kat2 12 Ιουνίου 2016 #26 Share 12 Ιουνίου 2016 270lt συνολικα ………… αλλαγη νερου 22lt εβδομαδιαιος με μειγμα αλατων ( tropic marin + red sea coral pro ) (red sea salt +red sea coral pro) (Reef Crystals ) για να προσεγγίσω της τιμες του ενυδρειου …………… δοσομετρικη για KH (easy-life +fauna trace 1) Ca (fauna marin +fauna trace 2) Mg (fauna ) +KENT MARINE iodide 8 σταγονες την ημερα ,2 σταγονες την ημερα CoralVits , 0.1ml την ημερα Bioptim,ο.1 ml την ημερα Reef Booster ,2 σταγονες την ημερα AF Energy ………. Απο τροφες ψαριων εναλλασσω καθημερινα Marine Plus ,Prime Reef Flakes …………. No3 -5 salifert …. Po4 -0 salifert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Ιουνίου 2016 #27 Share 12 Ιουνίου 2016 Γραφουμε και τροφες στο θεμα;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Ιουνίου 2016 Author #28 Share 12 Ιουνίου 2016 Οσα περισοτερα νονιζω τοσο το καλυτερο να λεμε!! ΕΛΑ. ΚΑΙ ΦΩΤΟΟΟ. να της δουμε της ρουτινες στην πραξη παιδιαα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 12 Ιουνίου 2016 #29 Share 12 Ιουνίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 12 Ιουνίου 2016 #30 Share 12 Ιουνίου 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 12 Ιουνίου 2016 #31 Share 12 Ιουνίου 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Ιουνίου 2016 #32 Share 12 Ιουνίου 2016 Ωραιο θεμα πετρο,τα δικα μου θα τα βαλω σε λιγο καιρο γιατι ακομα ειμαι σε μεταβατικη περιοδο Επιτελους ρε kat2(γιωργο?) ειδαμε το ενυδρειο σου βρε φιλε! Ευχαριστουμε που μπηκες στο κοπο να το μοιραστεις μαζι μας κ αν εχεις χρονο κ γουσταρεις ανοιξε ενα θεμα να μας το παρουσιασεις αναλυτικα! φτου φτου κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 12 Ιουνίου 2016 #33 Share 12 Ιουνίου 2016 (edited) Μιχαλη το ονομα μου ειναι Τασος ………. Οσο για την παρουσιαση εαν εσυ εισαι σε μεταβατικη περιοδο εγω ειμαι σε νηπιακη + μεταβατικη , το συγκεκριμενο reef τρεχει μολις 7 μηνες με ενα φωτιστικο της aqualum απο τα πρωτα της (εαν θυμαμαι καλα) με τα μονοβατα led και ενα mce600 Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2016 - kat2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Ιουνίου 2016 #34 Share 12 Ιουνίου 2016 Ελα ρε τασο μου,συγνωμη που σε ξαναβαφτισα φιλε Ενταξει δεν θελω να σε πιεσω οποτε θες και μπορεις εσυ το μοιραζεσαι φιλε! Αλλα δεν βρισκω κατι κακο βρε,ολοι περασαμε απο τους 7 μηνες και εχουμε ακομα πολλους 7 μηνες μπροστα μας για να ωριμασουν. Ξαναλεω βεβαια οτι δεν θελω να σε πιεσω και συγνωμη εαν το εχω κανει ηδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Ιουνίου 2016 Author #35 Share 12 Ιουνίου 2016 IMAG0066.jpg IMAG0060.jpg IMAG0069.jpg IMAG0080.jpg IMAG0081.jpg Τασοοοοοο!!!Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω το στολιδι σου!! Μαρεσει!!!!πολυ!! Εχεις κανει προσεγμενη και μελετημενη δουλιτσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Ιουνίου 2016 #36 Share 12 Ιουνίου 2016 Ε δεν το πιστεύω ! Μας έβαλες και φωτό !!!! Εδώ με το τσιγκέλι σου βγάζουμε μια λέξη ! Εγω το ενυδρείο σου μόνο στο κινητό το είχα δει !!! Για όσους δεν γνωρίζουν το Τάσο από κοντά (έρχεται στις συναντήσεις αλλά δεν πολυ γράφει) είναι πολυ ψαγμένος χομπίστας και πειραματίζεται ! Φίλε στο κινητό χάνει ! Πολυ ωραίο εχει γίνει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Ιουνίου 2016 Author #37 Share 12 Ιουνίου 2016 Ε δεν το πιστεύω ! Μας έβαλες και φωτό !!!! Εδώ με το τσιγκέλι σου βγάζουμε μια λέξη ! Εγω το ενυδρείο σου μόνο στο κινητό το είχα δει !!! Για όσους δεν γνωρίζουν το Τάσο από κοντά (έρχεται στις συναντήσεις αλλά δεν πολυ γράφει) είναι πολυ ψαγμένος χομπίστας και πειραματίζεται ! Φίλε στο κινητό χάνει ! Πολυ ωραίο εχει γίνει ! Εσυ θα μας πεις της ρουτινες σου η θα σε δειρω . Οσο για τον τασο τον εκτιμο ιδιαιτερος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιουνίου 2016 #38 Share 12 Ιουνίου 2016 IMAG0097.jpg IMAG0066.jpg IMAG0060.jpg IMAG0069.jpg IMAG0080.jpg IMAG0081.jpg IMAG0107.jpg IMAG0038.jpg Τασο αυτο που βλεπω δειχνει να σε δικαιωνη η επιμονη και το πεισμα σου,μπραβο σου και κοιτα εχει δικιο ο Μιχαλης για κανε μια παρουσιαση χωρις ενδοιασμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Ιουνίου 2016 #39 Share 12 Ιουνίου 2016 Εσυ θα μας πεις της ρουτινες σου η θα σε δειρω . Οσο για τον τασο τον εκτιμο ιδιαιτερος!! Δεν φταίω εγω που ξεκουτιανες!Στα έχω γράψει μια σελίδα πίσω ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Ιουνίου 2016 Author #40 Share 12 Ιουνίου 2016 Δεν φταίω εγω που ξεκουτιανες! Στα έχω γράψει μια σελίδα πίσω ! Καλααα. Διονυσηηη. Καλαααα. :) !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 17 Ιουνίου 2016 #41 Share 17 Ιουνίου 2016 Πετρο ειναι αληθεια οτι σε αυτο το ενυδρειο πειραματιστηκα με την πυκνοτητα των βραχων ………. Πιστευω οτι απο της συζητησεις που εχουμε κανει στο underground μαγαζι εχεις διαπιστωση οτι της λιγες γνωσεις που εχω δεν της κρατω ως επτασφραγιστο μυστικο Διονυση η φωτο που ανεβασα ειναι η ιδιες που εχεις δει στο κινητο ………….. τωρα για το ψαγμενος πιστευω οτι εισαι λιγο υπερβολικος Νικο προ στιγμη δειχνει να με δικαιωνει ………… αλλα η γωνια στο reef ειναι εκει και σε περιμενει και ας μην την βλεπεις την ρουφιανα Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Ιουνίου 2016 Author #42 Share 17 Ιουνίου 2016 Πετρο ειναι αληθεια οτι σε αυτο το ενυδρειο πειραματιστηκα με την πυκνοτητα των βραχων ………. Πιστευω οτι απο της συζητησεις που εχουμε κανει στο underground μαγαζι εχεις διαπιστωση οτι της λιγες γνωσεις που εχω δεν της κρατω ως επτασφραγιστο μυστικο Διονυση η φωτο που ανεβασα ειναι η ιδιες που εχεις δει στο κινητο ………….. τωρα για το ψαγμενος πιστευω οτι εισαι λιγο υπερβολικος Νικο προ στιγμη δειχνει να με δικαιωνει ………… αλλα η γωνια στο reef ειναι εκει και σε περιμενει και ας μην την βλεπεις την ρουφιανα Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Τασο το ξερω πολυ καλα,και ξερω ακομα καλυτερα το ποσο αγαπας και σεβεσε αυτο που κανεις!! Εχω πολυ καιρο να σε δω!!Ελπιζω να σε δω σε καπια συναντηση και να κουβεντιασουμε αυτες της τοσο ομορφες συζητησεις μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Ιουνίου 2016 #43 Share 19 Ιουνίου 2016 Πετρο ειναι αληθεια οτι σε αυτο το ενυδρειο πειραματιστηκα με την πυκνοτητα των βραχων ………. Πιστευω οτι απο της συζητησεις που εχουμε κανει στο underground μαγαζι εχεις διαπιστωση οτι της λιγες γνωσεις που εχω δεν της κρατω ως επτασφραγιστο μυστικο Διονυση η φωτο που ανεβασα ειναι η ιδιες που εχεις δει στο κινητο ………….. τωρα για το ψαγμενος πιστευω οτι εισαι λιγο υπερβολικος Νικο προ στιγμη δειχνει να με δικαιωνει ………… αλλα η γωνια στο reef ειναι εκει και σε περιμενει και ας μην την βλεπεις την ρουφιανα Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Ποιο ειναι αυτο το underground μαγαζι ρε τασο? Αν γινονται ενυδρειακες συζητησεις εκει,θα με ενδιεφερε να παρευρεθω κ να μαθω/ακουσω 2-3 πραγματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 20 Ιουνίου 2016 #44 Share 20 Ιουνίου 2016 Μιχαλη μην κολας στο μαγαζι ……………… ενυδρειακες συζητησεις μπορουν να γεννηθουν σε οπιοδιποτε χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουνίου 2016 #45 Share 24 Ιουνίου 2016 Στο δευτερο μερος της προτασης συμφωνω τασο Ενυδρειακες συζητησεις μπορουν να γινουν παντου....το σημαντικοτερο ρολο σε αυτο τον παιζουν οι ανθρωποι/χομπυστες που τις κανουν κ οχι το μερος οντως.... Σε underground ομως χωρους,οπου μαζευονται,ως επι το πλειστον,underground τυποι οι οποιοι κανουν μονο underground συζητησεις κ εχουν underground αποψεις/συμπεριφορες/κτλ (δεν αναφερομαι στο ενυδρειακο κομματι).... Και καλο θα ειναι underground τυπους,καταστασεις και μαγαζια να τα αποφευγετε για το καλο σας.... Ηδη η πελατεια εχει αραιωσει και παιδια που εχουν αντιληφθει τα παραπανω εχουν "λακισει" που λεμε....πολυ πριν αυτο εδω το ποστ μαλιστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος