paul.asty 19 Ιουνίου 2016 #26 Share 19 Ιουνίου 2016 Αγαπημενος τυπος ενυδρειου!! Οριστε και απο εμενα , ισως απο τα πιο ωραια reef τετοιου στυλ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 23 Ιουνίου 2016 #27 Share 23 Ιουνίου 2016 Παιδιά είναι πολύ τέλεια σκεφτόμουν και γω να καθυστέρησω την αγορά του δικού μου μέχρι να βγει ή καινούρια σειρά της IM ... χχαα αλλά δεν την παλεψα ... τώρα οποίος ψήνεται σας παραθέτω ένα λινκ που πήρα το δικό μου τα μεταφορικά είναι πολύ χαμηλά και αξίζει http://www.aquadepot-europe.com/products/aquariums-stands/aquariums-0-100-liters/nuvoaquarium-concept-abyss-drop-off-panorama/a-3266/ Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Ιουνίου 2016 Author #28 Share 23 Ιουνίου 2016 Παιδιά είναι πολύ τέλεια σκεφτόμουν και γω να καθυστέρησω την αγορά του δικού μου μέχρι να βγει ή καινούρια σειρά της IM ... χχαα αλλά δεν την παλεψα ... τώρα οποίος ψήνεται σας παραθέτω ένα λινκ που πήρα το δικό μου τα μεταφορικά είναι πολύ χαμηλά και αξίζει http://www.aquadepot-europe.com/products/aquariums-stands/aquariums-0-100-liters/nuvoaquarium-concept-abyss-drop-off-panorama/a-3266/ Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο ,ξεκινα γρηγορα την παρουσιαση του απο χτες,ποσα λιτρα ειναι?πως θα το φωτισεις?λεγε...χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουνίου 2016 #29 Share 24 Ιουνίου 2016 Βλεπω να ξεκιναει μια νεα μοδα με αυτον το τυπο ενυδρειων και γιατι οχι,αφου ειναι πανενορφα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Ιουνίου 2016 #30 Share 24 Ιουνίου 2016 περιμένουμε φώτος και νέα απο τον εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος