georgekampanis 16 Ιουνίου 2016 #1 Share 16 Ιουνίου 2016 Λοιπον παιδια καλημερα ... Κανω το λεγομενο fishless cycle στο ενυδρειο υπαρχει 8 κιλα ati Fiji white sand 3-4 κιλα Macro rocks (Τιποτα ζωντανο ολα ψοφια) Απο τις 3/6 ξεκινισα με καθαρη αμμονια και Aquaforest bio s. Εδω και 3 μερες οτι αμμωνια ριχνω εξαφανιζεται τα Νο2 παρ ολα αυτα δεν εχουν μηδενιση ενω τα Νο3 ειναι στο θεο... Επιδει στα φλυκα ενυδρεια που ειχα στο παρελθον δεν μου εχει τυχει και απο θαλλασινο μονο με ΖΒ εχω στησει.. Μαλλον ειναι φυσιολογικο αλλα θα ηθελα και τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 16 Ιουνίου 2016 #2 Share 16 Ιουνίου 2016 (edited) Μου εχει τυχει, τελικα διαπιστωσα οτι εφτεγε το τεστ για τα ΝΟ2. Αλλαξα τεστ και πηρα Salifert και τα NO2 ηταν 0. Η δευτερη εξηγηση ειναι οτι ισως ριχνεις αρκετη αμωνια και ενω τα βακτηρια που την κανουν ΝΟ2 ειναι πολλα σε αριθμο τα αλλα βακτηρια που κανουν το ΝΟ2 μετατροπη σε ΝΟ3 δεν εχουν προλαβει ακομα να εχουν τοσο αριθμο οσο πρεπει για να προλαβουν να διασπασουν τα ΝΟ2 για να μην ειναι και ανιχνεύσιμα, οποτε εδω το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο ακομα χρονος. Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2016 - Marou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 16 Ιουνίου 2016 Author #3 Share 16 Ιουνίου 2016 Λες να φταει το τεστ ??? Γιατι τα Νο3 ειναι στο θεο και αυτα χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 17 Ιουνίου 2016 #4 Share 17 Ιουνίου 2016 συμφωνώ με τον Μαρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος