stathis spithas 16 Ιουνίου 2016 #51 Share 16 Ιουνίου 2016 Συγγνώμη βαρας το τζάμι του ενυδρείου;;;; Ποιος ο λόγος; Για να δούμε ποιος τρομάζει πιο εύκολα ;;;; Εγώ νόμιζα ότι ενοχλεί τους κατοίκους αυτό.... Τους ενοχλει!!Αλλα.. Μην αγχωνεσαι παρασκευα μετα απο 5 λεπτα ταισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιουνίου 2016 #52 Share 16 Ιουνίου 2016 Τους ενοχλει!! Αλλα.. Μην αγχωνεσαι παρασκευα μετα απο 5 λεπτα ταισα... Δεν αγχωνωμαι Σταθη, (δεν είναι δικά μου τα ψάρια)Τολμώ να πω ότι δεν το περίμενα από δίσκα!!! Εσύ ξέρεις καλύτερα όμως! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 16 Ιουνίου 2016 #53 Share 16 Ιουνίου 2016 Παροαυτα κατι δείχνει για τους δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Ιουνίου 2016 #54 Share 16 Ιουνίου 2016 Δεν αγχωνωμαι Σταθη, (δεν είναι δικά μου τα ψάρια) Τολμώ να πω ότι δεν το περίμενα από δίσκα!!! Εσύ ξέρεις καλύτερα όμως! Δικαια αναρωτιεσαι...Αλλα πιστεψε με... Δεν θα εκανα για κανενα λογο "κακο" στα ψαρια μου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Ιουνίου 2016 #55 Share 16 Ιουνίου 2016 Παροαυτα κατι δείχνει για τους δισκους. Θελουν βαθος στο ενυδρειο για να νιωθουν ασφαλη τα ψαρια δημητρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 16 Ιουνίου 2016 #56 Share 16 Ιουνίου 2016 Εγω πιστευω οτι παιζει ρόλο ο χειρισμος σου.η εμπιστοσύνη που σου εχουν οι οχι φαίνεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος