ser 23 Απριλίου 2007 #1 Share 23 Απριλίου 2007 παιδιά καλησπέρα προχθές πήρα το δεύτερο ζωντανό φυτό μου και πρόσθεσα έτσι άλλον ένα αναντικατάστατο πνεύμονα φύσης στο ενυδρείο μου είδα όμως και ένα γλυκούλι πλασματάκι στο κατάστημα που πήγα για το φυτό και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και το πήρα και αυτό εκεί μου είπαν ότι λέγεται sucker και είναι ένας pleco σε μικρογραφία που δεν θα μεγαλώσει ποτέ όχι χρυσός σας βάζω δύο φώτο μια του μικρού και μία του ενυδρείου μου σας παρακαλώ αν κάποιος αναγνωρίσει το είδος ας μου δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτό για τα πάντα ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Απριλίου 2007 #2 Share 23 Απριλίου 2007 κατ'αρχας εχεις βαλει μαλλον την ιδια φωτο.... κατα δευτερον,(αν και ειναι καθαρα προσωπικο γουστο),να κανω 1 παρατηρηση...... το πιο ωραια στημενο ενυδρειο ειναι αυτο που φαινεται οσο γινεται πιο φυσικο...... καταλαβαινεις λοιπον οτι το μπλε χαλικακι,και τα διαφορα πυθαρια.......ΔΕΝ... και παλι με ολο το σεβασμο φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 24 Απριλίου 2007 #3 Share 24 Απριλίου 2007 κατ'αρχας εχεις βαλει μαλλον την ιδια φωτο.... κατα δευτερον,(αν και ειναι καθαρα προσωπικο γουστο),να κανω 1 παρατηρηση...... το πιο ωραια στημενο ενυδρειο ειναι αυτο που φαινεται οσο γινεται πιο φυσικο...... καταλαβαινεις λοιπον οτι το μπλε χαλικακι,και τα διαφορα πυθαρια.......ΔΕΝ... και παλι με ολο το σεβασμο φιλε μου. Συμφωνώ και εγώ!! Το χαλίκι θα ήταν καλύτερο να αντικατασταθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 24 Απριλίου 2007 #4 Share 24 Απριλίου 2007 Που είναι ο pleco OEOOO????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 26 Απριλίου 2007 #5 Share 26 Απριλίου 2007 (edited) Ποσα ψαρια εχεις μεσα;Σαν πολλα ειναι για αυτα τα λιτρα. Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2007 - Black Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 26 Απριλίου 2007 #6 Share 26 Απριλίου 2007 Ποσα ψαρια εχεις μεσα;Σαν πολλα ειναι για αυτα τα λιτρα. Ολο παρατηρησεις μου εισαι.Ειπαμε πρωτα κοιταμε τα δικα μας.....,και μετα μιλαμε για τους αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramis 26 Απριλίου 2007 #7 Share 26 Απριλίου 2007 Ολο παρατηρησεις μου εισαι.Ειπαμε πρωτα κοιταμε τα δικα μας.....,και μετα μιλαμε για τους αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος