teke 9 Μαίου 2016 #1 Share 9 Μαίου 2016 καλησπερα χριστος ανεστη σ ολους!!εχετε καμια καλη προταση για εσωτερικο φιλτρο εως 100 λιτρα??να παιρνει κ βιολογικο υλικο θελω εστω λιγο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Μαίου 2016 #2 Share 9 Μαίου 2016 Καλησπέρα, εγώ έχω το Aquael turbo 500 κ είμαι ευχαριστημένη Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 9 Μαίου 2016 Author #3 Share 9 Μαίου 2016 μαλιστα ευχαριστω πολυ!!κανει θορυβο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 9 Μαίου 2016 #4 Share 9 Μαίου 2016 http://www.aquavivere.gr/eksoplismos/eswterika-filtra/eheim-biopower-200-2412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Μαίου 2016 #5 Share 9 Μαίου 2016 μαλιστα ευχαριστω πολυ!!κανει θορυβο??Καθόλου Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Μαίου 2016 #6 Share 9 Μαίου 2016 Γιατι εσωτερικο; Send from the heart of the Amazonas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 9 Μαίου 2016 Author #7 Share 9 Μαίου 2016 προτεινεις κατι καλυτερο sturm??μ αρεσει να ψαχνω τ καλυτερο δυνατο για τις συνθηκες διαβιωσης των ψαριων μ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 9 Μαίου 2016 #8 Share 9 Μαίου 2016 Αυτό που θέλει να σου πει ο Sturm είναι γιατί δεν κοιτάς για κάποιο εξωτερικό φίλτρο που γενικά είναι το καλύτερο που μπορείς να επιλέξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Μαίου 2016 #9 Share 9 Μαίου 2016 Αυτο ακριβως λεω. Εξωτερικο φιλτρακι και καθαρισες. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Μαίου 2016 #10 Share 10 Μαίου 2016 Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά παραπάνω όσον αφορά το εξωτερικό φιλτρακι. Αν μπορείς να το κάνεις, θα είναι ή καλύτερη κίνηση. Τώρα αν προτιμας εσώρουχα δες και αυτά.http://www.petsupermarket.gr/199/κατάλογος/εσωτερικά-φίλτρα.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Μαίου 2016 #11 Share 10 Μαίου 2016 Τώρα αν προτιμας εσώρουχα δες και αυτά.http://www.petsupermarket.gr/199/κατάλογος/εσωτερικά-φίλτρα.htmlΠαρασκευα μου,τι εννοείς "εσώρουχα " ;;;; :DΘα συμφωνήσω με τα παιδιά, καλύτερα εξωτερικό φίλτρο. Μεγαλύτερος κάδος για υλικά κ πιο εύκολο στην χρήση του, μιας και δεν βάζεις τα χέρια μέσα στο ενυδρείο. Επίσης κερδίζεις τον χώρο που θα καταλάμβανε το εσωτερικό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 10 Μαίου 2016 Author #12 Share 10 Μαίου 2016 αχχαχαχαα ωραιοι...ευχαριστω πολυ!!θα το σκεφτω κ θα πραξω αναλογως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Μαίου 2016 #13 Share 10 Μαίου 2016 Παρασκευα μου,τι εννοείς "εσώρουχα " ;;;; :D Θα συμφωνήσω με τα παιδιά, καλύτερα εξωτερικό φίλτρο. Μεγαλύτερος κάδος για υλικά κ πιο εύκολο στην χρήση του, μιας και δεν βάζεις τα χέρια μέσα στο ενυδρείο. Επίσης κερδίζεις τον χώρο που θα καταλάμβανε το εσωτερικό. Ουπς ο δαίμων του πληκτρολογίου!!!!!Εσωτερικά εννοουσα.... Αχαχαχαχαχαχαααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος