Jump to content

Κλαίω το τέτρα

Recommended Posts

Σας παραθέτω εικόνα για να δείτε τι έπαθα και να το έχετε στο νου σας για να μην το πάθετε και εσείς. Προφανώς τώρα θα βάλω διχτάκι στο φίλτρο.13393096_1174362925907956_299961218_n.jp

Έγινε επεξεργασία - stelenag

O καρδινάλιος πως χώρεσε εκεί μου εξηγείς;

Δεν έχω ιδέα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... Τον σπρώχνω με την τσιμπίδα και είναι τόσο σφινωμένος που δεν βγαίνει. Υποθέτω ότι ερουφήχθη όταν κοιμόταν. Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση

Έγινε επεξεργασία - stelenag

Πάρα πολύ περίεργο. Βγάλε το καπάκι της εισαγωγής δεν μπορεί θα τον βγάλεις.

Κλείσε το φίλτρο κ βγάλε το κάλυμμα της εισαγωγής του φίλτρου, ώστε να απομακρύνεις το νεκρό ψάρι. Δεν είναι καλό να μένει στο ενυδρείο.

Χωρίς να γνωρίζω πράγματα για το ενυδρείο σου, θεωρώ ότι ψάρι ήταν άρρωστο,τα υγιή ψάρια δεν έχουν θέμα, όταν κολυμπάνε κοντά στην εισαγωγή :)

• Like 3

Ελπίζω να μην έχεις δίκιο γιατί δεν θα αντέξω και άλλες απώλειες ... :mellow::waaa:

Ελπίζω να μην έχεις δίκιο γιατί δεν θα αντέξω και άλλες απώλειες ... :mellow::waaa:

λυπαμε φιλε για την απωλεια και ειναι οντως κριμα να χασεις με αυτον τον τροπο ενα υγειεστατο ψαρακι  :waaa:

Κλείσε το φίλτρο κ βγάλε το κάλυμμα της εισαγωγής του φίλτρου, ώστε να απομακρύνεις το νεκρό ψάρι. Δεν είναι καλό να μένει στο ενυδρείο.

Χωρίς να γνωρίζω πράγματα για το ενυδρείο σου, θεωρώ ότι ψάρι ήταν άρρωστο,τα υγιή ψάρια δεν έχουν θέμα, όταν κολυμπάνε κοντά στην εισαγωγή :)

θα ακουστει βλακεια αλλα το εχω απορια ενας φιλος μου ειχε ενα μονομαχο και πιγενε ολοι την ωρα και σφινονε στο φιλτρο επερνε φορα και πιγενε στο φιλτρο μεχρι να τον ρουφιξει η απορια μου ειναι αν γινετε ενα ψαρει να εχει τετοιες τασεις απο την φυσει του?   :lmao:

Έγινε επεξεργασία - Mr.Angelos

Μάλλον μεγαλη ροη ειχε ο φιλος σου και ο μονομάχος δεν την αντέχει οποτε και πήγαινε καρφι εκει... το ψαρακι μαλλον ηταν αδύναμο και το ρουφηξε δεν μασάνε τα συγκεκριμένα απο τη δυναμη του φίλτρου....

Συνηθως αρρωστα η αδυναμα ψαρια το παθαινουν αυτο. Τα υγιη δεν αντιμετωπιζουν κατι τετοιο. Παρ' ολα αυτα εχω δει ροδοστομο κολημενο στη σχαρα της εισαγωγης. Και οταν εκλεισα το φυλτρο ξεκολησε και κολυμπησε (!)

Βεβαια σε λιγες μερες τον εχασα.

θα ακουστει βλακεια αλλα το εχω απορια ενας φιλος μου ειχε ενα μονομαχο και πιγενε ολοι την ωρα και σφινονε στο φιλτρο επερνε φορα και πιγενε στο φιλτρο μεχρι να τον ρουφιξει η απορια μου ειναι αν γινετε ενα ψαρει να εχει τετοιες τασεις απο την φυσει του?   :lmao:

Το ψάρι ορθά το λές δεν έχει τέτοιες τάσεις , το νερό όμως το παρασέρνει γιατί είναι αδύναμο απο την ασθένεια που έχει προσβληθεί .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...