Mr.Angelos 10 Ιουνίου 2016 Author #26 Share 10 Ιουνίου 2016 ψαξε και αυτο Άγγελε http://www.interpet.gr/product.asp?catid=1262 Πάντως αν ειςαι κοντα στο pet supermarket πετάξου και πήγαινε δες κάποια στιγμη , πάτησα και είδα οτι εχει κύβους αρκετούς ,πήγαινε δες τους απο κοντα ,βάλτους να σου ανάψουν και το φως να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά να δεις και την ποιότητα να ξερεις ! το θεμα ειναι οτι δεν εχω χρωνο να πιγενο στο πετ σουπερμαρκετ εχει αποσταση πες οτι παω δεν ειναι ευκολο απο ενα αρχαριο να καταλαβει αν ειναι καλη η λαμπα ή οτιδιποτε αλλο γιαυτο σκεφτικα το σερα που ειναι μεν ακριβο αλλα ειναι στα μετρα μου εχει επιπλακη και πολλα παρελκομενα εχει και την εγγυιση της σερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 10 Ιουνίου 2016 #27 Share 10 Ιουνίου 2016 το θεμα ειναι οτι δεν εχω χρωνο να πιγενο στο πετ σουπερμαρκετ εχει αποσταση πες οτι παω δεν ειναι ευκολο απο ενα αρχαριο να καταλαβει αν ειναι καλη η λαμπα ή οτιδιποτε αλλο γιαυτο σκεφτικα το σερα που ειναι μεν ακριβο αλλα ειναι στα μετρα μου εχει επιπλακη και πολλα παρελκομενα εχει και την εγγυιση της σερα Αγγελε αν είναι έτσι πήγαινε πάρε το κύβο , αυτό που ήθελα απλα να καταλάβεις είναι ότι όσο πιο πολλά λιτρα έχεις τοσο πιο άνετος είσαι στις επιλογές σου ! τωρα αν μπορείς να δώσεις 180 ευρώ για τον κύβο και τον θές απλα για μια μικρη ομαδα guppy οκ τοτε !! αφου περιορίζεσαι στο ότι πρέπει να είναι κύβος και δεν θες να ρισκάρεις-να το ψαξεις με κατι κινεζικο, αλλα ούτε να πάς σε juwel πχ στα 220 ευρω που είναι το lido αν δεν κανω λαθος , τότε πάρε της sera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 10 Ιουνίου 2016 Author #28 Share 10 Ιουνίου 2016 Αγγελε αν είναι έτσι πήγαινε πάρε το κύβο , αυτό που ήθελα απλα να καταλάβεις είναι ότι όσο πιο πολλά λιτρα έχεις τοσο πιο άνετος είσαι στις επιλογές σου ! τωρα αν μπορείς να δώσεις 180 ευρώ για τον κύβο και τον θές απλα για μια μικρη ομαδα guppy οκ τοτε !! αφου περιορίζεσαι στο ότι πρέπει να είναι κύβος και δεν θες να ρισκάρεις-να το ψαξεις με κατι κινεζικο, αλλα ούτε να πάς σε juwel πχ στα 220 ευρω που είναι το lido αν δεν κανω λαθος , τότε πάρε της sera! ευχαριστω για την βοηθεια στο πετ πολη θα το εχουν? γιατι μενο δυπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Ιουνίου 2016 #29 Share 11 Ιουνίου 2016 ευχαριστω για την βοηθεια στο πετ πολη θα το εχουν? γιατι μενο δυπλα Αν εννοείς το pet city πιθανόν ,αν θυμάμαι καλα εχει ,δεν ειμαι σίγουρος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Ιουνίου 2016 #30 Share 11 Ιουνίου 2016 Εάν η επιλογή σου δεν ήταν κύβος με τα λεφτά που διαθέτεις θα έπαιρνες ένα πολύ καλύτερο ενυδρείο. Οι κύβοι πιστεύω πως είναι υπερτιμημένα ενυδρεία και με μεγάλο περιορισμό στα ζωντανά που θα μπορείς να φιλοξενήσεις. Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον όσο και όμορφα να είναι τα guppy θα θελήσεις να δοκιμάσεις και με κάτι άλλο. Ξέρω ότι μπορεί να σε μπερδεύω στην επιλογή σου, αλλά ας ακουστεί και μια άλλη άποψη που πιθανόν να σε βοηθήσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Ιουνίου 2016 #31 Share 11 Ιουνίου 2016 (edited) Αγγελε αν έχεις χώρο για κάτι άλλο πέρα απο κύβο με 180 ευρώ παίρνεις όντως πολύ καλύτερο ενυδρειο απο τον κυβο της sera θα συμφωνήσω και εγω ! Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2016 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 11 Ιουνίου 2016 Author #32 Share 11 Ιουνίου 2016 Αγγελε αν έχεις χώρο για κάτι άλλο πέρα απο κύβο με 180 ευρώ παίρνεις όντως πολύ καλύτερο ενυδρειο απο τον κυβο της sera θα συμφωνήσω και εγω ! εγω θελω ενα 60 λιτρο για guppys αν θελισω στο μελλον θα παρω ενα μεγαλιτερο αλλα για την ωρα δεν το χριαζομαι μπορει να παρω ενα κανονικο 60 λιτρο μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Ιουνίου 2016 #33 Share 11 Ιουνίου 2016 εγω θελω ενα 60 λιτρο για guppys αν θελισω στο μελλον θα παρω ενα μεγαλιτερο αλλα για την ωρα δεν το χριαζομαι μπορει να παρω ενα κανονικο 60 λιτρο μαλλον αν πάρεις κανονικό 60 λίτρο τότε θα ειςαι μια χαρά !! θα κανει τα μισά λεφτά απο τον κύβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Ιουνίου 2016 #34 Share 11 Ιουνίου 2016 Άγγελε δες και αυτο ! http://www.aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2081&virtuemart_category_id=26&Itemid=43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 11 Ιουνίου 2016 Author #35 Share 11 Ιουνίου 2016 Άγγελε δες και αυτο ! http://www.aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2081&virtuemart_category_id=26&Itemid=43 θα δω στο πετ σιτι αν εχουν παρομια αλλα οταν ειχα παει πριν λιγες μερες ειχαν καποια 50 λιτρα που ηταν πολυ καλα και σε μεγαλο μεγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Ιουνίου 2016 #36 Share 11 Ιουνίου 2016 θα δω στο πετ σιτι αν εχουν παρομια αλλα οταν ειχα παει πριν λιγες μερες ειχαν καποια 50 λιτρα που ηταν πολυ καλα και σε μεγαλο μεγεθος χαχα ετσι σου φαίνονται Αγγελε , μολις το παρεις και το έχεις για 2-3 μήνες θα αρχίσει να σου φαίνεται μικρό (οσα λιτρα και να πάρεις ποτε αυτό θα παθαίνεις ! ) Προσεχε όμως μην ενθουσιαστείς και πάρεις κάτι που να μην αξίζει επειδη τωρα σου φαίνεται μεγάλο ! αν θες guppy επειδη θα εχεις γεννες πάρε κάτι το λιγοτερο 60 λίτρα Το pet city εχει κάποια κινέζικα ,ψαξτο και αλλού όμως γιατί παίζουν πολλές ευκαιρίες και σε καλές μαρκες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Ιουνίου 2016 #37 Share 11 Ιουνίου 2016 καλησπέρα και από εμένα!!! Λοιπον εγω θα σου ελεγα οτι ενα ενυδρειο 60 λιτρα που στην ουσια ειναι 54 και ακομα πιο περα στα καθαρα λιτρα 40 με τον διάκοσμο (και μπορει να λεω και πολλα) συντομα θα σε ξενερώσει γιατι οι επιλογες ειναι λιγες... γιατι ειναι λιγες???? γιατι δεν μπορουμε να κανουμε πολλες κρυψωνες, γιατι τα ψαρια θελουν χωρο κολύμβησης, γιατι το οτι ενα ψαρι ειναι 2 ποντους δεν σημαινει οτι ζει οπως πρεπει μπορει απο ενθουσιασμο και μεγαλη ιχθυοφορτωση τα ψαρια μας να επιζουν μονο και εν συνεχεια αρχιζουν οι απωλειες... αν υπαρχει χωρος και μια οικονομικη σχετικη ανεση θα σου ελεγα να ψαξεις για ενα ενυδρειο 1 μετρο και πανω σε μηκος ωστε να εχεις την πολυτελεια του "λαθους" και οταν θα θελεις χωρο να τον εχεις άλλωστε νομιζω οτι ενυδρεια του μετρου με ενυδρεια 60 λιτρων που κοιτας εχουν μικρη διαφορά..... γιατι σε βλεπω, οπως και εμας, μετα απο 2-3 μηνες να ψαχνεις για αλλο και αλλο και αλλο.....οσο για τιμες για δες και στις αγγελιες και σε γνωστα μαγαζια που εχουν οικονομικα ενυδρεια... και ενα φιλτρο (εξωτερικο για μενα) για αρχη και να κανεις το ξεκινημα σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος