aristidis 3 Ιουνίου 2016 #1 Share 3 Ιουνίου 2016 γεια σας και καλησπέρα σας έχω ένα ενυδρείο 20λτ και ψάχνω τι ψαράκι μπορώ να βάλω όλα τα pet shop που έχω ρωτήσει μου λένε για μονομάχο άλλα θέλω να με προτείνετε και εσείς κάποια ψάρια εκτός από τον μονομάχο για το ενυδρείο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 3 Ιουνίου 2016 #2 Share 3 Ιουνίου 2016 γεια σας και καλησπέρα σας έχω ένα ενυδρείο 20λτ και ψάχνω τι ψαράκι μπορώ να βάλω όλα τα pet shop που έχω ρωτήσει μου λένε για μονομάχο άλλα θέλω να με προτείνετε και εσείς κάποια ψάρια εκτός από τον μονομάχο για το ενυδρείο μου δυστιχος φιλε μου οι μονες επιλογες ειναι μονομαχος ή γαριδες κατι αλλο δεν γεινετε ειναι πολυ λιγα τα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #3 Share 4 Ιουνίου 2016 γεια σας και καλησπέρα σας έχω ένα ενυδρείο 20λτ και ψάχνω τι ψαράκι μπορώ να βάλω όλα τα pet shop που έχω ρωτήσει μου λένε για μονομάχο άλλα θέλω να με προτείνετε και εσείς κάποια ψάρια εκτός από τον μονομάχο για το ενυδρείο μου Καλως ηρθες. Καλα στα ειπε ο υπαλληλος του πετ, στα λιτρα αυτα δεν υπαρχουν επιλογες ψαριων. Απο ψαρια μονο μονομαχος αλλιως μετα πας σε γαριδαδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουνίου 2016 #4 Share 4 Ιουνίου 2016 γεια σας και καλησπέρα σας έχω ένα ενυδρείο 20λτ και ψάχνω τι ψαράκι μπορώ να βάλω όλα τα pet shop που έχω ρωτήσει μου λένε για μονομάχο άλλα θέλω να με προτείνετε και εσείς κάποια ψάρια εκτός από τον μονομάχο για το ενυδρείο μου επισης φιλε για να ξερεις ο μονομαχος ειναι παντα μονος του γιατι ενοχλει τα ψαρακια συνιθος λογο εντονον χρωματον ή για την περιοχη που θεορει δικια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #5 Share 4 Ιουνίου 2016 πρέπει να βάλω για τον μονομάχο και φίλτρο και θερμοστάτη και όλα αυτά άμα πρέπει μπορείτε να με προτείνετε κάποια εσείς επίσης τι πετραδάκια να βάλω στο ενυδρείο και τι φυτά έχω κάτι πλαστικά φυτά άλλα δεν ξέρω άμα πρέπει να βάλω πλαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #6 Share 4 Ιουνίου 2016 Και βεβαια θελει και φιλτρο και θερμοστατη.Θερμοστατη τωρα το καλοκαιρι δεν θα χρειαστεις,αλλα μολις πιασουν τα κρυα θα θελεις. Φιλτρο θες ενα μικρο με λιγο βιολογικο υλικο μεσα και με μικρη ροη,εννοειται οτι θελει στρωσιμο πρωτα. Διαβασε τα υπομνηματα για τους αρχαριους για τους τροπους στρωσιματος του ενυδρειου. Απο φυτα βαλε μερικα ευκολα αληθινα.Το ενυδρειο εχει φως? Για βυθο μπορεις να βαλεις ειτε αμμο ειτε ψιλο χαλικι αλλα να μην ειναι ασβεστολυθικα ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #7 Share 4 Ιουνίου 2016 (edited) όχι το ενυδρείο μου δεν έχει φως είναι παλιό άλλα είναι σε παρα πολη καλή κατάσταση Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2016 - aristidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #8 Share 4 Ιουνίου 2016 Τα φυτα και το ψαρι θελουν φως,οπωτε θα πρεπει να προσθεσεις ενα φωτιστικο στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #9 Share 4 Ιουνίου 2016 με το φως του δωματίου γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #10 Share 4 Ιουνίου 2016 Οχι δεν γινεται,θελεις φωτιστικο πανω απο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #11 Share 4 Ιουνίου 2016 έχεις καμιά ιδέα για να το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #12 Share 4 Ιουνίου 2016 Παρε ενα φωτιστικο γραφειου με μια οικονομιας 10 βατ και 6500 κελβιν και εισαι μια χαρα. Εχει καπακι το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #13 Share 4 Ιουνίου 2016 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2016 #14 Share 4 Ιουνίου 2016 Ε τοτε πρεπει να κανεις πατεντα και να βαλεις λαμπα φθοριου στο καπακι με στεγανα ακροφυσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #15 Share 4 Ιουνίου 2016 άμα το κάνω σαν αύτωνα https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF+20+%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD&espv=2&biw=1517&bih=741&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiA9qnP4o7NAhUGChoKHTw7BvcQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=WYpNmRyZEhEbmM%3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 4 Ιουνίου 2016 #16 Share 4 Ιουνίου 2016 Αμα ειναι φιλε μου να αγορασεις φωτιστικο,φιλτρο,θερμαντηρα για 20λιτρο ενυδρειο που δεν μπορεις να βαλεις τιποτα μεσα,παρε ενα καινουργιο.Εχει σετακια με ολα μεσα κοντα στα 50 ευρω και στα 60 λιτρα.Εκει θα μπορεις να βαλεις και καποιο ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #17 Share 4 Ιουνίου 2016 (edited) φίλε μου έχω έναν γνωστό και θα μου τα δόση όλα στα 15 ευρώ δηλαδή φίλτρο , πετραδάκια φωτιστικό έχω και αν είναι θα βγάλω το καπάκι και θα βάλω επάνω ένα φωτιστικό γραφείου όπως είπε ο φίλος επάνω για τον θερμοστάτη βλέπω τον χειμώνα άπλα θέλω να με πείτε πόσες ώρες να ανάβω το φωτιστικό Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2016 - aristidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis 4 Ιουνίου 2016 Author #18 Share 4 Ιουνίου 2016 μπορείτε να με απαντήσετε σας παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουνίου 2016 #19 Share 4 Ιουνίου 2016 μπορείτε να με απαντήσετε σας παρακαλώ 8-12 ωρες φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Ιουνίου 2016 #20 Share 4 Ιουνίου 2016 8-12 ωρες φιλε μου Ένας γενικός κανόνας είναι 8 ώρες.Για παραπάνω ώρες θα πρέπει να ρυθμιστούν και άλλοι παραγοντες όπως φυτομάζα,λίπανση,co2. Το καλοκαίρι και γενικότερα τους μήνες που έχει πολύ ζέστη συνήθως όλοι μειώνουμε την διάρκεια του φωτισμού . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουνίου 2016 #21 Share 4 Ιουνίου 2016 Ένας γενικός κανόνας είναι 8 ώρες.Για παραπάνω ώρες θα πρέπει να ρυθμιστούν και άλλοι παραγοντες όπως φυτομάζα,λίπανση,co2. Το καλοκαίρι και γενικότερα τους μήνες που έχει πολύ ζέστη συνήθως όλοι μειώνουμε την διάρκεια του φωτισμού . δικιο εχεις ειμαι αρχαριος και εγω αλλα με λιγω ψαξιμω μαθενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Ιουνίου 2016 #22 Share 4 Ιουνίου 2016 Το να είσαι αρχάριος και να έχεις διάθεση να διαβάσεις και να μάθεις είναι πολύ θετικό. Να ξέρεις πως οι καλύτεροι χομπίστες είναι αυτοί που νιώθουν πάντα αρχάριοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος