baggos777777 15 Μαίου 2016 #1 Share 15 Μαίου 2016 (edited) Θέλω να κανω καλιμπραρισμα σε ενα 10 ξέρει κανείς να μου πει λεπτομέρειες. Γιατί με τα αγγλικά εχω μαλώσει. Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Μαίου 2016 #2 Share 15 Μαίου 2016 Βαγγελαρα βαλε με μια φωτο η' λινκ το κειμενο εδω μηπως και καταφερουμε κατι φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 15 Μαίου 2016 Author #3 Share 15 Μαίου 2016 http://www.tecous.com/manuals/ Μιχάλη φίλε εδω μέσα κάτι θα λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Μαίου 2016 #4 Share 16 Μαίου 2016 (edited) Βαγγελαρα μου απο αυτο εδω το λινκ https://www.tecous.com/files/TECO_Seachill-All-Models-2008WEB.pdf στη 17 σελιδα λεει τα εξης... Αλλαζωντας την ενδειξη θερμοκρασιας -Το ψυκτικο διαβαζει τη θερμοκρασια απο το νερο το οποιο περναει απο μεσα του,ενα θερμομετρο το οποιο παιρνει/διαβαζει ενδειξεις απευθειας απο το ενυδρειο μπορει να δειχνει/απεικονιζει/διαβαζει διαφορετικη θερμοκρασια αναλογα τις συγκεκριμμενες ρυθμισεις σας. Χρησιμοποιηστε τη συγκεκριμενη λειτουργια εαν θα θελατε να ταιριαξετε/προσαρμοσετε το θερμομετρο του ψυκτικου με ενα αλλο ξεχωριστο θερμομετρο. 1.Πιεστε και κρατηστε παρατεταμενα το κουμπι "SET" για 10 δευτερολεπτα. Η οθονη θα δειξει μια αξια της 1 η΄ 1,5 μοναδας(μην αλλαξετε αυτη τη ρυθμιση) 2.Πατηστε παλι το κουμπι "SET". Η θερμοκρασια του νερου(οχι εκεινη στην οποια θα ξεκιναει τη λειτουργια του το ψυκτικο) θα απεικονιζεται στην οθονη. 3.Πιεστε τα βελακια "πανω" η' "κατω" για να αλλαξετε τη θερμοκρασια. Μετα απο 5 δευτερολεπτα η ρυθμιση αποθηκευεται/καταχορειται στη μνημη και η οθονη θα επιστρεψει σε πληρη φωτεινοτητα. Η μοναδα τωρα θα λειτουργει φυσιολογικα με τη νεα καλιμπραρισμενη/ρυθμισμενη θερμοκρασια. Βαγγελη μου ,δες αν αυτη η σελιδα ειναι οντως για το ψυκτικο σου ρε φιλε και δοκιμασε τα παραπανω. Η μεταφραση ειναι σχετικα ελευθερη γιατι δεν χρησιμοποιω το αγαπημενο τρολλολολολολολολλο google translate του τρολλολολολολου Αν δεν ειναι αυτο συγνωμη και το ξαναψαχνουμε Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2016 - mad23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 16 Μαίου 2016 Author #5 Share 16 Μαίου 2016 Μιχάλη λογικά αυτό θα είναι. Δεν είναι για μενα αλλά για ενα φίλο θα του το πω να το κάνει έτσι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος