AgMa 20 Αυγούστου 2017 #151 Share 20 Αυγούστου 2017 Βάλε έναν προβολέα metal halide να χτυπάει την γωνιά που δεν έχει άλγη και άσε το έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Αυγούστου 2017 Author #152 Share 21 Αυγούστου 2017 On 20/8/2017 at 1:05 ΜΜ, το μέλος AgMa έγραψε: Βάλε έναν προβολέα metal halide να χτυπάει την γωνιά που δεν έχει άλγη και άσε το έτσι Δυστυχώς στο διάστημα των δεκαπέντε ημερών πού έλειψα, άλλαξαν πολλά πράγματα μέσα στο ενυδρείο. Αλλά η γωνία (μόνο) είναι όπως πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 21 Αυγούστου 2017 #153 Share 21 Αυγούστου 2017 Εννοείς προς το κακό να υποθέσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Αυγούστου 2017 Author #154 Share 21 Αυγούστου 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος AgMa έγραψε: Εννοείς προς το κακό να υποθέσω; Δυστυχώς ναι. Τις δύο τελευταίες μέρες (πριν γυρίσω) ο κυκλοφορητής που είχα, για κάποιο λόγο έπεσε χαμηλά, και ξήλωσε σε πολλά σημεία το γρασίδι. Ξενέρωσα τόσο πολύ που το έβγαλα όλο. Δύο μέρες τώρα προσπαθώ να κολλήσω τη moss για να μην το αφήσω ξερό νταμάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Αυγούστου 2017 #155 Share 21 Αυγούστου 2017 Για να σε παρηγορήσω,αν δεις πως εχει γινει το δικο μου μετα απο τοσους μηνες που εχω να ασχοληθω μαζι του θα αλλαξεις γνωμη για το δικο σου. αχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Αυγούστου 2017 Author #156 Share 21 Αυγούστου 2017 πριν 14 λεπτά, το μέλος rastafarian έγραψε: Για να σε παρηγορήσω,αν δεις πως εχει γινει το δικο μου μετα απο τοσους μηνες που εχω να ασχοληθω μαζι του θα αλλαξεις γνωμη για το δικο σου. αχαχαχαχα Εκείνο που μου τη σπάει περισσότερο ρε Κώστα είναι που όλα συμβαίνουν αυτές τις δέκα- δεκαπέντε μέρες που πάμε για να ξεκουραστούμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Αυγούστου 2017 #157 Share 21 Αυγούστου 2017 Εμενα εγινε σε διαστημα μηνων οχι ημερων αχαχαχαχαχαχ. Και οχι μονο το ενα ενυδρειο,αλλα ολα. Βεβαια το φουλ φυτεμενο πηγε περιπατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 21 Αυγούστου 2017 #158 Share 21 Αυγούστου 2017 Γενικά παρατηρώ ότι όλοι κάποια στιγμή λόγω υποχρεώσεων ή μειωμένου χρόνου, τρώμε μια φάπα απ' το ενυδρείο, ξενερώνουμε για λίγο διάστημα και μετά επιστρέφουμε ξανά δυναμικά. Και ξανά αυτός ο κύκλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος