lefteris67 17 Ιουνίου 2016 #1 Share 17 Ιουνίου 2016 Παιδιά μέχρι χθες πριν σβήσουν τα φώτα που παρατήρησα τα ψάρια ήταν όλα μια χαρά. Σήμερα το μεσημέρι που άναψαν τα φώτα είδα το κλοουν έτσι. Τι μπορεί να έγινε? Εγώ πιστεύω καβγάς γιατί είναι σχισμένο και το πάνω πτερύγιο. Πείτε γνώμες και πως το αντιμετωπίζω. Αν πρέπει να μπει καραντίνα με κάποιο αντιβιοτικό η όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουνίου 2016 #2 Share 17 Ιουνίου 2016 Παιδιά μέχρι χθες πριν σβήσουν τα φώτα που παρατήρησα τα ψάρια ήταν όλα μια χαρά. Σήμερα το μεσημέρι που άναψαν τα φώτα είδα το κλοουν έτσι. Τι μπορεί να έγινε? Εγώ πιστεύω καβγάς γιατί είναι σχισμένο και το πάνω πτερύγιο. Πείτε γνώμες και πως το αντιμετωπίζω. Αν πρέπει να μπει καραντίνα με κάποιο αντιβιοτικό η όχι. Καπου χτυπησε ισως εγω θα του εδινα τροφη με σκορδο για 10 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 17 Ιουνίου 2016 Author #3 Share 17 Ιουνίου 2016 Το σκόρδο το έχω ήδη ξεκινήσει Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 17 Ιουνίου 2016 #4 Share 17 Ιουνίου 2016 κάπου τραυματίστικε όπως είπε ο Νικνικ. Εγώ ούτε σκόρδο δεν θα του έδινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 17 Ιουνίου 2016 Author #5 Share 17 Ιουνίου 2016 Οπότε μένει κανονικά στο ενυδρείο και απλά το παρακολουθώ. Στεναχωρήθηκα ρε γμτ. 8 χρόνια τόχω αυτό το κλοουνάκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2016 #6 Share 18 Ιουνίου 2016 Οπότε μένει κανονικά στο ενυδρείο και απλά το παρακολουθώ. Στεναχωρήθηκα ρε γμτ. 8 χρόνια τόχω αυτό το κλοουνάκι. 8 χρονια ειναι πολλα δεν νομιζω να εχεις θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιουνίου 2016 #7 Share 18 Ιουνίου 2016 Αν δεν είναι ανοικτή πληγή,δεν νομίζω να έχεις θέμα. Παρακολούθησε την εξέλιξη του. Το ότι το έχεις 8 χρόνια είναι υπέρ και τον δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 18 Ιουνίου 2016 Author #8 Share 18 Ιουνίου 2016 Αρχικά φοβήθηκα ότι έχασε το μάτι του. Στο χθεσινό τάϊσμα δεν αντιδρούσε στην τροφή που του ερχόταν από δεξιά και έτρωγε ότι έβλεπε από αριστερά. Στο σημερινό τάϊσμα αντέδρασε και στις δύο μεριές. Πολύ καλό σημάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιουνίου 2016 #9 Share 18 Ιουνίου 2016 Αυτό σημαίνει ότι βλέπει και από τις δυο μεριές. Άρα δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο μάτι,τώρα μένει να δούμε τι εξέλιξη θα έχει. Πιστεύω ότι θα είναι θετική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουνίου 2016 #10 Share 27 Ιουνίου 2016 Λευτερη πως ειναι το ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 27 Ιουνίου 2016 Author #11 Share 27 Ιουνίου 2016 Νίκο σχεδόν έχει φτιάξει. Είναι ακόμη λίγο θολό αλλά κάθε μέρα και καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 5 Ιουλίου 2016 Author #12 Share 5 Ιουλίου 2016 Έτοιμος ο μικρούλης. Επανήλθε πλήρως. Το ματάκι του μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Ιουλίου 2016 #13 Share 5 Ιουλίου 2016 Μπράβο!πολύ καλά νέα...μόνο με το σκόρδο έφτιαξε; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 5 Ιουλίου 2016 Author #14 Share 5 Ιουλίου 2016 Μπράβο!πολύ καλά νέα...μόνο με το σκόρδο έφτιαξε; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι μόνο σκόρδο του έδωσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος