petran halen 25 Ιουνίου 2016 #1 Share 25 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολουςςςςςςς Θελω σε αυτο το θεμα να αναρτησουμε ολοι μας φωτος που μας εκαναν να γελασουμε,να μας κινησουν το ενδιαφερων, η απλα που δεν θα ξεχασουμε ΠΟΤΕ απο τα ρεεφ μας!!!!!! Μας καει που μας καει ο καιρος!!! Παμε να καουμε κ εδω!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιουνίου 2016 #2 Share 25 Ιουνίου 2016 Το brain προσπαθουσε να φαει ενα ζουζουνι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Ιουνίου 2016 Author #3 Share 25 Ιουνίου 2016 Το brain προσπαθουσε να φαει ενα ζουζουνι Χαχαχαχαχαχαχ. Παιζει να ειναι η καλυτερη τροφη !!! Χαχαχααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιουνίου 2016 #4 Share 25 Ιουνίου 2016 Παιζει να ειναι το πιο brainless brain coral ever Σαν να ειχε ο φασουλας για επιθετο το "κοντος" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 27 Ιουνίου 2016 #5 Share 27 Ιουνίου 2016 Μάλλον ήθελε ν'αυτοκτονήσει εκείνο το βράδυ δεν εξηγείται αλλιώς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Ιουνίου 2016 Author #6 Share 27 Ιουνίου 2016 Μάλλον ήθελε ν'αυτοκτονήσει εκείνο το βράδυ δεν εξηγείται αλλιώς......Που υο θυμηθηκεςςςςςςςςςςΑυτη η σαλαρια παιδια πηγενε πανω στο κλαμ!!και το κλαμ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 27 Ιουνίου 2016 #7 Share 27 Ιουνίου 2016 Που υο θυμηθηκεςςςςςςςςςς Αυτη η σαλαρια παιδια πηγενε πανω στο κλαμ!!και το κλαμ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μάλλον την συμπαθούσε δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 27 Ιουνίου 2016 #8 Share 27 Ιουνίου 2016 Το brain προσπαθουσε να φαει ενα ζουζουνι Εχετε και εσεις ζουζουνια μεσα στο ενυδριεο ε χαχα εγω βρισκω κουνουπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Ιουνίου 2016 Author #9 Share 28 Ιουνίου 2016 Εχετε και εσεις ζουζουνια μεσα στο ενυδριεο ε χαχα εγω βρισκω κουνουπια Καλοκαιρι..... μαζευουν οι blue plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Οκτωβρίου 2016 #10 Share 17 Οκτωβρίου 2016 Μια παλια μου αλλα τρομερη φωτο απο τον εγκεφαλο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 18 Οκτωβρίου 2016 Author #11 Share 18 Οκτωβρίου 2016 Μια παλια μου αλλα τρομερη φωτο απο τον εγκεφαλο. Νικολ θυμησε μου ονομα απο τον εγκέφαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος