symvoulos 22 Μαίου 2016 #1 Share 22 Μαίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. το σωστό θα ήταν να άνοιγα ένα θέμα με πλήρη στοιχεία για το ενυδρείο και να ήξερα τι ήθελα! Θα σας εκπλήξω όμως γιατί απλά δεν κρατιέμαι να ονειρεύομαι !!!!! Περιμένω σε 10 ημέρες ένα εργοστασιακό 240lt (δεν ξέρω μάρκα) με όλα τα σέα και τα μέα του όπως εσωτερικό δίκο του φίλτρο, εξωτερικό της tetra, φωτισμό, θερμαντήρα, όσμοση κλπ. το ενυδρείο ανήκει σε φίλο, και λόγο αγοράς 700lt μου το δίνει δώρο. έχει μέσα δίσκους οι οποίοι φυσικά θα πάνε στο μεγάλο. στην αρχή είπα Δίσκους και εγώ!!! (όνειρο ζωής) μετά το ξανασκεύτικα! Ίσως μια 5άδα μικρά με προοπτικ'μετακόμισης στο μεγάλο του φίλου και ανανέωσεις.... για πόσο όμως θα μπορώ να του δίνω .... Γκάπυ κλπ όχι μιας και έχω καμιά 10 χρόνια .... πείτε καμιά ιδέα ρε παιδια και εγώ υπόσχομαι για φωτό και πληροφοριες μέχρι την επόμενη Κυριακή !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Μαίου 2016 #2 Share 22 Μαίου 2016 Ριξε μια ματια για ψαρια απο Αυστραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Μαίου 2016 Author #3 Share 22 Μαίου 2016 όπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Μαίου 2016 #4 Share 22 Μαίου 2016 Όπως αυτά. http://rainbowfish.angfaqld.org.au/Praecox.htm http://rainbowfish.angfaqld.org.au/Trifas.htm http://rainbowfish.angfaqld.org.au/Boesemani.htm http://rainbowfish.angfaqld.org.au/Boesemani.htm και πολλά άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Μαίου 2016 #5 Share 22 Μαίου 2016 Επισης μπορεις να πας και προς αφρικη.Υπεεοχα ψαρια πανεμορφα με δυνατο χαρακτηρα,ευκολα ως προς το νερο τους και με ευκολες γεννες αναλοφα το ειδος βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαίου 2016 #6 Share 22 Μαίου 2016 Επισης μπορεις να πας και προς αφρικη.Υπεεοχα ψαρια πανεμορφα με δυνατο χαρακτηρα,ευκολα ως προς το νερο τους και με ευκολες γεννες αναλοφα το ειδος βεβαια.Χαχαχαχα! Τι γραφεις; Ρε συ, τα χεις τσουξει;Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Μαίου 2016 Author #7 Share 22 Μαίου 2016 Ε! Κυριακάτικα ένα τσιπουράκι παραπάνω δεν είναι κακο.... χαχαχ Σας ευχαριστώ....δίσκους να μην σκέφτωμαι μάλλον ...ε; θέλω χρώμα πάντος και βιοτοπικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαίου 2016 #8 Share 22 Μαίου 2016 Ας σου πω κι εγω για Αμερικη και νανονικιχλιδες με κοπαδια η απο Ασια με γκουραμι και κοπαδακια παλι. Εσυ σκοπευεις να κανεις κατι με την επεξεργασια του νερου; διαβασα κατι για οσμωση παραπανω. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Μαίου 2016 Author #9 Share 22 Μαίου 2016 Υπάρχει δυνατότητα αντ. όσμοσης καθός και διοξυδίου αν χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Μαίου 2016 #10 Share 23 Μαίου 2016 Επισης μπορεις να πας και προς αφρικη.Υπεεοχα ψαρια πανεμορφα με δυνατο χαρακτηρα,ευκολα ως προς το νερο τους και με ευκολες γεννες αναλοφα το ειδος βεβαια.Τέκνον Βρουτε τι λέγεις?Φίλε μου βάλε κάτι σε μαλακά νερά. Θα το χαρείς πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Μαίου 2016 #11 Share 23 Μαίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. το σωστό θα ήταν να άνοιγα ένα θέμα με πλήρη στοιχεία για το ενυδρείο και να ήξερα τι ήθελα! Θα σας εκπλήξω όμως γιατί απλά δεν κρατιέμαι να ονειρεύομαι !!!!! Περιμένω σε 10 ημέρες ένα εργοστασιακό 240lt (δεν ξέρω μάρκα) με όλα τα σέα και τα μέα του όπως εσωτερικό δίκο του φίλτρο, εξωτερικό της tetra, φωτισμό, θερμαντήρα, όσμοση κλπ. το ενυδρείο ανήκει σε φίλο, και λόγο αγοράς 700lt μου το δίνει δώρο. έχει μέσα δίσκους οι οποίοι φυσικά θα πάνε στο μεγάλο. στην αρχή είπα Δίσκους και εγώ!!! (όνειρο ζωής) μετά το ξανασκεύτικα! Ίσως μια 5άδα μικρά με προοπτικ'μετακόμισης στο μεγάλο του φίλου και ανανέωσεις.... για πόσο όμως θα μπορώ να του δίνω .... Γκάπυ κλπ όχι μιας και έχω καμιά 10 χρόνια .... πείτε καμιά ιδέα ρε παιδια και εγώ υπόσχομαι για φωτό και πληροφοριες μέχρι την επόμενη Κυριακή !! Θα ελεγα να μου γνωρίσεις τον φίλο σου. Που θα πάει θα το αλλάξει κάποτε το 700 αρι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Μαίου 2016 #12 Share 23 Μαίου 2016 (edited) Τέκνον Βρουτε τι λέγεις? Φίλε μου βάλε κάτι σε μαλακά νερά. Θα το χαρείς πολυ! Γιατι σε σκληρα νερα δεν μπορει να τα χαρει? Ρε εχει ψαρουκλες η αφρικη,απλα αρκετα ειδη δεν ερχονται ευκολα Ελλαδα,ειναι ακριβα και θελουν λιτρα.Τι να σας κανω που εχουμε πεσει στην κριση.. Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Μαίου 2016 #13 Share 23 Μαίου 2016 (edited) Γιατι σε σκληρα νερα δεν μπορει να τα χαρει? Ρε εχει ψαρουκλες η αφρικη,απλα αρκετα ειδη δεν ερχονται ευκολα Ελλαδα,ειναι ακριβα και θελουν λιτρα.Τι να σας κανω που εχουμε πεσει στην κριση.. Μου μυρίζει αποστασία..... Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Μαίου 2016 Author #14 Share 23 Μαίου 2016 Αχχχχ πάει το όνειρο.... πάνε τα δισκάκια.... άντε να δούμε. Αμερική vs Ασία; Α! Καλό θα ήταν να αποφήγω την άμμο μιας και λεπτό χαλικάκι έχω άφθωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Μαίου 2016 #15 Share 23 Μαίου 2016 Μια κρισιμη ερωτηση, τη ph εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Μαίου 2016 Author #16 Share 23 Μαίου 2016 Στο σπίτι 7.5 αλλά όπως γράφω πιο πάνω υπάρχει και αντ. όσμοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Μαίου 2016 Author #17 Share 23 Μαίου 2016 Πιο πολύ χρώμα που παίζει Ασία ή Αμερική; δώστε και κανένα συνδιασμό .... help μετά την απόριψη των δίσκων με έχει πιάσει κατάθληψη ... χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Μαίου 2016 #18 Share 23 Μαίου 2016 Πιο πολύ χρώμα που παίζει Ασία ή Αμερική; δώστε και κανένα συνδιασμό .... help μετά την απόριψη των δίσκων με έχει πιάσει κατάθληψη ... χαχαχα Γιατι αποριψη δεν καταλαβαινω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Μαίου 2016 Author #19 Share 23 Μαίου 2016 Κοίτα έχω κολήσει με τους δίσκους αλλά δεν θέλω να πεδέψω και τα ψάρια αν τα λίτρα είναι λίγα μόνο και μόνο για το γούστο μου! Για να καταλάβεις οως σκέφτομαι έχω 125 λίτρα και έχω μέσα μόνο γκάπυ και δύο αμάνο! Τα ψαράκια χαίρονται να κολυμπάνε! Αυτό και η ανύπαρκτη εμπειρία μου σε δίσκους είναι που με προβληματίζουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Μαίου 2016 #20 Share 23 Μαίου 2016 Φιλέ μου εγώ θα έβαζε ένα μεγάλο κοπάδι καρδιναλιους (30-40) και κανένα ζευγάρι ή χαρέμι νανοκιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Μαίου 2016 #21 Share 24 Μαίου 2016 Στησε ενα ωραιο ενυδρειο ταγκανικα με neolamprologus brichardi και θα παθεις πλακα με τα ψαρια αυτα! Δεν εχει τυχαια τον τιτλο "πριγκιπισσα του Μπουρουντι" Και ασε τους αλλους να νομιζουν οτι πινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Μαίου 2016 #22 Share 24 Μαίου 2016 Στησε ενα ωραιο ενυδρειο ταγκανικα με neolamprologus brichardi και θα παθεις πλακα με τα ψαρια αυτα! Δεν εχει τυχαια τον τιτλο "πριγκιπισσα του Μπουρουντι" Και ασε τους αλλους να νομιζουν οτι πινω.. Χαχαχα ρε συ πολυ παρεξηγησιαρης μας βγηκες τωρα τελευταια.Διαβασε τι εχεις γραψει στο πρωτο σου και θα καταλαβεις. Δεν αναφερομαι καν στην ψαροσυνθεση. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 24 Μαίου 2016 Author #23 Share 24 Μαίου 2016 Καλή η ιδέα σου αλλά θέλω πιο πολυ χρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Μαίου 2016 #24 Share 24 Μαίου 2016 (edited) Χαχαχα ρε συ πολυ παρεξηγησιαρης μας βγηκες τωρα τελευταια. Διαβασε τι εχεις γραψει στο πρωτο σου και θα καταλαβεις. Δεν αναφερομαι καν στην ψαροσυνθεση. Send from the heart of the Amazonas Δεν παρεξηγουμαι βρε χαζουλη,πλακα κανω... Για την αφρικη δεν εχω να πω κατι,θα μιλησω με την παρουσιαση που θα κανω οταν βρω χρονο,μεχρι τοτε υπομονη ή αν βιαζεσαι πολυ ελα απο το σπιτι. Καλή η ιδέα σου αλλά θέλω πιο πολυ χρώμα Τοτε malawi,ενα ειδος (υπαρχουν και διμορφικα,που εχουν δηλαδη αλλο χρωμα τα αρσενικα απο τα θυληκα) ή δυο ηρεμα ειδη. Απο αλλη ηπειρο το μονα που μου αρεσουν προσωπικα (ωστε να μπορω να το προτεινω κι΄ολας,διαφορετικα αν δεν εχω να προτεινω κατι δεν μιλαω,θα γραψουν τα παιδια που ξερουν) ειναι γεωφαγοι και κιχλιδες με αρκετα δυνατο ταπεραμεντο ωστε να να τις αναφερω σαν προταση για 240 λιτρα. Α,για δες και στα προφιλ μας το tropheus,τοση δουλεια καναμε! Ενα ειδος με σωστη διακοσμηση θα μπορουσε να μπει http://www.aquazone.gr/forums/topic/51296-tropheus-duboisi-marlier-1959/ http://www.aquazone.gr/forums/topic/103793-tropheus-sp-ikola/ http://www.aquazone.gr/forums/topic/103358-tropheus-moorii-moliro/ Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 24 Μαίου 2016 Author #25 Share 24 Μαίου 2016 Λοιπόν από αφρική είμαι μαλάουι λόγο χρωμάτων.... με προβληματίζει όμως η απουσία ριζόν και φυτών .... μήπως κάτι με χρώμα προς Αμαζόνιο;;; καμιά ιδέα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος