Jump to content

Νέο ενυδρείο

Recommended Posts

Πάλι είχα δυο αδικαιολόγητους θανάτους από 2 γκάπυ ένα θηλυκό πριν μια βδομάδα και ένα αρσενικό σήμερα χωρίς να έχουν πιο πριν κάποια αλλαγή ούτε συμπεριφοράς ούτε σωματική. Μετρήσεις όλες καλές και τις 2  φορές. 

Άφησα το ενυδρείο μου μόνο του για σχεδόν μία ημέρα και όταν γύρισα βρήκα το ένα γκαμπυ με ρουφηγμενη κοιλιά και σαν να στραβωσε ή σπονδυλική στήλη του. Δεν κολυμπάει κάθετε κάτω στον βυθό και κρύβεται http://imgur.com/DCK39F4 , ορίστε μία φωτογραφία. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ψάρια μου

Φιλαρακι δεν εχω διαβασει ολο το θεμα οποτε θα χρειαστω βοηθεια.

Τι μετρησεις εχεις αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα; καθε ποτε ταιζεις και τι και καθε ποτε κανεις αλλαγες; τι πληθυσμος υπαρχει στο ενυδρειο και ποσα λιτρα ειναι;

Send from the Heart of Amazonas

Λοιπόν από μετρήσεις είμαι μηδενικά όλα καλα. Ταιζω κάθε μέρα νιφάδες μία μικρή τσιμπια. Το ενυδρείο είναι 65 λίτρα και έχω μέσα έναν πλεκο 3 γκαμπυ και 2 ξιφοφορους. Αλλαγές νερού 20 λίτρα κάθε 15 μέρες

Ποσες φορες ταιζεις; οι αλλαγες ειναι λιγες.

Φιλαρακι ξεκινα να ταιζεις 3-4 φορες την ημερα και ριχνε και καμια βιταμινη που και που και αλλαγες τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα 30%. Ετσι θα στρωσουν τα ψαρια. Και οχι μονο μια τροφη αλλα διαφορες; ποικιλια.

Για τον πλεκο ριχνεις τροφη;Τι φιλτρο εχεις;

Όταν λες 3-4 φορές από ποσο? Στον πλεκο δίνω ένα τέταρτο ταμπλετας την εβδομάδα.φιλτρα έχω ένα eheim pick up 60 και ένα eheim mini που τω στρωνω για το μικρό.τ ο ψαράκι σώζεται;

Έγινε επεξεργασία - Panoslam

Θα ριχνεις τοσο οσο να τρωνε ολα τα ψαρια σε 2 λεπτα. Ποικιλια τροφων.

Στον πλεκο ριχνε του πιο συχνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...