georgekampanis 13 Ιουλίου 2016 Author #26 Share 13 Ιουλίου 2016 Με το παλιό ψάρι έχουμε μία σχέση μίσους και πάθους μαζί ... 3 ενυδρεία έκανα σε όλα έβαλα και μετ εκραζα είναι που λένε μαζί δν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Ιουλίου 2016 #27 Share 14 Ιουλίου 2016 http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2585982 Έχω ρίξει 2 φορές κάτι παει να γίνει αν σε 4 μερες φύγει ή διατομικη τι να πω μάλλον δουλεύει τώρα αν δεν φύγει... θα φάμε ψωμί χεχεχε Η διατομηκη είναι ενα στάδιο που όλα τα ενυδρεία έχουν περάσει ! Είναι απόλυτα φυσιολογικό ! Όμως αφού θες να πειραματιστέις θα είχε ενδιαφέρον να μας κρατάς ενήμερους για τα αποτελέσματα της μεθόδου σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 14 Ιουλίου 2016 Author #28 Share 14 Ιουλίου 2016 Τί να πω ρε παιδιά μάλλον μάπα είναι ή ιστορία ρίχνω εδώ και 4 μέρες μισό γραμμαριο τ μέρα χύμα στο φίλτρο τις πλάτης ... εμένα μου φαίνονται πιο καθαρά αλλά όχι ότι έφυγαν πχ ο βράχος είναι πιο καθαρός ή άμμος πάλι είναι ίδια .... άσε και που οι απόψεις εκεί rc λένε ότι το αλάτι τη σκοτώνει τν μαγιά και μου ακούγεται λογικό... τώρα αν κλείσει 7 μερες και καθαρίσει ... θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Ιουλίου 2016 #29 Share 14 Ιουλίου 2016 Γιώργο κάνε τις μετρήσεις σου κανονικά ! Μην τυχόν και ξεφύγει τίποτα ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος