε διαγωνισμούς με κριτήρια πιστεύω ότι γνωρίζουμε πώς πρέπει να γίνετε αυτό, και αυτό θα γίνει στους διαγωνισμούς που 'έρχονται'. Όταν από το 2005 είμασταν οι μοναδικοί που δίναμε σάν δώρο 'πιστοποιητικό/βραβείο', μαζί με το δώρο του διαγωνισμού δέν έγινε έτσι για τα μάτια του κόσμου, έγινε γιατί αυτο σημαίνει ότι το ενυδρείο αυτό, όπως παρουσιάστηκε πληρεί κάποια στάνταρ συγκεκριμένα και προάγει το χόμπι μας.Τώρα άν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπούν ενυδρεία με υβρίδια (που τα απεχθάνομαι προσωπικά) ή 10 χρυσόψαρα σε 25 λίτρα τώρα 1ον, οφείλουμε να το αναφέρουμε στο μέλος που το έβαλε και να μεταφέρουμε/ανοίξουμε θέμα και να τον βοηθήσουμε με το ενυδρείο του και 2ον να μήν ψηφίσουμε ένα τέτοιο ενυδρείο γιατί τότε εμείς θα φταίμε περισσότερο..... Για το δώρο που αναφέρεις γιατί είναι κακό?Είπε κανείς άν το κερδίσεις να βάλεις δίσκους μέσα?Το συγκεκριμένο γίνετε καταπληκτικό νάνο-φυτεμένο και μπορεί να φιλοξενήσει και γαρίδες μιας και διαθέτει καί τον φωτισμό αλλά καί την φίλτρανση. Αυτά από εμένα... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post κωνί/νος 29 Ιουνίου 2016 Popular Post #31 Share 29 Ιουνίου 2016 δεν αξιζει τον κοπο αλλα η συμμετοχη μετραει.... :( :( 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mpouklas 29 Ιουνίου 2016 Popular Post #32 Share 29 Ιουνίου 2016 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Ιουνίου 2016 #33 Share 29 Ιουνίου 2016 Μεσα και εγω 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Βλησμας 29 Ιουνίου 2016 #34 Share 29 Ιουνίου 2016 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Husky_Jim 29 Ιουνίου 2016 Popular Post #35 Share 29 Ιουνίου 2016 Παρακαλώ πολύ από εδώ και στο εξείς μόνο φωτό! Θα μπορούσαμε να μιλάμε μήνες για το τι και πώς....η αλήθεια είναι ότι μόλις πρίν από λίγες εβδομάδες ανακοινώσαμε ότι θα κάνουμε διαγωνισμό έτρεξαν σε άλλα φόρουμ (και καλά έκαναν) να βγάλουν πρώτοι διαγωνισμό όπως και έκαναν (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ τους - το λέω ειλικρινά) γιατί εμείς ήμασταν 'δυσκίνητοι' και αργήσαμε...γιαυτό βγάλαμε αυτόν τον light διαγωνισμό και όπως γράψαμε οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν....Η ξεφτύλα είναι το να μπαίνουν και να χαλάνε αυτό το θέμα συντονιστές και αντμίν άλλων φόρουμ που μάλιστα μπαίνουν σαν κρυφοί....αχαχαχχα λές και δές τους βλέπουμε..... Ας κοιτάξει ο καθένας και το κάθε φόρουμ την πάρτη του και ας μήν μπαίνει στα χωράφια των άλλων όπως κάνουμε εμείς σάν Aquazone....τέτοιες 'βλακείες' δέν τιμούν κανένα και πάνε το χόμπι μας πίσω. Σε όποιον δέν αρέσει ο διαγωνισμός δέν χρειάζεται απλά να βάλει φωτό..... Από εδώ και πέρα κάθε πόστ άσχετο μετο θέμα θα σβήνεται...καλό σας απόγευμα!!! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antwnis Mpok 29 Ιουνίου 2016 #36 Share 29 Ιουνίου 2016 Το μικρό γαριδαδικο με τον μουστακαλη να βολτάρει..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Ιουνίου 2016 #37 Share 29 Ιουνίου 2016 ***Συγνώμη για το επιπλέον σπαμάρισμα στο θέμα 1ον.