GIANNIS_61223 16 Μαίου 2016 #1 Share 16 Μαίου 2016 Καλησπερα εχω ενα θεμα τις τελευταιες δυο βδομαδες με μπαμπλ αλγη εχω παραγγειλει ενα μιθραξ αλλα εχω βγαλει και πρασινη και κοκκινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 16 Μαίου 2016 #2 Share 16 Μαίου 2016 Είχα κόκκινη και την τσάκισε το foxface καθώς και κάθε άλγη που κάνει ότι βγαίνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 17 Μαίου 2016 Author #3 Share 17 Μαίου 2016 Είχα κόκκινη και την τσάκισε το foxface καθώς και κάθε άλγη που κάνει ότι βγαίνει. Απλως το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να βαλω ελπιζω με τον μιθραξ να φυγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Μαίου 2016 #4 Share 17 Μαίου 2016 ό mithrax λογικά θα σε βοηθήσει. Θα σου πρότεινα επίσει με το αλφαδολάστικο που κάνεις αλλαγη να ρουφήξεις και την bubble 'οπου μπορείς. Μη προσπαθήσεις απλά να τη βγάλεις με το χέρι γιατι ναι μεν δεν είναι δύσκολο αλλα αν σπάσει κάποιο μππιλάκι αφήνει σπόρια στο ενυδρείο σου. αυτό βάβαια είναι η λύση για το οπτικό περισσότερο. για μόνιμα αποτελέσματα θα πρέπει να ελέγξεις τα θρεπτικά στο νερό σου καλή τυχη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 17 Μαίου 2016 Author #5 Share 17 Μαίου 2016 ό mithrax λογικά θα σε βοηθήσει. Θα σου πρότεινα επίσει με το αλφαδολάστικο που κάνεις αλλαγη να ρουφήξεις και την bubble 'οπου μπορείς. Μη προσπαθήσεις απλά να τη βγάλεις με το χέρι γιατι ναι μεν δεν είναι δύσκολο αλλα αν σπάσει κάποιο μππιλάκι αφήνει σπόρια στο ενυδρείο σου. αυτό βάβαια είναι η λύση για το οπτικό περισσότερο. για μόνιμα αποτελέσματα θα πρέπει να ελέγξεις τα θρεπτικά στο νερό σου καλή τυχη Αυτο μου το προτεινε αλλο ενα παιδι να την ρουφηξω αλλα εγω θελω να την εξαλειψω...οταν λες θρεπτκα τι ενοεις τι πρεπει να κοιταξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 17 Μαίου 2016 #6 Share 17 Μαίου 2016 Νιτρικά και φωσφορικά σου λέει ο Πάνος είναι το φαί της άλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Μαίου 2016 #7 Share 18 Μαίου 2016 Γιάννη ρούφηξε τη φίλε, δεν εχεις πολλές επιλογές για τωρα.. το καβουράκι θα βοηθήσει επικουρικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeorgos 18 Μαίου 2016 #8 Share 18 Μαίου 2016 Προσωπικά δε θεωρώ ότι αποτελεί πρόβλημα εκτός εάν πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα, ένδειξη τότε προβλήματος νιτρικών-φωσφωορικών στο ενυδρείο. Στη περίπτωση όμως που απλώς υπάρχει εδώ κι εκεί, κάνει μάλλον καλό αποροφώντας νιτρικά και φωσφορικά που θα ευνοούσαν την ανάπτυξη άλλων πιο επιβλαβών κι αντιαισθητικών αλγών. Εαν τώρα θες να την περιορίσεις, γιατί το πιθανότερο εαν βρίσκει συνθήκες θα ξαναβγαίνει, η αναρόφηση συμφωνώ είναι ο καλύτερος τρόπος μιας και όπως προανέφεραν οι φίλοι εάν σπάσει αφήνει σπόρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 19 Μαίου 2016 Author #9 Share 19 Μαίου 2016 Προσωπικά δε θεωρώ ότι αποτελεί πρόβλημα εκτός εάν πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα, ένδειξη τότε προβλήματος νιτρικών-φωσφωορικών στο ενυδρείο. Στη περίπτωση όμως που απλώς υπάρχει εδώ κι εκεί, κάνει μάλλον καλό αποροφώντας νιτρικά και φωσφορικά που θα ευνοούσαν την ανάπτυξη άλλων πιο επιβλαβών κι αντιαισθητικών αλγών. Εαν τώρα θες να την περιορίσεις, γιατί το πιθανότερο εαν βρίσκει συνθήκες θα ξαναβγαίνει, η αναρόφηση συμφωνώ είναι ο καλύτερος τρόπος μιας και όπως προανέφεραν οι φίλοι εάν σπάσει αφήνει σπόρους. Δεν πολλαπλασιαζεται ευτυχως αλλο πεταξα καποια βραχακια και ενα αλλο το νεκρωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Μαίου 2016 #10 Share 19 Μαίου 2016 Γιαννη, τσάμπα χαλας τη βιολογία σου για τόσο μικρό πρόβλημα φίλε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 19 Μαίου 2016 Author #11 Share 19 Μαίου 2016 Γιαννη, τσάμπα χαλας τη βιολογία σου για τόσο μικρό πρόβλημα φίλε.. δεν ξερω...ηταν μικτο το βραχακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Μαίου 2016 #12 Share 20 Μαίου 2016 νομιζα οτι έγραψες πως υπήρχε και αλλού μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 20 Μαίου 2016 Author #13 Share 20 Μαίου 2016 νομιζα οτι έγραψες πως υπήρχε και αλλού μέσα στο ενυδρειο ηταν αρκετη αλλα την περιορισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Μαίου 2016 #14 Share 20 Μαίου 2016 ηταν αρκετη αλλα την περιορισα με τι? και αφου την περιορισες βρε συ Γιαννάκο γιατι πέταξες το κομμάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 22 Μαίου 2016 Author #15 Share 22 Μαίου 2016 με τι? και αφου την περιορισες βρε συ Γιαννάκο γιατι πέταξες το κομμάτι? Σαυτα τα δυο κοματια ηταν η περισσοτερη αλγη,την υπολοιπη την εβγαλα με το χερι και εχει μεινει πολυ λιγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 16 Ιουνίου 2016 Author #16 Share 16 Ιουνίου 2016 Τελικα ενα τοσο μικρο καβουρακι καθαρισε οτι αλγη υπηρχε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 16 Ιουνίου 2016 #17 Share 16 Ιουνίου 2016 Mithrax !!! Ειχα κ εγω πανω σε clam σε μερικες μερες τα mithrax το καναμε λαμπηκο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Ιουνίου 2016 #18 Share 17 Ιουνίου 2016 ευχάριστα νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 17 Ιουνίου 2016 Author #19 Share 17 Ιουνίου 2016 ευχάριστα νεα Mithrax !!! Ειχα κ εγω πανω σε clam σε μερικες μερες τα mithrax το καναμε λαμπηκο! Και ευχαριστα και ευτυχως ξεαγχωθηκα απο κατι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος