Jump to content

Αλλαγή στο...200αλιτρο

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα...έχω όπως λέω ενα 200αλιτρο ενυδρείο (που προσωρινά θα φιλοξενήσει το κοι μου γιατί βρήκα συνχομπιστα να το δώσω) όπως έλεγα έχω αυτό το ενυδρείο και θέλω να το κάνω με τροπικά ψαράκια μικρά βασικά...το θέμα είναι οτι λογο του οικονομικού δεν μπορω να πάρω co2.... έχετε τίποτα να προτείνετε??απο φυτά έχω και θα πάρω λιγα ακόμα αλλά θέλω και να στρωσω κάτι κάτω γιαυτό και το Co2...ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χωρις co2 να στρωσεις γρασιδι και σε τοσα λιτρα δυστοιχως το ξεχνας.

Δες τι ψαρια σου αρεσουν και γραψτα για να σου πουμε τι μπορεις να βαλεις.

Εχω ηδη κάποια φυτά σε άλλο ενυδρείο που θα τα μεταφέρω...αγαπώ πολύ τα neon και γενικά τα μικρά ψαράκια αλλά και με τα λίγο μεγαλυτερα δεν έχω θέμα...όπως γκουραμι ...μέχρι τέτοιου μεγέθους...μεγαλυτερα όχι...θα ήθελα και μερικές προτάσεις... επίσης θέλω να μου πείτε κάποιον πιο οικονομικό τροπο παροχής co2

Για τα λιτρα αυτα,η μοναδικη λυση για co2 ειναι το ολοκληρομενο συστημα με μπουκαλα.

Τα υπολοιπα ειναι τζαμπα λεφτα.

Σιγουρα λιγοτερα φυτα. θα μπορουσες να πας με ασια(rasbora,loaches,gourami),ζωοτοκα(guppy,platy,molly/swordtail), ισως ενα κοπαδι tiger barbs και ενα corydoras μαζι με 2 otoniclus?

Θα σου προτεινα κατι σε convict/firemouth cichlid pair αλλα οπως λες σου αρεσουν τα μικρα ψαρια

Μαρεσουν νέον κορυντορας ροδοστομοι και γενικά μαλακού νερου αυτά τα 3 είναι απο τα αγαπημένα μου...(ζωοτοκα με τίποτα)

Θέλω να ρωτήσω...μπορω να βαζω 2 tetraplant co2 μαζί??

Δεν συμφαιρει φιλε μου και δεν κανουν και δουλεια.

Στα λιτρα σου η μπουκαλα ειναι μονοδρομος,ολα τα αλλα δεν κανουν.

Ναι επειδή οι γονεις μου δεν θέλουν να διαθέτουν πολλά χρήματα θα του πω να πάρω τέτοια θα δουν Ότο δεν συμφαιρει και θα πάρω μπουκάλα...κάπως έτσι φανταζομαι

Τζαμπα λεφτα θα δωσεις και δεν θα κανεις και δουλεια.

Απο κει και περα ειναι δικη σου αποφαση τι θα κανεις.

Ετσι θα το αρχίσω για κάνα 3μηνο 4μηνο

Μ αυτα που θα εχεις πληρωσει σε 3-4 μηνες μ αυτο που λες,θα εχεις παρει μπουκαλα με τα ιδια λεφτα...

Ασε που αν δεν εισαι εκει για να πατησεις το κουμπακι στο μπουκαλακι,δεν θα εχεις co2..Αυτο εχει πολλες επιπτωσεις και για τα ψαρια σου.

Καλά θα δω...απλως για αρχή επειδή θα πάρω αλλά 2-3 φυτά και καμια ρίζα μάλλον και μπολικα ψαράκια μην έρθουν τα έξοδα μαζεμένα πάντως ευχαριστώ για τον χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...