Έγιναν κρυφές κάποιες απαντήσεις που δέν αφορούν τον διαγωνισμό και δέν είναι φωτογραφίες 2ον Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τον ApostolisK για την δεύτερη μου απάντηση, μιάς και αυτή τον "φωτογράφιζε" ενώ δέν γράφτηκε για αυτόν.Όπως είπα και στην αρχική μου απάντηση συνεχίζω να συμφωνώ με την άποψη του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 29 Ιουνίου 2016 #38 Share 29 Ιουνίου 2016 Αφου ειναι καλοκαιρινος ο διαγωνισμος ,μια υπο το φως του φεγγαριου.Ειναι χωρις επεξεργασια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Fred13 30 Ιουνίου 2016 Popular Post #39 Share 30 Ιουνίου 2016 (edited) Αν και δεν έχει προλάβει να ολοκληρωθεί και ακόμα προχωράμε σε αλλαγούλες να και η δική μου φωτογραφία ! Δεν ξέρω πως να την χωρέσω να ανέβει για αυτό την βάζω έτσι. Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2016 - rastafarian 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 30 Ιουνίου 2016 #40 Share 30 Ιουνίου 2016 το πρώτο μου ενυδρείο!! αν και δεν εχει ολοκλιρωθει τελιος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nikos Bilianos 1 Ιουλίου 2016 Popular Post #41 Share 1 Ιουλίου 2016 καλη επιτυχια σε ολους!!!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikosn 2 Ιουλίου 2016 Popular Post #42 Share 2 Ιουλίου 2016 και μια απο μενα!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha_1 3 Ιουλίου 2016 #43 Share 3 Ιουλίου 2016 (edited) Δεν είναι σε λειτουργία πλέον και το καινούργιο είναι φυτεμένο με άλγες προς το παρόν οπότε είπα να βάλω αυτό file:///Users/geobak/Desktop/Enudreia/%5B0041543%5D.jpg [/url]">http://http://s1266.photobucket.com/user/alpha_14/media/0041543_zpsfsphhiai.jpg.html'> Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2016 - Alpha_1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post avraamp 3 Ιουλίου 2016 Popular Post #44 Share 3 Ιουλίου 2016 (edited) Βάζω άλλη μία γιατί η άλλη μου φαίνεται λίγο θολή.Κρατήστε αυτή ή αν μπορεί κάποιος συντονιστής να αλλάξει το προηγούμενο ποστ μου με αυτή τη φωτογραφία για να μη γεμίζει το θέμα.Ευχαριστώ. Mod note Έγινε η αλλαγή. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2016 - rastaman 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 4 Ιουλίου 2016 #45 Share 4 Ιουλίου 2016 (edited) Dwarf Gourami απο το προηγουμενο στησιμο. Καλη επιτυχια σε ολους. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2016 - Antonis K 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post stathis spithas 4 Ιουλίου 2016 Popular Post #46 Share 4 Ιουλίου 2016 Και το δικο μου σε μια "περιεργη" φαση που περναει μεχρι να σπασει σε δυο ενυδρεια(δισκαδικο και φυτεμενο)... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Ιουλίου 2016 #47 Share 4 Ιουλίου 2016 Και εγώ εδώ για την χαρά της συμμετοχής και της ......νίκης 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 4 Ιουλίου 2016 #48 Share 4 Ιουλίου 2016 Για την συμμετοχή μια και από εμένα 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 5 Ιουλίου 2016 #49 Share 5 Ιουλίου 2016 Και κάτι από μένα!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 5 Ιουλίου 2016 #50 Share 5 Ιουλίου 2016 Για την συμμετοχη 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts