kadmos 24 Ιουνίου 2016 #76 Share 24 Ιουνίου 2016 Μόνο τ' αμπέλια, κι απ' αυτά ότι είναι έτοιμο να φύγει. Τα υπόλοιπα τ' αναλαμβάνουν τα πλέκο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Ιουνίου 2016 Author #77 Share 24 Ιουνίου 2016 Διαδικασία γεμισματος το υπόστρωμα με χαλαει ειναι η αληθεια ..το σκεφτομαι για χώμα .. Ακουω γνώμες Το νερό έχασε τη καφετιλα του εξ αιτίας της 20λιτρης αλλαγής αλλα νομιζω οτι το πρωι θα ναι παλι στα ιδια Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Ιουνίου 2016 #78 Share 24 Ιουνίου 2016 Για να πάρει χρώμα το νερό, υπάρχει σκεύασμα. Ακόμη και τα γνωστά κουκουνάρια alder cones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Ιουνίου 2016 Author #79 Share 25 Ιουνίου 2016 Παρασκευά το νερό είχε πάρει πολύ σκούρο χρώμα αλλα εχθες εκανα αλλαγή νερού 20λίτρα απο τα ούτε 30 καθαρά και γι αυτό δείχνει καθαρo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Ιουνίου 2016 #80 Share 25 Ιουνίου 2016 Φαινεται ωραιο αλλα λιγο στημενο! Πιο πολυ απ ολα με χαλαει αυτη η παλιοανουμπια που ετσι κι αλλιως δεν ειναι βιοτοπικη απ οτι θυμαμαι! Και να σου πω ρε φιλαρακι, μπορεις να βαλεις μια κοντινη απο τον μονομαχο; Κατι δεν μου αρεσει στα πτερυγια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Ιουνίου 2016 Author #81 Share 25 Ιουνίου 2016 Οντως η ανουμπια ειναι άσχετη ..μαλλον πρεπει να τη στειλω .. Στημένο, ε; ..γιατι ρε φιλαρακι, πες καμία ιδέα Ειναι δύσκολο να τον πετύχω τον μπαγάσα σταθερο αλλα ειναι σίγουρα μια χαρά τα πτερύγια του και τα χει συνήθως τσίτα χτυπά ξύλο αν παει για φιν ροτ νομιζω θα τον καταλάβω Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 26 Ιουνίου 2016 Author #82 Share 26 Ιουνίου 2016 το οτι ο μονομαχος μου εχει γεμίσει φυσαλίδες μια γωνιά στην επιφάνεια να θεωρήσω οτι θέλει να ζευγαρώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 26 Ιουνίου 2016 #83 Share 26 Ιουνίου 2016 Tην φωλιά του φτιάχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 26 Ιουνίου 2016 Author #84 Share 26 Ιουνίου 2016 Που σημαίνει οτι θελει ζευγάρωμα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιουνίου 2016 #85 Share 26 Ιουνίου 2016 Που σημαινει οτι ειναι ευχαριστημενος με το περιβαλλον που τον εχεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 26 Ιουνίου 2016 Author #86 Share 26 Ιουνίου 2016 χαχα! τοτε πρεπει να μαθει να μη στραβώνει όταν με βλέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 27 Ιουνίου 2016 #87 Share 27 Ιουνίου 2016 Πάνο συγνώμη που γράφω εδώ απλά είπα να μην ανοίγω άλλο θέμα. Ήθελα να ρωτήσω για 15λιτρο ενυδρείο με μονομάχο, είναι καλύτερα εσωτερικό φίλτρο ή κρεμαστό; Μου χάλασε το δικό του και θα πάω να πάρω ένα άλλο, οπότε σκέφτομαι για κρεμαστό για να μην πιάνει χώρο... απλά αν είναι πιο δυνατά σε ροή και δεν κάνουν πείτε μου να πάρω ένα μικρό εσωτερικό κινέζικο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 27 Ιουνίου 2016 #88 Share 27 Ιουνίου 2016 Κρεμαστο θα ελεγα κι εγω σε αυτα τα λίτρα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 27 Ιουνίου 2016 Author #89 Share 27 Ιουνίου 2016 και γω σε κρεμαστό θα πήγαινα με όσο το δυνατόν πιο χαμηλή ροή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 27 Ιουνίου 2016 #90 Share 27 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα το εσωτερικό φίλτρο με χαμηλή ροή, το άλλο μάλλον θα ενοχλεί το ψαράκι. Οι μονομάχοι δεν φημίζονται για τις κολυμβητικές τους δυνατότητες, προτιμούν φυτά επιφανείας για να ξεκουράζονται. Άσε που ο δικός μου εκτιμά ιδιαίτερα το εσωτερικό φίλτρο, πάει και κάθεται πάνω του ή στο σωλήνα εξόδου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 27 Ιουνίου 2016 #91 Share 27 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα το εσωτερικό φίλτρο με χαμηλή ροή, το άλλο μάλλον θα ενοχλεί το ψαράκι. Οι μονομάχοι δεν φημίζονται για τις κολυμβητικές τους δυνατότητες, προτιμούν φυτά επιφανείας για να ξεκουράζονται. Άσε που ο δικός μου εκτιμά ιδιαίτερα το εσωτερικό φίλτρο, πάει και κάθεται πάνω του ή στο σωλήνα εξόδου Αν του βαλεις μερικά κλαδακια μπλεγμενα με φυτακια όπως κερατοφυλλοκαι πιστια που ειναι επιφανείας δεν θα χρειάζεται το φίλτρο να αράζει... και επίσης τα κρεμαστά φίλτρα σπανε την πιεσητης κυκλοφορίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 29 Ιουνίου 2016 #92 Share 29 Ιουνίου 2016 Του έχω βάλει τέτοια φυτά, απλώς η μεγάλη του αγάπη είναι το φίλτρο... λόγω χρώματος άραγε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιουλίου 2016 #93 Share 5 Ιουλίου 2016 @pan_Oz οτι ηταν να γινει εγινε... Δεν ειναι ντροπη λοιπον να μας ενημερωνεις για την πορεια του ΓΛΥΚΟΥ σου ενυδρειου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 31 Ιουλίου 2016 Author #94 Share 31 Ιουλίου 2016 Καμία ντροπή το τελευταίο μηνα έχουν συμβει αρκετά και με χουν κρατήσει μακρια απο τα ενυδρεία .. Στο σετ απ δεν εχει γινει καμία αλλαγη και ο μονομάχος χαίρει άκρας υγείας ασχολείται με τις φωλιές του που κατα καιρούς χαλαει για να τη κανει σε αλλο σημείο ισως απο Σεπτέμβρη ασχοληθώ περισσότερο και ως τοτε να εχω διαβάσει περισσότερο για να δοκιμάσω μια αναπαραγωγή Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Σεπτεμβρίου 2016 Author #95 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 και για τον φιλαρακο μου τον Sturm που έδειξε το "γλυκό" του ενδιαφέρον για τον πολύχρωμο τραμπούκο μου είπα να κάνω ένα μικρό φωτογραφικό update προσπαθώ να είμαι τακτικός με τις αλλαγές του αν και περασε δύσκολο καλοκαίρι... οι αλλαγές γίνονται με 70% όσμοση / 30% βρύση το ph είναι 6,6 και θερμοκρασία γύρω στους 28 απο φυτά ένα νούφαρο και ένα που δεν θυμάμαι τι είναι το νουφαρο δε, εχει βγάλει αρκετα φύλλα στην επιφάνεια .. στην αρχή καταπράσινα και όσο περνάει ο καιρός κοκκινοκαφετίζουν.. αυτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Σεπτεμβρίου 2016 #96 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ όμορφος ΓΛΥΚΟΣ κύβος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Σεπτεμβρίου 2016 #97 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό το ενυδρείο σου. Όμορφο και ατμοσφαιρικό το ενυδρείο. Το καφέ νεράκι του δίνει άλλη όψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 12 Σεπτεμβρίου 2016 #98 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά μ'αρέσουν πολύ οι ρίζες που έχεις βάλει και το όλο στήσιμο όπως δείχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Σεπτεμβρίου 2016 #99 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλη δουλεια εχεις κανει φιλαρακι. Καποια στιγμη θα πρεπει να το παρουσιασεις επισημα! Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 12 Σεπτεμβρίου 2016 #100 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και ο μονομάχος τούμπανο, έχει κάνει και φωλιά βλέπω... Τι νούφαρα είναι αυτά που του έχεις βάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος