Jump to content

Ακατάλληλα κατα την γνώμη μου ενυδρεια

Recommended Posts

http://www.tilestwra.com/22-apo-ta-pio-paraxena-enidria-pou-echoun-kataskevasti-pote/

Καταρχήν καλησπέρα...βρήκα αυτό το άρθρο το οποίο δεν ξέρω και αν το Βάλα στο σωστο θεμα
Δεν ξέρω ομως...τα περισσότερα μου φαίνονται ακατάλληλα...πείτε γνώμες και αποψεις

Έγινε επεξεργασία - rastaman
Διορθωση link

http://www.tilestwra.com/12-mora-pou-miazoun-me-pragmata-pou-den-echoun-schesi-me-mora/

Καταρχήν καλησπέρα...βρήκα αυτό το άρθρο το οποίο δεν ξέρω και αν το Βάλα στο σωστο θεμα

Δεν ξέρω ομως...τα περισσότερα μου φαίνονται ακατάλληλα...πείτε γνώμες και αποψεις

βασικα νομιζω ολα ειναι ακαταλιλα 

μπορει να ειναι ομορφα αλλα δεν κανουν για ψαρια! 

Δυστυχώς αυτά δεν είναι ενυδρεία, καμιά σχέση. ...Μοναδικός στόχος κάτι designατο, να αρέσει σε άσχετους με τον υδροβιο κόσμο. Σε κανένα σημείο δεν λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των οργανισμών κ την δυνατότητα λειτουργίας του ενυδρείου.

Στην Κίνα έχουν χρυσόψαρα σε μπρελόκ, τι να λέμε τώρα.

Δυστυχώς όσο υπάρχει αγοραστικό κοινό θα συνεχίσει η κατασκευή τέτοιων χωρών βασανισμου ζώων :(

Περίεργα, αλλά εντελώς ακατάλληλα για ενυδρεία. :bigemo_harabe_net-81:Είναι απλώς γυάλες ντιζαϊνάτες. Σίγουρα οι κατασκευαστές ΔΕΝ είναι μέλη του ΑquaΖone. :bigemo_harabe_net-163:

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ως ιδέα είναι το τελευταίο, που συνδυάζει τη γυάλα με το κλουβί.

Έγινε επεξεργασία - worldiver

Πιστεύω οτι έχει πολύ λιγα που μπορεί να είναι κατάλληλα όπως το τραπεζάκι που το έχουν σε πετ σοπ και το γραφείο αν και με τα πόδια του κάποιος μπορεί να τα τρομάζει γιατί η θέση που βρίσκεται δεν ειναι πολύ καλη....

Πιστεύω οτι έχει πολύ λιγα που μπορεί να είναι κατάλληλα όπως το τραπεζάκι που το έχουν σε πετ σοπ και το γραφείο αν και με τα πόδια του κάποιος μπορεί να τα τρομάζει γιατί η θέση που βρίσκεται δεν ειναι πολύ καλη....

κανενα μα κανενα ακομα και το τραπεζακι που ειναι σχετικα μεγαλουτσικο δεν κανει γιατι μπορε να τα στρεσαρεις με τα πραματα που ακουμπας απανο επισεις δεν ειναι βολικο σε θεμα καθαρισμου 

Ο τηλεφωνικος θαλαμος παντως μια χαρα μου μοιαζει...

Και μένα απλως πιστεύω οτι δεν ειναι κατάλληλα τα υλικά αν ειναι ένας κανονικός τηλεφωνικός θαλαμος που απλως έχει κολληθει στις άκρες να μην τρέχει νερο

ααααα ναι και για την τηλεοραση ηθελα να πω πριν μου φαινοταν καταλληλη....εχω δει πολλους να  φτιαχνουν....στην ουσια βαζεις ενα ενυδρειο σε μια τηλεοραση

• Like 1

Όπως είπε και ο Δημήτριος ευτυχώς δεν είναι σαν τα μπρελόκ που κυκλοφορούν με χρυσόψαρα στη Κίνα .

Στα περισσότερα όμως απο αυτα τα 22 παράξενα ενυδρεία που είδα μπορούν να φιλοξενήσουν ψάρια μια χαρά , με διαφορετικούς συνδυασμούς και με περισσότερο κόπο για τον ιδιοκτήτη των ενυδρείων .

Εννοείς οτι τα βρίσκεις κατάλληλα?/

Εννοείς οτι τα βρίσκεις κατάλληλα?/

Τα περισσότερα ναί τα θεωρώ κατάλληλα για ψάρια .

Λειτουργικά με την έννοια του εύχρηστου μπορεί να μην είναι και αισθητικά δεν σημαίνει οτι μου αρέσουν όλα αλλά αυτό είναι άσχετο με τα ψάρια .

Και για να προλάβω κάποιους που μπορεί να με παρεξηγήσουν , θέλω να πώ ότι αν ένα ενυδρείο έχει πιάσει άλγη στα τζάμια και η κατασκευή του είναι τέτοια που μας εμποδίζει να το καθαρίσουμε , εμάς μπορεί να μας ενοχλεί για τα ψαράκια όμως είναι το ακριβώς αντίθετο , τα ευχαριστεί ...... που δεν μας βλέπουν !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...