kadmos 30 Ιουνίου 2016 #26 Share 30 Ιουνίου 2016 Τα πάντα έχει το μαγαζί λέμε. Χώρο για καμιά γυάλα δεν έχει μόνο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Ιουνίου 2016 #27 Share 30 Ιουνίου 2016 Τα πάντα έχει το μαγαζί λέμε. Χώρο για καμιά γυάλα δεν έχει μόνο! Καλυτερα ετσι Χρηστο.Εγω εχω χωρο οχι μονο για γυαλα αλλα για fishroom στο μαγαζι.Το θεμα ειναι οτι μετα θα μπλεξουμε και μονο δουλεια δεν θα κανουμε.Θα μπαινει πελατης και θα λεμε"Μισο λεπτο γιατι κανω αλλαγη νερου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιουνίου 2016 Author #28 Share 30 Ιουνίου 2016 Τα πάντα έχει το μαγαζί λέμε. Χώρο για καμιά γυάλα δεν έχει μόνο! Ενα νανο φυτεμενο με γαριδες χωραει ανετα! χαχαχαχχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Ιουνίου 2016 #29 Share 30 Ιουνίου 2016 Καλυτερα ετσι Χρηστο.Εγω εχω χωρο οχι μονο για γυαλα αλλα για fishroom στο μαγαζι.Το θεμα ειναι οτι μετα θα μπλεξουμε και μονο δουλεια δεν θα κανουμε.Θα μπαινει πελατης και θα λεμε"Μισο λεπτο γιατι κανω αλλαγη νερου" Συμφωνω. Καλυτερα να μην μπλεκουμε τα επαγγελματικα με τα " προσωπικα".Χαχαχα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 1 Ιουλίου 2016 #30 Share 1 Ιουλίου 2016 Κώστα, είχα φάει τον κόσμο όταν είχα το 15άρι για τέτοια λάμπα και είχα απελπιστεί. Μόνο από ebay έβρισκα. Τέλος καλό όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος