amazonios 18 Μαίου 2016 #1 Share 18 Μαίου 2016 Χρειάζομαι λίγη βοήθεια που μπορώ να βρω μεγάλα κομμάτια σφουγγάρι για το sumb Στα ενυδρειομαγαζα βρισκω για εσ και εξ φιλτρα και είναι πανάκριβα αφου πανε για μοντελα της αγορας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Μαίου 2016 #2 Share 18 Μαίου 2016 Χωρίς να μου πέφτει λόγος αλλά για που είναι τα σφουγγάρι ; Διότι στο θαλασσινό το σφουγγάρι δεν ενδείκνυται ! Πέρα από αυτό εγω έχω δει στο pet city 40-40 κομμάτια ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 18 Μαίου 2016 #3 Share 18 Μαίου 2016 Χωρίς να μου πέφτει λόγος αλλά για που είναι τα σφουγγάρι ; Διότι στο θαλασσινό το σφουγγάρι δεν ενδείκνυται ! Πέρα από αυτό εγω έχω δει στο pet city 40-40 κομμάτια ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Μαίου 2016 #4 Share 18 Μαίου 2016 http://www.petcumulus.gr/50x50x5cm-10ppi-blue-c Αυτη ηταν η καλυτερη περιπτωση που ειχα βρει Δαμιανε οταν εψαχνα και εγω σφουγγαρια για το σαμπ μου.. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει η αναμονη και αν υπαρχουν εξοδα αποστολης... Τα pet city εχουν μεν τετοια σφουγγαρια σε μεγεθος παρομοιο αλλα στοιχιζουν κανα εικοσαρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Μαίου 2016 #5 Share 18 Μαίου 2016 Χωρίς να μου πέφτει λόγος αλλά για που είναι τα σφουγγάρι ; Διότι στο θαλασσινό το σφουγγάρι δεν ενδείκνυται ! Πέρα από αυτό εγω έχω δει στο pet city 40-40 κομμάτια ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonios 18 Μαίου 2016 Author #6 Share 18 Μαίου 2016 Από λάθος έγραψα για θαλασσινό Σε γλυκό θα βάλω... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 20 Μαίου 2016 #7 Share 20 Μαίου 2016 * Μεταφέρθηκε το θέμα για ευνόητους λόγους στο γλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος