Husky_Jim 22 Απριλίου 2007 #1 Share 22 Απριλίου 2007 Και πάνω που είπα ότι μετά από χρόνια ξεμπέρδεψα με τους δίσκους ,μου φέρανε δώρο στα περασμένα μου γεννέθλια το συγκεκριμένο δισκάκι... Είναι αρκετά όμορφο και ενεργό φτάνοντας στο σημείο να κυνηγάει τα Ανσίστρους μου!!! Εδώ και το ψάρι.... Ελπίζω να σας αρέσει.... υστ.Και έλεγα ότι μόνο άγριους θα ξαναβάλω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Απριλίου 2007 #2 Share 23 Απριλίου 2007 Να σου ζήσει το δισκόπουλο και καλή ξανα..αρχή. Μη ξεχνάς ότι χρειάζεται παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 24 Απριλίου 2007 #3 Share 24 Απριλίου 2007 Μη ξεχνάς ότι χρειάζεται παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 24 Απριλίου 2007 #4 Share 24 Απριλίου 2007 Καταπληκτικές φωτό......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 24 Απριλίου 2007 #5 Share 24 Απριλίου 2007 Κουκλι ειναι Πανεμορφοι αυτοι οι δισκοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος