Jump to content

Μπολιασμα θάλασσας από γλυκο


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά διάβασα διάφορα άρθρα και μου δημιουργήθηκε ή εξής απορία αν τα βακτήρια του αζώτου είναι ιδια ... ?? Τότε μπορούμε να μπολιασουμε το αλμυρό από στρωμένο γλυκο.

Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών.  Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. 

 

Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν.

Link to comment
Share on other sites

Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών.  Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. 

 

Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν.

 

Να είσαι σίγουρος οτι δεν θα επιβιώσουν και θα μολύνουν και το νερό .

Για τη σταδιακή μεταβολή δεν ξέρω σε πόσο βάθος χρόνου και με τι ρυθμούς θα είναι ασφαλές .

Link to comment
Share on other sites

Ναι και γω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα διαβαζα εκει τα παιδια στο ΑΜΕΡΙΚΑ και δεν εβγαζα ακρη... Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια 

Έγινε επεξεργασία - georgekampanis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...