johnnix 24 Μαίου 2016 #1 Share 24 Μαίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να βρω πληροφορίες σχετικά με την επιθυμητή σκληρότητα νερού για τις γαρίδες Αμάνο (GH ή/και KH) και από το ψάξιμο που έκανα βλέπω ή GH περίπου 6 βαθμούς ή KH 6-8 βαθμούς. Θέλω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ 100% νερό RO στις αλλαγές μου και έχω στη διάθεσή μου το Alcaline Buffer και Equilibrium της Seachem. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος