Jump to content

βοηθεια με ευρεση φυτου

Recommended Posts

Γεια σας

ξερετε που μπορω να βρω σιγουρα (να μην τρεχω αδικα) φυτα που να ειναι στην επιφανεια του 

ενυδρειου? γιατι εχω ψαξει σε ολη την περιοχη μου και δεν εχει κανεις!!

Στο pet supermarket στην πειραιως εχει πιστιες...

ευχαριστο για την αμεση απαντιση 

Διαβάζεις πριν βάλεις φυτά αν μπορείς να τα διατηρήσεις;

αποτι κιταξα μπορω μια χαρα 

εχω παρι και λιπασμα σε υγρη μορφη και θα παρω ενα σαν χαπακια γιατι δεν θελω να μπλεκο με υποστροματα εχω παρι πολυ χαλικη και ειμαι μια χαρα τορα περιμενο και τις γαριδες 

Kαταρχήν ο φωτισμός είναι το Α και το Ω για τα φυτά και όλα τα άλλα έπονται. Φως έχεις;

2ον δεν μπορείς να βάλεις γαρίδες τόσο σύντομα, θα πεθάνουν...Πρέπει να περιμένεις.

• Like 1

Kαταρχήν ο φωτισμός είναι το Α και το Ω για τα φυτά και όλα τα άλλα έπονται. Φως έχεις;

2ον δεν μπορείς να βάλεις γαρίδες τόσο σύντομα, θα πεθάνουν...Πρέπει να περιμένεις.

εχω καλο φωτισμο και γαριδες θα παρω τον ιουνιο γιαφτο ειπα περιμενο τις γαριδες 

Και τέλος Ιουνίου να τις πάρεις οριακά είσαι. Θέλει υπομονή η γαρίδα για να στρώσει ο βυθός.

Και τέλος Ιουνίου να τις πάρεις οριακά είσαι. Θέλει υπομονή η γαρίδα για να στρώσει ο βυθός.

οκ ποτε ειναι καλα να παρω και που μπορω να βρω

ταμπλετες για τα φυτα?

Έγινε επεξεργασία - Mr.Angelos

καλιτερα σκεφτομαι να παρο το φυτο anubia κανει για αρχαριους?

καλιτερα σκεφτομαι να παρο το φυτο anubia κανει για αρχαριους?

Μια χαρά είναι η Ανούμπια εννοείται και κάνει. Αυτήν δεν την φυτεύεις αλλά την δένεις σε πέτρα ή ξύλο. Μην βάλεις τη ρίζα δηλαδή μέσα στην άμμο.

Επίης, θα την βάλεις κάπου που δεν έχεις πολύ φως γιατί το συγκεκριμένο φυτό είναι αργής ανάπτυξης και δεν χρειάζεται πολύ φως γιατί κάνει άλγες. Οπότε αυτής δεν της βάζεις ταμπλέτα.

οκ ποτε ειναι καλα να παρω και που μπορω να βρω

ταμπλετες για τα φυτα?

Αν γέμισες τώρα 15-20 Ιουλίου είναι οκ για να βάλεις τις πρώτες. Ταμπλέτες κοίτα στο petsupermarket για seachem flurite tabs.

Μια χαρά είναι η Ανούμπια εννοείται και κάνει. Αυτήν δεν την φυτεύεις αλλά την δένεις σε πέτρα ή ξύλο. Μην βάλεις τη ρίζα δηλαδή μέσα στην άμμο.

Επίης, θα την βάλεις κάπου που δεν έχεις πολύ φως γιατί το συγκεκριμένο φυτό είναι αργής ανάπτυξης και δεν χρειάζεται πολύ φως γιατί κάνει άλγες. Οπότε αυτής δεν της βάζεις ταμπλέτα.

Αν γέμισες τώρα 15-20 Ιουλίου είναι οκ για να βάλεις τις πρώτες. Ταμπλέτες κοίτα στο petsupermarket για seachem flurite tabs.

ευχαριστω πολυ! λογικα θα την δεσω μεσα σε ενα βαζακι διακοσμιτικο που εχω και θα εχει και την σκια της 

Να ρωτισω μπορεις να μου πεις τη σαλιγκαρι ειναι αυτο το μουλικο WP_20160527_005.jpgΗταν λαθρεπιβατης μαζι με το φυτο 

Physa snail χωρίς να είμαι σίγουρος.

Physa snail χωρίς να είμαι σίγουρος.

λογικα πρεπει να ειναι γιατι αποτι διαβασα βγενουν μονο την νυχτα και αυτο ειναι νυχτοβιο

Εμενα παντως απο το σχημα και το χρωμα για ραμσχορν μου μοιαζει(χωρις να ειμαι και σιγουρος γιατι η εικονα ειναι θολη)...

Εμενα παντως απο το σχημα και το χρωμα για ραμσχορν μου μοιαζει(χωρις να ειμαι και σιγουρος γιατι η εικονα ειναι θολη)...

εχω vallisneria spiralis φυτο στο ενυδρειο μου και καθε βραδυ μολις κλισει το φως περνει ζβαρνα ολο το ενυδρειο για να βρει τροφει και καμια φορα παει και χλαπακιαζει το δολιο το φυτο μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...