Husky_Jim 1 Ιουνίου 2016 #1 Share 1 Ιουνίου 2016 Surgeons and suture zones: Hybridization among four surgeonfish species in the Indo-Pacific with variable evolutionary outcomes http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1055790316300793 Μιά πολύ ενδιαφέρον μελέτη.Θα προσπαθήσω να 'μας βρώ' και το πλήρες κείμενο.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουνίου 2016 #2 Share 1 Ιουνίου 2016 Πολύ καλό θέμα ευχαριστούμε Δημήτρη.... Η φύση οταν το θέλει ανακατεύει μονη της τα ζάρια και φυσικά ο υβριδισμός ειναι μεσα στο παιχνίδι.. Acanthurus nigricans με Acanthurus Leucosternon Το αποτέλεσμα ειναι αυτο.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #3 Share 1 Ιουνίου 2016 Θανάση είχα ενα ψάρι που το είχα πάρει για λευκοστερνο και δεν είχε το άσπρο στο κεφάλι. Τώρα τίποτα τέτοιο θα ήταν. Εχω στο υπολογιστή φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Ιουνίου 2016 Author #4 Share 1 Ιουνίου 2016 Θανάση είχα ενα ψάρι που το είχα πάρει για λευκοστερνο και δεν είχε το άσπρο στο κεφάλι. Τώρα τίποτα τέτοιο θα ήταν. Εχω στο υπολογιστή φώτο. Δώσε φωτό στον λαό!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #5 Share 1 Ιουνίου 2016 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #6 Share 1 Ιουνίου 2016 αλλη μια απο το ιδιο ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #7 Share 1 Ιουνίου 2016 (edited) Δεν είναι ότι καλύτερες η φώτο αλλά είναι και χρόνια πίσω. Απο ότι είδα το 2010 τον είχα. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2016 - baggos777777 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #8 Share 1 Ιουνίου 2016 Απο ότι είδα στο λινγκ που έβαλε ο Δημήτρης ποιο πανω είναι λευκόστερνος+ νιτρινκανς. Για πείτε και εσείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουνίου 2016 #9 Share 1 Ιουνίου 2016 Απο ότι είδα στο λινγκ που έβαλε ο Δημήτρης ποιο πανω είναι λευκόστερνος+ νιτρινκανς. Για πείτε και εσείς. Ναι φιλε οπως και στου βιντεο,πολυ όμορφο ψάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουνίου 2016 #10 Share 1 Ιουνίου 2016 Έφτιαξα εναν χαρτη για να έχουμε εικόνα για την διασπορά τον ψαριών και πως καταφέρνει ο Acanthurus Nicricans να υβριδιζει με ολα τα ξαδέρφια του.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #11 Share 1 Ιουνίου 2016 Έφτιαξα εναν χαρτη για να έχουμε εικόνα για την διασπορά τον ψαριών και πως καταφέρνει ο Acanthurus Nicricans να υβριδιζει με ολα τα ξαδέρφια του.. Acanthurus map.png Ωραίο μπράβο φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουνίου 2016 #12 Share 1 Ιουνίου 2016 Απο ότι είδα στο λινγκ που έβαλε ο Δημήτρης ποιο πανω είναι λευκόστερνος+ νιτρινκανς. Για πείτε και εσείς. Και ομορφο και σπανιο και ακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #13 Share 1 Ιουνίου 2016 Και ομορφο και σπανιο και ακριβο Νίκο κανένα 50€ το είχα πάρει. Αλλά πιθανόν να νόμιζαν ότι ήταν λευκοστερνος. Δηλαδή έτσι μου τον πούλησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουνίου 2016 #14 Share 1 Ιουνίου 2016 Νίκο κανένα 50€ το είχα πάρει. Αλλά πιθανόν να νόμιζαν ότι ήταν λευκοστερνος. Δηλαδή έτσι μου τον πούλησαν. Σωστα Βαγγελη γιατι αν το ηξεραν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Ιουνίου 2016 #15 Share 1 Ιουνίου 2016 (edited) Σωστα Βαγγελη γιατι αν το ηξεραν... Χαχαχα. Το είχα δώσει σε ένα φίλο μετά και του έζησε 5 χρόνια. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 1 Ιουνίου 2016 #16 Share 1 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίες πληροφορίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιουνίου 2016 #17 Share 2 Ιουνίου 2016 Έφτιαξα εναν χαρτη για να έχουμε εικόνα για την διασπορά τον ψαριών και πως καταφέρνει ο Acanthurus Nicricans να υβριδιζει με ολα τα ξαδέρφια του.. Acanthurus map.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιουνίου 2016 #18 Share 2 Ιουνίου 2016 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιουνίου 2016 #19 Share 2 Ιουνίου 2016 Και το υβριδιο αχιλλεα και γλαυκοπαριου παιδες ειναι απιστευτο,αναλογα και απο ποια "μερια θα παρει" περισσοτερο! Μπορει απλα αντι για κιτρινο στην ουρα να εχει πορτοκαλι χωρις να αλλαζει η μορφολογια της ουρας,που ειναι και ο μικροτερος δυνατος υβριδισμος και μπορει να ειναι κανονικος αχιλλεας απλα με μια λευκη γραμμη κατω απο το ματι! Οι εικονες ειναι η καλυτερη λυση αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να βαζω φωτο απευθειας οποτε μερικα βιντεακια Απο τα πιο ομορφα υβριδια του Επισης πολυ ομορφο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Ιουνίου 2016 #20 Share 5 Ιουνίου 2016 Να μαστε και εμεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Ιουνίου 2016 #21 Share 6 Ιουνίου 2016 Πέτρο το ίδιο ήταν και εμένα. Πόσο καιρό τον έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Ιουνίου 2016 #22 Share 6 Ιουνίου 2016 3 4 μηνες τον εχω...εχει γινει πετ!!! Το κακο ειναι πως δεν τπυ αρεσουν τα μικρα ψαρακια... Τα πεταει εξω απο το ρινγκ χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Ιουνίου 2016 #23 Share 6 Ιουνίου 2016 Ναι αυτα ειναι τα κακα/αρνητικα του ειδους Κ εγω ειχα ενα λευκοστερνο(οχι υβριδιο)που μετα απο σχεδον δυο χρονια μεσα στο ενυδρειο εριξε ξυλο μεχρι θανατου σε ενα N. magnifica. Τα κακομοιρικο το κυνηγουσε με απιστευτη μανια.Ηταν ζευγαρακι και τουλαχιστον καταφερα να σωσω το ενα. Μετα εκοωψε στη μεση χρωμιδα κ πηρα επιτελους χαμπαρι πως ειχε μεγαλωσει πολυ γιατ ο ενυδρειο μου. Τετοιο μενος εχω δει μονο 2-3 ακομα φορες απο ψαρακια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Ιουνίου 2016 #24 Share 7 Ιουνίου 2016 Εαν δεν τον γουσταρα μιχαλη τοσο μα τοσο πολυ θα ειχε φυγει.. Περα απο τα μικρα ψαρακια,ειναι τρομερα λαιμαργος. Και ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΩΟΝΝΝΝΝ Mου εχει φραγκαρι καποιες μικρες montipores.. Αλλα εχει γινει πετ,μολις με βλεπει αρχιζει τα τσιφτετελια στο τζαμι για να φαει αχχααχχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Ιουνίου 2016 #25 Share 8 Ιουνίου 2016 Πανεμορφα ολα τους!! Εμενα ο Χεπατους κυνηγαγε ολα τα ψαρια εκτος απ τον Μαυρο νεμακο... Πολυ ξυλο ομως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος