GIANNIS_61223 22 Μαίου 2016 #1 Share 22 Μαίου 2016 Καλησπερα,το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα με μια εφυλια,και ζωανθουσ απο κοραλια εχω πεισης εναν clown και καποια ασπονδυλαοι τιμες μου ειναι καλες παρολο που δεν εχω δοσομετρικη φυσικα δεν εχω και καταναλωσεις μεγαλες οποτε οι τιμες ειναι αυτες: kh:8,ca:450,mg:1350η απορια μου ειναι οτι το ασβεστιο ειχε πεσει μετα απο 2 βδομαδες στα 350 και το ανεβασα στα 450 μεσα σε μια μερα μαλλον αυτο δν ειναι καλο αλλα τι μπορει να συμβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Μαίου 2016 #2 Share 22 Μαίου 2016 Το οτι ανέβηκε η τιμή του ασβεστίου απότομα ίσως να προκάλεσε κάποιο στρες σε διάφορους οργανισμούς. Σε άλλους πολύ σε άλλους λίγο σε άλλους ίσως και καθόλου. Αν ολα ειναι οκ μην φοβάσαι! Keep reefing Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 22 Μαίου 2016 #3 Share 22 Μαίου 2016 Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες κάτω σε 2 εβδομάδες χωρίς κατανάλωση από οργανισμούς το θεωρώ πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο. Μήπως έχεις θέμα με το τεστ και παίρνεις λάθος μέτρηση? Δοκίμασες και με άλλο τεστ πριν ανεβάσεις ασβέστιο? Γιατί αν παίρνεις λάθος ένδειξη με το πρόσθετο θα το στείλεις στον θεό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Μαίου 2016 #4 Share 22 Μαίου 2016 ωπα! Εχει δικιο ο Λευτέρης. Τώρα διάβασα καλύτερα το μηνυμά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 23 Μαίου 2016 Author #5 Share 23 Μαίου 2016 Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες κάτω σε 2 εβδομάδες χωρίς κατανάλωση από οργανισμούς το θεωρώ πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο. Μήπως έχεις θέμα με το τεστ και παίρνεις λάθος μέτρηση? Δοκίμασες και με άλλο τεστ πριν ανεβάσεις ασβέστιο? Γιατί αν παίρνεις λάθος ένδειξη με το πρόσθετο θα το στείλεις στον θεό. ειχα να μετρησω αρκετο καιρο πανω απο δυο βδομαδες λαθοσ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 23 Μαίου 2016 Author #6 Share 23 Μαίου 2016 Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες κάτω σε 2 εβδομάδες χωρίς κατανάλωση από οργανισμούς το θεωρώ πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο. Μήπως έχεις θέμα με το τεστ και παίρνεις λάθος μέτρηση? Δοκίμασες και με άλλο τεστ πριν ανεβάσεις ασβέστιο? Γιατί αν παίρνεις λάθος ένδειξη με το πρόσθετο θα το στείλεις στον θεό. ωπα! Εχει δικιο ο Λευτέρης. Τώρα διάβασα καλύτερα το μηνυμά σου. ναι συγγνωμη λαθος δικο μου πανω απο δυο βδομαδες ειχα να μετρησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 23 Μαίου 2016 Author #7 Share 23 Μαίου 2016 ολα καλα φαινονται παντως,προσφατα πηρα κατι ζωανθακια τα οποια δεν εχουν ανοιξει ακομα αλλα αυτο ειναι λογω καθυστερησησ της μεταφορικης που εκανε 2 μερες να μου τα στειλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 23 Μαίου 2016 #8 Share 23 Μαίου 2016 ναι συγγνωμη λαθος δικο μου πανω απο δυο βδομαδες ειχα να μετρησω Φίλε Γιάννη μάλλον δεν κατάλαβες. Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες χωρίς οργανισμούς να το τραβάνε κάτι δεν πάει καλά ακόμη κι αν έχεις να μετρήσεις 1 μήνα. 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ. 1ον το τεστ είναι πολυκαιρισμένο,ληγμένο,αναξιόπιστο η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και 2ον δεν κάνεις εσύ σωστά την μέτρηση. Ποιό τεστ έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 2 Ιουνίου 2016 Author #9 Share 2 Ιουνίου 2016 Φίλε Γιάννη μάλλον δεν κατάλαβες. Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες χωρίς οργανισμούς να το τραβάνε κάτι δεν πάει καλά ακόμη κι αν έχεις να μετρήσεις 1 μήνα. 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ. 1ον το τεστ είναι πολυκαιρισμένο,ληγμένο,αναξιόπιστο η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και 2ον δεν κάνεις εσύ σωστά την μέτρηση. Ποιό τεστ έχεις? εχω το τεστ τησ salifert δεν ξερω τι φταει το εφτιαξα τωρα ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 2 Ιουνίου 2016 #10 Share 2 Ιουνίου 2016 Μπράβο!!! Ευχάριστα νέα. Καλή συνέχεια Γιάννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 3 Ιουνίου 2016 Author #11 Share 3 Ιουνίου 2016 Μπράβο!!! Ευχάριστα νέα. Καλή συνέχεια Γιάννη. Σας ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος