Panoslam 2 Σεπτεμβρίου 2016 Author #76 Share 2 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι είχα δυο αδικαιολόγητους θανάτους από 2 γκάπυ ένα θηλυκό πριν μια βδομάδα και ένα αρσενικό σήμερα χωρίς να έχουν πιο πριν κάποια αλλαγή ούτε συμπεριφοράς ούτε σωματική. Μετρήσεις όλες καλές και τις 2 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslam 8 Σεπτεμβρίου 2016 Author #77 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Άφησα το ενυδρείο μου μόνο του για σχεδόν μία ημέρα και όταν γύρισα βρήκα το ένα γκαμπυ με ρουφηγμενη κοιλιά και σαν να στραβωσε ή σπονδυλική στήλη του. Δεν κολυμπάει κάθετε κάτω στον βυθό και κρύβεται http://imgur.com/DCK39F4 , ορίστε μία φωτογραφία. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ψάρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Σεπτεμβρίου 2016 #78 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλαρακι δεν εχω διαβασει ολο το θεμα οποτε θα χρειαστω βοηθεια. Τι μετρησεις εχεις αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα; καθε ποτε ταιζεις και τι και καθε ποτε κανεις αλλαγες; τι πληθυσμος υπαρχει στο ενυδρειο και ποσα λιτρα ειναι; Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslam 8 Σεπτεμβρίου 2016 Author #79 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν από μετρήσεις είμαι μηδενικά όλα καλα. Ταιζω κάθε μέρα νιφάδες μία μικρή τσιμπια. Το ενυδρείο είναι 65 λίτρα και έχω μέσα έναν πλεκο 3 γκαμπυ και 2 ξιφοφορους. Αλλαγές νερού 20 λίτρα κάθε 15 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Σεπτεμβρίου 2016 #80 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσες φορες ταιζεις; οι αλλαγες ειναι λιγες. Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslam 8 Σεπτεμβρίου 2016 Author #81 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ταΐζω μια φορά την ημέρα.Αλλαγές πόσες να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Σεπτεμβρίου 2016 #82 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλαρακι ξεκινα να ταιζεις 3-4 φορες την ημερα και ριχνε και καμια βιταμινη που και που και αλλαγες τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα 30%. Ετσι θα στρωσουν τα ψαρια. Και οχι μονο μια τροφη αλλα διαφορες; ποικιλια. Για τον πλεκο ριχνεις τροφη;Τι φιλτρο εχεις; Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslam 8 Σεπτεμβρίου 2016 Author #83 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Όταν λες 3-4 φορές από ποσο? Στον πλεκο δίνω ένα τέταρτο ταμπλετας την εβδομάδα.φιλτρα έχω ένα eheim pick up 60 και ένα eheim mini που τω στρωνω για το μικρό.τ ο ψαράκι σώζεται; Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2016 - Panoslam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Σεπτεμβρίου 2016 #84 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ριχνεις τοσο οσο να τρωνε ολα τα ψαρια σε 2 λεπτα. Ποικιλια τροφων. Στον πλεκο ριχνε του πιο συχνα. Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος