Sturm 14 Ιουνίου 2016 #26 Share 14 Ιουνίου 2016 Αυτο με τις γατες να το προσεξει γιατι βλεπω να γινονται μεζες τα ψαρια. Αν εχει αρκετες κρυψωνες με τις υπαρχουσες ριζες δεν χρειαζεται να βαλει αλλες. Τα ξυλα χρησιμευουν για να παρεχουν την αισθηση ασφαλειας στα ψαρια. Send from the heart of the Amazonas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2016 #27 Share 15 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις; Send from the heart of the Amazonas Εννοώ ότι... είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις... να ΜΗΝ στρεσάρονται.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2016 #28 Share 15 Ιουνίου 2016 ρε παίδες μόνος του είπαμε μένει ο άνθρωπος! στα υπνοδωμάτια ανεβαίνει μόνο αυτός και ..... οι γάτες του!!! σοβαρά τώρα... οι ρίζες είναι 4 μεγάλες και δεμένες από επάνω για λόγους εύκολης καθαριότητας, επίσης οι δίσκοι θέλουν χώρο ειδικά σε τέτοιο ενυδρείο που μπορούν να μεγαλόσουν με άνεση.... γιατί να τους περιορίζουμε γεμίζοντας ρίζες το ενυδρείο; Να διευκρινίσω ότι η ερώτηση είναι άγνιας μιας που προσωπικά δεν έχω ξαναστήσει δισκάδικο. ΔΕΝ έχεις ξαναστήσει δισκάδικο αλλά παραπάνω τα γράφεις... σαν να τα γνωρίζεις. Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή υπάρχει πιθανότητα... ή να βρει κάποια γάτα να κολυμπάει ή κάποιο δίσκο στο διάδρομο. Ενυδρείο δίσκων και ΧΩΡΙΣ καπάκι ... ΠΟΤΕ. Το θέμα ΔΕΝ είναι η ευκολία καθαριότητας αλλά το τι θα κάνει τους δίσκους, να νιώθουν καλύτερα/ασφάλεια.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #29 Share 15 Ιουνίου 2016 Εννοώ ότι... είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις... να ΜΗΝ στρεσάρονται.- Χαχαχα καλο καλο! Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; χαχαχα!Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2016 #30 Share 15 Ιουνίου 2016 Χαχαχα καλο καλο! Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; χαχαχα! Send from the heart of the Amazonas Θέλεις να μου κάνεις... ένα σεμινάριο; Μπορεί και... να (το) μάθω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #31 Share 15 Ιουνίου 2016 Το σεμιναριο βαδιζεται στην βασικη ιδεα και θεωρια οτι οι δισκοι ειναι λουληδες και φοβουνται και την σκια τους! Χαχαχα! Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Ιουνίου 2016 #32 Share 15 Ιουνίου 2016 Το σεμιναριο βαδιζεται στην βασικη ιδεα και θεωρια οτι οι δισκοι ειναι λουληδες και φοβουνται και την σκια τους! Χαχαχα! Send from the heart of the Amazonas Πες μου ποιο ψαρι δεν φοβαται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #33 Share 15 Ιουνίου 2016 Νατος κι ο αλλος. Σιγα ρε σας προσβαλαμε τα κελεπουρια! Αν υπηρχε διαγωνισμος χεσ@#$δων οι δισκοι θα παιρναν το βραβειο. Μια πλακιτσα καναμε, μην με κανετε να εκφερω την γνωμη μου για το συγκεκριμενο ψαρι! Θα χαλασουμε τις καρδιες μας! Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 15 Ιουνίου 2016 Author #34 Share 15 Ιουνίου 2016 (edited) ΔΕΝ έχεις ξαναστήσει δισκάδικο αλλά παραπάνω τα γράφεις... σαν να τα γνωρίζεις. Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή υπάρχει πιθανότητα... ή να βρει κάποια γάτα να κολυμπάει ή κάποιο δίσκο στο διάδρομο. Ενυδρείο δίσκων και ΧΩΡΙΣ καπάκι ... ΠΟΤΕ. Το θέμα ΔΕΝ είναι η ευκολία καθαριότητας αλλά το τι θα κάνει τους δίσκους, να νιώθουν καλύτερα/ασφάλεια.- Γιατί βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα; Είπα ότι εγώ δεν έχω ξαναστήσει δισκάδικο ο φίλος όμως έχει!Επίσης δεν γράφω πουθενά ότι δεν έχει καπάκι το ενυδρείο! Όσο για τις γάτες ζούνε με το παλιό ενυδρείο κάτι χρόνια τώρα ..... το ότι ρωτάω κάποια πράγματα το κάνω για να μάθω αλλά και γιατί κανείς δέν είναι αλάνθαστος!!! Τέλος για τις ρίζες ερώτηση έκανα ..... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2016 - symvoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιουνίου 2016 #35 Share 15 Ιουνίου 2016 Το σεμιναριο βαδιζεται στην βασικη ιδεα και θεωρια οτι οι δισκοι ειναι λουληδες και φοβουνται και την σκια τους! Χαχαχα! Send from the heart of the Amazonas Δεν ισχυει για τους αυτο για τους δισκους περισοτερο απο οτι για αλλα ψαρια ... Πρωτα θα την "κανουν" τα θαραλεα και μετα οι δισκοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #36 Share 15 Ιουνίου 2016 Δεν ισχυει για τους αυτο για τους δισκους περισοτερο απο οτι για αλλα ψαρια ... Πρωτα θα την "κανουν" τα θαραλεα και μετα οι δισκοι.. Αααα εσεις φιρι φιρι το πατε! Θελετε να σκουσετε για τα πιο φλουφλικα ψαρια του πλανητη που δεν θα επρεπε να συγκαταλεγονται καν στο ειδος των κιχλιδων! Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2016 #37 Share 15 Ιουνίου 2016 Γιατί βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα; Είπα ότι εγώ δεν έχω ξαναστήσει δισκάδικο ο φίλος όμως έχει! Επίσης δεν γράφω πουθενά ότι δεν έχει καπάκι το ενυδρείο! Όσο για τις γάτες ζούνε με το παλιό ενυδρείο κάτι χρόνια τώρα ..... το ότι ρωτάω κάποια πράγματα το κάνω για να μάθω αλλά και γιατί κανείς δέν είναι αλάνθαστος!!! Τέλος για τις ρίζες ερώτηση έκανα ..... Τις φωτογραφίες που έβαλες κοίταξα... και το έγραψα. Εκεί υπάρχουν από πάνω 2 φωτιστικά... το καπάκι φωτίζουν; Έγραψα επίσης... "Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή υπάρχει πιθανότητα"... ΔΕΝ έγραψα... η σιγουριά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2016 #38 Share 15 Ιουνίου 2016 Αααα εσεις φιρι φιρι το πατε! Θελετε να σκουσετε για τα πιο φλουφλικα ψαρια του πλανητη που δεν θα επρεπε να συγκαταλεγονται καν στο ειδος των κιχλιδων! Send from the heart of the Amazonas Τι έγραψε ωρέ... ο άνθρωπΑς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #39 Share 15 Ιουνίου 2016 Τι έγραψε ωρέ... ο άνθρωπΑς; Χαχαχα! Εχω κι αλλα, αλλα δεν ειναι της παρουσης!Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιουνίου 2016 #40 Share 15 Ιουνίου 2016 Αααα εσεις φιρι φιρι το πατε! Θελετε να σκουσετε για τα πιο φλουφλικα ψαρια του πλανητη που δεν θα επρεπε να συγκαταλεγονται καν στο ειδος των κιχλιδων! Send from the heart of the Amazonas χαχαχαχαχα.. Παντως επειδη εμενα αρκετες φορες μου αρεσει να μιλαω με εικονα.... Κοιτα πως "λουφαζουν"πρωτα οι θαραλεοι γεωφαγοι τα σκαλαρια και το τεξας πρωτου την κανουν οι "λουληδες" δισκοι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #41 Share 15 Ιουνίου 2016 Δεν φαινεται η φωτο! Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιουνίου 2016 #42 Share 15 Ιουνίου 2016 Το εφτιαξα... Και πες μου με το χερι στην καρδια αν το εκανες στο δικο σου ενυδρειο θα γινοντουσαν τα ουαρου ζωοτοκα ναι ή οχι... Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 15 Ιουνίου 2016 #43 Share 15 Ιουνίου 2016 Mπορεί να βρίσκονται σε σοκ! Δηλαδή δεν βρίσκουν καν τα..... να τρέξουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #44 Share 15 Ιουνίου 2016 (edited) Χαχαχα καλα ρε συ δεν βλεπεις οτι αυτος πισω απο τον ασπρο εχει βγαλει τοσες μπαρες που ειναι χειροτερος κι απο την εθνικη οδο Κορινθου- Πατρων; χαχαχα. Για να μην πω για τον κοκκινο που ηθελε να τρυπησει το ενυδρειο να βγει εξω! Ακολουθουν την μεθοδο του κουνελιου! Χαχαχα! "Αν κατσω ακινητος θα φυγει το κακο" ! Χαχαχα! Εκτος απο χεστες ειναι και μπουφοι! Τα δικα μου ρε ερχονται στο τζαμι να με φανε! Send from the heart of the Amazonas Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2016 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 15 Ιουνίου 2016 Author #45 Share 15 Ιουνίου 2016 Τις φωτογραφίες που έβαλες κοίταξα... και το έγραψα. Εκεί υπάρχουν από πάνω 2 φωτιστικά... το καπάκι φωτίζουν; Έγραψα επίσης... "Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή υπάρχει πιθανότητα"... ΔΕΝ έγραψα... η σιγουριά.- Το καπάκι είναι διάφανο!! οκ εγώ κατάλαβα ότι εννοούσες σίγουρα .... sorry! Παίδες ευχαριστώ για τα spam είναι διασκεδαστικότατα χαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2016 #46 Share 15 Ιουνίου 2016 Νταξει κι εμεις το παρακαναμε αλλα με προκαλουν! Χαχαχα! Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιουνίου 2016 #47 Share 15 Ιουνίου 2016 (edited) Mπορεί να βρίσκονται σε σοκ! Δηλαδή δεν βρίσκουν καν τα..... να τρέξουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν θελουν παιδι μου υπαρχει χωρος μην φοβασαι... Οσο για τα ..... δεν εχεις δει να ζευγαρωνουν...χαχαχχαχα Χαχαχα καλα ρε συ δεν βλεπεις οτι αυτος πισω απο τον ασπρο εχει βγαλει τοσες μπαρες που ειναι χειροτερος κι απο την εθνικη οδο Κορινθου- Πατρων; χαχαχα. Για να μην πω για τον κοκκινο που ηθελε να τρυπησει το ενυδρειο να βγει εξω! Ακολουθουν την μεθοδο του κουνελιου! Χαχαχα! "Αν κατσω ακινητος θα φυγει το κακο" ! Χαχαχα! Εκτος απο χεστες ειναι και μπουφοι! Τα δικα μου ρε ερχονται στο τζαμι να με φανε! Send from the heart of the Amazonas χαχαχχαα... Καλα το εχω παρει αποφαση εσενα ειναι ανιατη η "ασθενεια" σου... Θα δεις ομως αν συνηπαρχουμε οτι στο τελος της ενυδρειακης σου "καριερας" δισκους θα εχεις και θα περηφανευεσαι... χαχχαχαχα Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2016 - stathis spithas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 15 Ιουνίου 2016 Author #48 Share 15 Ιουνίου 2016 No problem από εμένα απλά αφήστε όσο πιο καθαρό το θέμα για να μπορεί να διαβαστεί στο;τέλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 15 Ιουνίου 2016 #49 Share 15 Ιουνίου 2016 Ετσι πως το πάτε μας βλέπω σε λίγο να βάζουμε κ ψαρομαχίες .....χαχαχαχαχαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιουνίου 2016 #50 Share 16 Ιουνίου 2016 χαχαχαχαχα.. Παντως επειδη εμενα αρκετες φορες μου αρεσει να μιλαω με εικονα.... Κοιτα πως "λουφαζουν"πρωτα οι θαραλεοι γεωφαγοι τα σκαλαρια και το τεξας πρωτου την κανουν οι "λουληδες" δισκοι... Συγγνώμη βαρας το τζάμι του ενυδρείου;;;;Ποιος ο λόγος; Για να δούμε ποιος τρομάζει πιο εύκολα ;;;; Εγώ νόμιζα ότι ενοχλεί τους κατοίκους αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος