Setteras7 6 Ιουνίου 2016 #1 Share 6 Ιουνίου 2016 καλήσπερα παιδια τι ειναι αυτο προεξεχει απο τα βραχια και τωρα μπορεσα να το βγαλω φωτογραφια μου σκοτωσε ενα σαλιγκαρι..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 6 Ιουνίου 2016 #2 Share 6 Ιουνίου 2016 σαν πόδια απο οφίουρο μοιάζουν. αμα τα πειράξεις μπαίνουν μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setteras7 6 Ιουνίου 2016 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2016 ναι αμ μπραβο και δεν ειναι ολη μερα εξω συνηθως κρυβεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιουνίου 2016 #4 Share 6 Ιουνίου 2016 Ofiuros,αστεριας ,βαλτον στο σαμπ,μεγαλωνει πολυ και τρωει και ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setteras7 6 Ιουνίου 2016 Author #5 Share 6 Ιουνίου 2016 πως θα το πιασω αυτο το πραγμα μολις καταλαβαινει κινηση κρυβεται και δεν εχω σαμπ εχω nano reef 60λ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιουνίου 2016 #6 Share 6 Ιουνίου 2016 πως θα το πιασω αυτο το πραγμα μολις καταλαβαινει κινηση κρυβεται και δεν εχω σαμπ εχω nano reef 60λ Με μια λαβιδα ,βαλτου κατω ανοιχτα φαει και θα καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 7 Ιουνίου 2016 #7 Share 7 Ιουνίου 2016 καπος ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setteras7 7 Ιουνίου 2016 Author #8 Share 7 Ιουνίου 2016 Α μαλιστα καταλαβα σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος