Jump to content

Ανεβασμα τιμων στο ενυδρειο

Recommended Posts

Καλησπερα,το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα με μια εφυλια,και ζωανθουσ απο κοραλια εχω πεισης εναν clown και καποια ασπονδυλα
οι τιμες μου ειναι καλες παρολο που δεν εχω δοσομετρικη φυσικα δεν εχω και καταναλωσεις μεγαλες οποτε οι τιμες ειναι αυτες: kh:8,ca:450,mg:1350
η απορια μου ειναι οτι το ασβεστιο ειχε πεσει μετα απο 2 βδομαδες στα 350 και το ανεβασα στα 450 μεσα σε μια μερα μαλλον αυτο δν ειναι καλο αλλα τι μπορει να συμβει

Το οτι ανέβηκε η τιμή του ασβεστίου απότομα ίσως να προκάλεσε κάποιο στρες σε διάφορους  οργανισμούς. Σε άλλους πολύ σε άλλους λίγο σε άλλους ίσως και καθόλου.

Αν ολα ειναι οκ μην φοβάσαι! :)  

Keep reefing 

Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες κάτω σε 2 εβδομάδες χωρίς κατανάλωση από οργανισμούς το θεωρώ πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο.

Μήπως έχεις θέμα με το τεστ και παίρνεις λάθος μέτρηση? Δοκίμασες και με άλλο τεστ πριν ανεβάσεις ασβέστιο? Γιατί αν παίρνεις λάθος ένδειξη με το πρόσθετο θα το στείλεις στον θεό.

• Like 1

Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες κάτω σε 2 εβδομάδες χωρίς κατανάλωση από οργανισμούς το θεωρώ πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο.

Μήπως έχεις θέμα με το τεστ και παίρνεις λάθος μέτρηση? Δοκίμασες και με άλλο τεστ πριν ανεβάσεις ασβέστιο? Γιατί αν παίρνεις λάθος ένδειξη με το πρόσθετο θα το στείλεις στον θεό.

ειχα να μετρησω αρκετο καιρο πανω απο δυο βδομαδες λαθοσ μου 

ωπα! Εχει δικιο ο Λευτέρης. Τώρα διάβασα καλύτερα το μηνυμά σου.  

ναι συγγνωμη λαθος δικο μου πανω απο δυο βδομαδες ειχα να μετρησω 

ολα καλα φαινονται παντως,προσφατα πηρα κατι ζωανθακια τα οποια δεν εχουν ανοιξει ακομα αλλα αυτο ειναι λογω καθυστερησησ της μεταφορικης που εκανε 2 μερες να μου τα στειλει

ναι συγγνωμη λαθος δικο μου πανω απο δυο βδομαδες ειχα να μετρησω 

Φίλε Γιάννη μάλλον δεν κατάλαβες. Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες χωρίς οργανισμούς να το τραβάνε κάτι δεν πάει καλά ακόμη κι αν έχεις να μετρήσεις 1 μήνα. 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ. 1ον το τεστ είναι πολυκαιρισμένο,ληγμένο,αναξιόπιστο η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και 2ον δεν κάνεις εσύ σωστά την μέτρηση. Ποιό τεστ έχεις? 

• 2 weeks later...

Φίλε Γιάννη μάλλον δεν κατάλαβες. Να πέσει το ασβέστιο 100 μονάδες χωρίς οργανισμούς να το τραβάνε κάτι δεν πάει καλά ακόμη κι αν έχεις να μετρήσεις 1 μήνα. 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ. 1ον το τεστ είναι πολυκαιρισμένο,ληγμένο,αναξιόπιστο η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και 2ον δεν κάνεις εσύ σωστά την μέτρηση. Ποιό τεστ έχεις? 

εχω το τεστ τησ salifert δεν ξερω τι φταει το εφτιαξα τωρα ολα καλα

Μπράβο!!! Ευχάριστα νέα. Καλή συνέχεια Γιάννη.

Σας ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...