Popular Post argy1 24 Ιουνίου 2016 Popular Post #1 Share 24 Ιουνίου 2016 Πριν απο μερικα χρονια ειχα περασει απο το ενυδρειο Κρητης.Τοτε δεν ειχα καταπιαστει ακομη με το χομπυ του ενυδρειου,παρ'ολα αυτα ομως με ειχε αφησει εκπληκτο το θεαμα τοσο που πηγα και δευτερη φορα μεσα στον επομενο χρονο!Εχω λοιπον καποιες φωτογραφιες που τραβηξα προσωπικα και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας,αφου σας ζητησω συγνωμη για την αναλυση και τα σχετικα μιας και δεν ειμαι και ο καλυτερος φωτογραφος..Απλα ετυχε να βρεθω εκει με μια απλη φωτογραφικη και χωρις ιδιαιτερες γνωσεις στην φωτογραφια. Οσοι τυχει να βρεθειτε στον νομο Ηρακλειου αξιζει μια βολτα και για εσας και για τα πιτσιρικια σας! Υ.Γ.Θα παρει αρκετη ωρα να τις ανεβασω οποτε αν θελετε περιμενε λιγο και μετα σχολιαζετε ωστε να ειναι συγκεντρωμενες στα πρωτα ποστ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιουνίου 2016 Author #2 Share 24 Ιουνίου 2016 Συνεχεια.. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιουνίου 2016 Author #3 Share 24 Ιουνίου 2016 Συνεχεια.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιουνίου 2016 Author #4 Share 24 Ιουνίου 2016 Συνεχεια.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιουνίου 2016 Author #5 Share 24 Ιουνίου 2016 Τελος! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypobibastis 24 Ιουνίου 2016 #6 Share 24 Ιουνίου 2016 Παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο της Κρητης!Εχει σχεδον ολα τα ειδη της μεσογειακης θαλασας!Καποια στιγμη θα το επισκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 24 Ιουνίου 2016 #7 Share 24 Ιουνίου 2016 Το συγκεκριμένο βρίσκεται στις Γούβες, μέσα στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικανικής Βάσης στο νομό Ηρακλείου. Ο ίδιος το έχω επισκεφτεί 4 φορές μέχρι τώρα. Έχω επισκεφτεί και αυτό που βρίσκεται στη Ρόδο αλλά καμία σχέση. Της Κρήτης είναι πιό σύγχρονο και πολύ μεγαλύτερο. Στο τέλος της περιήγησης έχει και μία αίθουσα όπου μπορείς άν έχεις χρόνο να καθίσεις και απολαύσεις διάφορα ντοκιμαντέρ από τη Θαλάσσια ζωή. Ένα πραγματικό στολίδι για την Κρήτη που όπως είπε και ο Μιχάλης αξίζει να το επισκεφτείτε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 24 Ιουνίου 2016 #8 Share 24 Ιουνίου 2016 Και επίσης επειδή τυγχάνει να μενω κοντα και να το επισκέπτομαι συχνα, εχουν και σκαφος που μελετα τον βυθο του κρητικού πελάγους και εν μέρει της Μεσογείου πολλα βράδια το σκάφος τους δενει στο λιμάνι και μεταφέρει ψαρια και θηλαστικά που εχουν χτυπηθεί ή εχουν μολυνθεί και χρειάζονται περίθαλψη οπως επίσης και προσπαθούν να βοηθησουν και να συμβάλουν στη προστασια του γονου που κάποιοι εξολοθρευουν με ποικίλους τρόπους, υπεραλιευσης- δυναμητης, τάρτες κτλπ που μαλιστα εχει ως αποτέλεσμα να πιάνονται και ψαρια που ειναι σε εφηβεία και δεν εχουν δωσει απογονους... Ειναι πολυ δυνατο σαν ίδρυμα και ελπίζουμε να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώσει!!! Μπρ5 Μιχάλη που το ανέφερες!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostascb 24 Ιουνίου 2016 #9 Share 24 Ιουνίου 2016 (edited) Καταπληκτικό, μπράβο! Πριν χρόνια (10+) δούλευα Ιταλία και είχα την ευκαιρία να πάω αρκετές φορές στο ενυδρείο της Γενοβα που είναι αντίστοιχου μεγέθους νομίζω . Δε σου έκανε καρδιά να φύγεις. Έδιναν και τουρ για το backstage που θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν κατάφερα να πάω. Sent using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2016 - kostascb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Ιουνίου 2016 #10 Share 24 Ιουνίου 2016 Respect!Δέν έχω πάει δυστυχώς.... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Ιουνίου 2016 #11 Share 24 Ιουνίου 2016 (edited) Ευχαριστουμε τον Μιχάλη για το όμορφο ταξίδι που μας προσέφερε! Δυστυχώς δεν πάει... Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιουνίου 2016 Author #12 Share 24 Ιουνίου 2016 Ευχαριστουμε τον Μιχάλη για το όμορφο ταξίδι που μας προσέφερε! Ετοιμαζω και αλλο ενα "εξωτικο" ταξιδι με διπλασιο υλικο και βιντεο Stay tuned! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Ιουνίου 2016 #13 Share 24 Ιουνίου 2016 Ετοιμαζω και αλλο ενα "εξωτικο" ταξιδι με διπλασιο υλικο και βιντεο Stay tuned! Να αυτά λες και μας έχεις στείλει αδιαβαστους! Αναμένουμε λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουνίου 2016 #14 Share 24 Ιουνίου 2016 Ωραια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Ιουνίου 2016 #15 Share 24 Ιουνίου 2016 Ομορφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Ιουνίου 2016 #16 Share 25 Ιουνίου 2016 Ετοιμαζω και αλλο ενα "εξωτικο" ταξιδι με διπλασιο υλικο και βιντεο Stay tuned! Στης Κρητης παλι ή αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 25 Ιουνίου 2016 Author #17 Share 25 Ιουνίου 2016 Αλλου,στο εξωτερικο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Ιουνίου 2016 #18 Share 25 Ιουνίου 2016 ωραία πράγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 26 Ιουνίου 2016 #19 Share 26 Ιουνίου 2016 Μπράβο Μιχάλη, μας ταξίδεψες όμορφα μέσα στο υγρό στοιχείο Τώρα θα περιμένουμε με αγωνία το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό Νομίζω ότι τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις γιατί είμαι αυτοδύτης εδώ και 27 χρόνια, έχοντας βουτήξει σε πολλά σημεία του γαλάζιου πλανήτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος