haf 20 Ιουνίου 2016 #1 Share 20 Ιουνίου 2016 Ξέρει κανείς αν ειναι ψημένο (tempered) το πισω τζαμί? Θελω να το τρυπησω για υπερχείλιση σε sump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 20 Ιουνίου 2016 #2 Share 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Το έχω κάνει σε rio, δεν νομίζω το vision να έχει κάποια διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Ιουνίου 2016 #3 Share 20 Ιουνίου 2016 Δεν νομιζω να εχεις θεμα... Εχεις ξανατρυπησει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Ιουνίου 2016 #4 Share 20 Ιουνίου 2016 Συμφωνώ ! Αν είναι ψημένο το τζαμί πρεπει να το γράφει πανω του ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 21 Ιουνίου 2016 #5 Share 21 Ιουνίου 2016 Και εγώ ενα rio 240 το τρύπησα χωρις κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 21 Ιουνίου 2016 Author #6 Share 21 Ιουνίου 2016 (edited) Εχω ξανατρυπησει άλλο ενυδρείο και με το σωστό εργαλείο έγινε άψογα, απλά φοβόμουν μήπως χρήσιμοποιουν καποιο ψημένο τζαμι και χαλάσουμε το ενυδρείο.. Έστειλα email στην jewel.. Και έλαβα την παρακάτω απάντηση Thank you for your e-mail. Our aquariums are manufactured from float glass therefore it is possible to drill them, obviously at your own risk. Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2016 - haf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Ιουνίου 2016 #7 Share 21 Ιουνίου 2016 Εχω ξανατρυπησει άλλο ενυδρείο και με το σωστό εργαλείο έγινε άψογα, απλά φοβόμουν μήπως χρήσιμοποιουν καποιο ψημένο τζαμι και χαλάσουμε το ενυδρείο..Έστειλα email στην jewel.. Και έλαβα την παρακάτω απάντηση Thank you for your e-mail. Our aquariums are manufactured from float glass therefore it is possible to drill them, obviously at your own risk. Καλησπέρα!Πολύ σωστή η κίνηση σου με το email και ακόμη πιο καλή η επίσημη απάντηση της Juwel. Άν μπορείς και θέλεις θα ήθελα να μου προωθήσεις το μέηλ της απάντησης της juwel για να το βάλω σαν θέμα/υπόμνημα για να το βλέπουν όλοι στο μέλλον! admin@aquazone.gr Ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 30 Ιουνίου 2016 Author #8 Share 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα!Πολύ σωστή η κίνηση σου με το email και ακόμη πιο καλή η επίσημη απάντηση της Juwel. Άν μπορείς και θέλεις θα ήθελα να μου προωθήσεις το μέηλ της απάντησης της juwel για να το βάλω σαν θέμα/υπόμνημα για να το βλέπουν όλοι στο μέλλον! admin@aquazone.gr Ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Στο προώθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος