Jump to content

Αγορα νεου ενυδρειου

Recommended Posts

Γεια σας 

θελω να αγορασω ενα cube ενυδρειο (λογο χορου) και να βαλω μεσα τα γκαπι που μαρεσουν παρα πολυ!!!!

εχω βρει αυτο εδω αξιζει να το αγορασω? εχετε να προτινεται κατι αλλο ή ακομα και κατι καλητερο?  :icon_dance:

Γεια σας 

θελω να αγορασω ενα cube ενυδρειο (λογο χορου) και να βαλω μεσα τα γκαπι που μαρεσουν παρα πολυ!!!!

εχω βρει αυτο εδω αξιζει να το αγορασω? εχετε να προτινεται κατι αλλο ή ακομα και κατι καλητερο?  :icon_dance:

επισης σκεφτικα το σερα αλλα κανει 170 ευρο 

http://www.petsupermarket.gr/9170/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-sunsun-hra500h.html

Το παραπάνω θα αξιζε καλύτερα ! :)

Έγινε επεξεργασία - giannisss

ωρεο ειναι, το καταστιμα που βρισκεται ακριβος ειναι μονο ενα ή αλησιδα ?

Έγινε επεξεργασία - Mr.Angelos

Είναι δύο , εσενα νομίζω σε συμφέρει αυτο που είναι στην Πειραιώς ! :)

κοντα ειναι (σχετικα) αλλα θα μου βγει ο...... στο κουβαλιμα 

κοντα ειναι (σχετικα) αλλα θα μου βγει ο...... στο κουβαλιμα 

Ρώτα αν μπορούν να σου κάνουν την εξυπηρέτηση να στο στείλουν ή (Αφου ετσι και αλλιως υπολογιζες να δωσεις κοντα στα 100 ευρω ) πάρε αντιχλώριο παρε ριζες παρε ότι θες αξίας 30 ευρώ να φθασει 100 η τιμή και να στο στείλουν τσαμπα σπιτι ! :) 

Ρώτα αν μπορούν να σου κάνουν την εξυπηρέτηση να στο στείλουν ή (Αφου ετσι και αλλιως υπολογιζες να δωσεις κοντα στα 100 ευρω ) πάρε αντιχλώριο παρε ριζες παρε ότι θες αξίας 30 ευρώ να φθασει 100 η τιμή και να στο στείλουν τσαμπα σπιτι ! :)

ευχαριστω 

μην σου πω πος θα φτασει και πανο απο 100!!!! 

ευχαριστω 

μην σου πω πος θα φτασει και πανο απο 100!!!! 

Εμ γιαυτό στο είπα επειδή ήθελες και φίλτρο και αντιχλώριο και ρίζα οπότε... ;) ! με το καλο να το παρεις ! :) 

το 25λιτρο θα το σταματήσεις η θα τα εχεις παράλληλα ?

Εμ γιαυτό στο είπα επειδή ήθελες και φίλτρο και αντιχλώριο και ρίζα οπότε... ;) ! με το καλο να το παρεις ! :)

το 25λιτρο θα το σταματήσεις η θα τα εχεις παράλληλα ?

το 25 λιτρο θα ειναι γαριδαδικο τορα θα στισω το 25λιτρο και μολις το τελιοσω θα παρω και το αλλο 

• Like 1

το 25 λιτρο θα ειναι γαριδαδικο τορα θα στισω το 25λιτρο και μολις το τελιοσω θα παρω και το αλλο 

Περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση εε ! :) 

Το έχω ξαναπει αλλά θα το ξαναπώ και είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου τελείως άποψη.

Μακριά από αυτό το sun sun ενυδρείο.

Το έχω για γεννήστρα και για να μην μακρυγορώ κοίταξε για οποιοδήποτε άλλο εκτός αυτού :) Έχω αναφέρει τα ελαττώματα και τα επαναλαμβάνω.

Υπερβολική ροή σε σημείο ενοχλησης για τους κατοίκους (πλυντήριο)

Φως με το οποίο δεν επιβιώνει ούτε ανούμπια

ακρυλικό (για κάποιους λόγους καλύτερο από το τζάμι αλλά εύκολα γρατζουνίζει)

Πολύ ψηλό χωρίς λόγο

Για τους 2 πρώτους λόγους κυρίως απομακρύνσου :)

Το έχω για γεννήστρα και για να μην μακρυγορώ κοίταξε για οποιοδήποτε άλλο εκτός αυτού :) Έχω αναφέρει τα ελαττώματα και τα επαναλαμβάνω.

Πολύ ψηλό χωρίς λόγο

Καλησπέρα , για το δεύτερο δεν έχω άποψη και ίσως να έπρεπε να το δεί απο κοντά και να κρίνει αλλά στο πρώτο δεν βρίσκω λογική , θέλω να πω η αντλία που έχει είναι 500lt/ωρα .. είναι λιγο παραπάνω απο 5 φορές τα λίτρα του όπως θα έπρεπε ,'ίσως επειδη το έχεις για γεννηστρα  (και τα μωρα είναι αδύναμα ) να υπάρχει πρόβλημα , αλλα είναι φυσιολογική η ροή του ! 

Στο ακρυλικό συμφωνώ και εγω μιας και θέλει προσοχή για να μην θαμπώσει με τον καιρό ,αλλά ποιο γυάλινο ενυδρείο σε αυτα τα λίτρα έχει αυτη την τιμή ? δυστηχώς τα γυάλινα πάνε ακόμα και διπλάσια τιμή και ειδικά σε αυτην την περιπτωση περιορίζεται στο ότι θελει ύψος γιατι δεν έχει χώρο στο μήκος !! 

Πολύ ψηλό χωρίς λόγο

τορα με φοβισες  :blink:  :wacko:

δεν θελω να δοσω τζαμπα λεφτα οποτε δεν το κοιταω καν τορα τι αλλο μου προτινεται???? 

θελω ενα καλο που να ειστε σιγουρη οτι ειναι καλο γιατι δεν μου περισεβουν για να περνω σινεχος ενυδρεια και δεν θελω να εχω ατυχιματα

Έγινε επεξεργασία - Mr.Angelos

θα γινει!!!  :jig:

τορα με φοβισες  :blink:  :wacko:

δεν θελω να δοσω τζαμπα λεφτα οποτε δεν το κοιταω καν τορα τι αλλο μου προτινεται???? 

θελω ενα καλο που να ειστε σιγουρη οτι ειναι καλο γιατι δεν μου περισεβουν για να περνω σινεχος ενυδρεια και δεν θελω να εχω ατυχιματα

Αγγελε αν θές κάτι σίγουρο απο κύβο , πηγαινε πάρε τον juwel τον 125 ή ακομα καλύτερα τον Anubias που ειναι και πιο οικονομικος ! :) απλα να ξερεις οτι θα ξεφυγεις λιγο απο τιμη ! :/ σιγουρα θα ειναι καλο ομως 

Καλησπέρα , για το δεύτερο δεν έχω άποψη και ίσως να έπρεπε να το δεί απο κοντά και να κρίνει αλλά στο πρώτο δεν βρίσκω λογική , θέλω να πω η αντλία που έχει είναι 500lt/ωρα .. είναι λιγο παραπάνω απο 5 φορές τα λίτρα του όπως θα έπρεπε ,'ίσως επειδη το έχεις για γεννηστρα  (και τα μωρα είναι αδύναμα ) να υπάρχει πρόβλημα , αλλα είναι φυσιολογική η ροή του ! 

Στο ακρυλικό συμφωνώ και εγω μιας και θέλει προσοχή για να μην θαμπώσει με τον καιρό ,αλλά ποιο γυάλινο ενυδρείο σε αυτα τα λίτρα έχει αυτη την τιμή ? δυστηχώς τα γυάλινα πάνε ακόμα και διπλάσια τιμή και ειδικά σε αυτην την περιπτωση περιορίζεται στο ότι θελει ύψος γιατι δεν έχει χώρο στο μήκος !! 

Το ενυδρείο έχει 1 spraybar που ουσιαστικά η τελευταία του τρύπα ρίχνει μέσα στο ενυδρείο ενώ οι προηγούμενες πάνω στο βιολογικό υλικό στο μπαλκόνι του φίλτρου. Ως εκεί καλά είμαστε.

Το πρόβλημα είναι ότι την κυκλοφορία την επιτυγχάνει με έναν ενσωματομένο κυκλοφορητή ο οποίος είναι πολύ χαμηλά στο ενυδρείο και δεν σου επιτρέπει να του αλλάξεις θέση. Εκεί που είναι τοποθετημένος τα κάνει όλα άνω κάτω.. Εγώ για την ακρίβεια το μπούκωσα γιατί παρόλο που έχω αφρικάνες μέσα και εντάξει έχουν μεγαλώσει και αρκετά έβλεπες πως δεν μπορούσαν να την παλέψουν.

Το φως, νταξ αυτό δεν υπάρχει. Αυτό δεν είναι φως για ενυδρείο είναι 1 led με πράσινα , ροζ και άσπρα φωτάκια και το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα είναι ροζ ενυδρείο. Ανίκανο να κρατήσει οποιοδήποτε φυτό αλλά και αισθητικά κακό.

Γενικά, είναι μία αγορά που την μετάνιωσα και θα προτιμούσα να έδινα 50 ευρώ παραπάνω και να έχει και ένα μελλοντικό Potential. Για αυτό έχω γίνει σαμποτέρ στο συγκεκριμένο μοντέλο χαχα

• Like 2

Το ενυδρείο έχει 1 spraybar που ουσιαστικά η τελευταία του τρύπα ρίχνει μέσα στο ενυδρείο ενώ οι προηγούμενες πάνω στο βιολογικό υλικό στο μπαλκόνι του φίλτρου. Ως εκεί καλά είμαστε.

Το πρόβλημα είναι ότι την κυκλοφορία την επιτυγχάνει με έναν ενσωματομένο κυκλοφορητή ο οποίος είναι πολύ χαμηλά στο ενυδρείο και δεν σου επιτρέπει να του αλλάξεις θέση. Εκεί που είναι τοποθετημένος τα κάνει όλα άνω κάτω.. Εγώ για την ακρίβεια το μπούκωσα γιατί παρόλο που έχω αφρικάνες μέσα και εντάξει έχουν μεγαλώσει και αρκετά έβλεπες πως δεν μπορούσαν να την παλέψουν.

Το φως, νταξ αυτό δεν υπάρχει. Αυτό δεν είναι φως για ενυδρείο είναι 1 led με πράσινα , ροζ και άσπρα φωτάκια και το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα είναι ροζ ενυδρείο. Ανίκανο να κρατήσει οποιοδήποτε φυτό αλλά και αισθητικά κακό.

Γενικά, είναι μία αγορά που την μετάνιωσα και θα προτιμούσα να έδινα 50 ευρώ παραπάνω και να έχει και ένα μελλοντικό Potential. Για αυτό έχω γίνει σαμποτέρ στο συγκεκριμένο μοντέλο χαχα

Καλά κάνεις και το επισημαίνεις απλά επειδή στο πρώτο πόστ δεν το είχες αναλύσει μου φάνηκε λιγάκι περίεργο , τωρα αν ο λόγος είναι η θέση του φιλτρου κτλ πάω πάσο ! ;)

είμαι και εγω της ίδια αποψης απλά καποιες φορές τα 50 ευρώ είναι πολλά λεφτά

Το όνομα σου αν επιτρέπεται ? :)  

Αγγελε αν θές κάτι σίγουρο απο κύβο , πηγαινε πάρε τον juwel τον 125 ή ακομα καλύτερα τον Anubias που ειναι και πιο οικονομικος ! :) απλα να ξερεις οτι θα ξεφυγεις λιγο απο τιμη ! :/ σιγουρα θα ειναι καλο ομως 

εγω δινω μεχρι 180 αν χριαστει απλα κιταγα για κατι φθηνο 

το σερα νανο κιουμπ 60 λιτρα κανει που τα εχει ολα ετοιμα να τελιονο 

αλλα κανει 180 ευρο

εγω δινω μεχρι 180 αν χριαστει απλα κιταγα για κατι φθηνο 

Αγγελε τοσο πάνε περίπου οι κύβοι ! ψάξτο ! :) 

αξιζει ο κυβος της σερα?  :geek:

Άγγελε η αλήθεια ειναι πως για 60 λιτρα ειναι παρα πολλά τα λεφτά ,απο την αλλη περιορίζεσαι σε κύβο και προφανώς για να σου πω οτι δεν αξίζει θα πρεπει να εχω κατι αλλο σε αντίστοιχη τιμή για αντιπαράδειγμα που θα άξιζε καλύτερα ,αλλα απο όσο ξέρω η τιμή σε Juwel ξεφεύγει τον κύβο της Anubias δεν τον βρίσκω και τέλος πάντων δεν βλέπω κατι αλλο σε κύβο που θα μπορούσες να πάρεις !

ψαξε και αυτο Άγγελε http://www.interpet.gr/product.asp?catid=1262

Πάντως αν ειςαι κοντα στο pet supermarket πετάξου και πήγαινε δες κάποια στιγμη , πάτησα και είδα οτι εχει κύβους αρκετούς ,πήγαινε δες τους απο κοντα ,βάλτους να σου ανάψουν και το φως να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά να δεις και την ποιότητα να ξερεις !

Έγινε επεξεργασία - giannisss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...