billaus 9 Μαίου 2016 #1 Share 9 Μαίου 2016 Ηρθε λοιπον και η σειρα μου. Την τριτη κολλησαμε με τον φιλο σταθη ενα ενυδρειακι 80x40x40. Αυτη την βδομαδα θα κανω το δοκιμαστικο γεμισμα και ελπιζω να πανε ολα καλα. Αφου λοιπον καταφεραμε να βρεθουμε με τον σταθη μετα απο ενα μηνα, και κολλησαμε τα τζαμια, μου ξεφουρνισε μετα οτι πριν ερθει σπιτι κατεβασε καμια 5αρια κουτακια μπυρες. Αρε σταθη ψυχαρα με βλεπω να κανω μπανιο στο σαλονι χαχαχαχα!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Μαίου 2016 #2 Share 9 Μαίου 2016 Σου ειπα πενταρια για να μην σου πω την αληθεια και σε αγχωσω!!! χαχαχα Παντως ωραια το τυλιξαμε σαν κοκορετσι(επεσε το κολλημα κοντα στο πασχα!!)... χαχαχα... Αν πεις και λεπτομεριες οπως με τι φως κολαγαμε και που θα εχουμε και μια δικαιολογια οταν το γεμισεις και χανει απο παντου σαν σουρωτηρι!! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Μαίου 2016 #3 Share 9 Μαίου 2016 Μπράβο παίδες!! Καλογέμιστο!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Μαίου 2016 Author #4 Share 9 Μαίου 2016 Να σε καλα. Το μονο που με προβληματιζει Οτι στην μεγαλη πλευρα στην κατω κολληση τζαμιου με πατο στην μεση περιπου εχει δυο μικρα κυκλικα κενα σαν να μην εχει σιλικονη σε εκεινο το σημειο. Τα κενα αυτα δεν φτανουν μεχρι την ακρη του τζαμιου, ειναι στην μεση των 6,χιλιοστον. Να πω οτι εχουμε βαλει διπλο πατο και οτι το κολλαγαμε με λιγοστο φωτισμο οπως λεει και ο φιλος σταθης. Εχουμε κανει φοβερο ραψιμο απο μεσα οφειλω να ομολογισω, εκει πονταρω οτι δεν θα εχουμε προβλημα. Να ρωτησω τωρα κατι. Αν το γεμισω και δεν χανει υπαρχει περιπτωση να χασει αργοτερα απο εκεινο το σημειο; Δεν μιλαω μετα απο δεκα χρονια αλλα να αρχισει να χανει σε κανα τρημινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Μαίου 2016 #5 Share 9 Μαίου 2016 (edited) Κενο αερος ειναι βασιλη ειτε γιατι δεν επεσε αρκετη σιλικονη εκει ειτε γιατι οταν "πατησαμε" το τζαμι δεν ειχε την πιεση που επρεπε... Ειτε συνδιασμος και των δυο.... Παντως για να "ανοιξει" σε εκεινο το σημειο λιγο δυσκολο γιατι εχει επιπεδα σιλικονης πιο πριν χωρις βεβαια να το εχω δει ακομα για να το λεω με σιγουρια... Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 9 Μαίου 2016 #6 Share 9 Μαίου 2016 Όταν ευφραίνεται η καρδιά του ανθρώπου, οι τέχνες πάνε σε άλλο επίπεδο! Καλογέμιστο και καλορίζικο! Υ.Γ. Όσον αφορά για τις κολλήσεις, με αφρικάνικα, ασιατικά κλπ, είναι λίγο επικίνδυνες. Πήγαινε προς Αμερική μεριά για νά 'σαι πιο σίγουρος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Μαίου 2016 Author #7 Share 9 Μαίου 2016 Όταν ευφραίνεται η καρδιά του ανθρώπου, οι τέχνες πάνε σε άλλο επίπεδο! Καλογέμιστο και καλορίζικο! Υ.Γ. Όσον αφορά για τις κολλήσεις, με αφρικάνικα, ασιατικά κλπ, είναι λίγο επικίνδυνες. Πήγαινε προς Αμερική μεριά για νά 'σαι πιο σίγουρος. σε ευχαριστω.Τωρα με μπερδεψες. Το ενυδρειο προοριζεται για βιοτοπος βραζιλιας ουτος η αλλως, τι σημασια εχει το αν θα ειναι αφρικη η ασια η αμερικη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 9 Μαίου 2016 #8 Share 9 Μαίου 2016 Αστειεύομαι Βασίλη. Προσηλυτίζω κόσμο στ' αμερικάνικα νερά. Με το καλό το γέμισμα και περιμένουμε φωτογραφίες από το στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Μαίου 2016 Author #9 Share 9 Μαίου 2016 Ειπα και εγω τοσο διαβασμα εχω ριξει και δεν ειχα δει κατι τετοιο πουθενα. Χαχα Σταθουλι και εγω αυτο πιστευω οτι ολα καλα θα πανε. Απλα αν το γεμισω και ειναι οκ, και μετα απο μερικους μηνες αρχιζει να σταζει στο σαλονι... Μετα τον μεγαλο αγωνα που εχω δωσει να πεισω την γυναικα το επομενο ενυδρειο θα εχει θεση η στο υπογειο η στην ταρατσα. Χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevasti Kefallinou 9 Μαίου 2016 #10 Share 9 Μαίου 2016 Πάρα πολύ ωραίο, καλογέμιστο Στάθη είσαι μάστορας τέλος χεχε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Μαίου 2016 #11 Share 9 Μαίου 2016 (edited) Πάρα πολύ ωραίο, καλογέμιστο Στάθη είσαι μάστορας τέλος χεχε Ευχαριστω Σεβη!! Αν και την δουλεια στην ουσια την εκανε ο Βασιλης εγω απλα τον βοηθουσα!! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 9 Μαίου 2016 #12 Share 9 Μαίου 2016 Επειδη η σφουγγαριστρα δεν παιζει να σου κανει τιποτα, παρε αμαξακι-σφουγγαριστρα να πιγαινεις και βολτα την μικρη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Μαίου 2016 #13 Share 9 Μαίου 2016 Μπραβο σας παιδια. Αλλα μηπως ειναι σε λαθος κατηγορια το θεμα; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Μαίου 2016 Author #14 Share 9 Μαίου 2016 Επειδη η σφουγγαριστρα δεν παιζει να σου κανει τιποτα, παρε αμαξακι-σφουγγαριστρα να πιγαινεις και βολτα την μικρη στην φιλαω αγορακι μου μην ανχωνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 9 Μαίου 2016 #15 Share 9 Μαίου 2016 στην φιλαω αγορακι μου μην ανχωνεσαι. :hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 15 Μαίου 2016 Author #16 Share 15 Μαίου 2016 Το πρωτο γεμισμα εγινε με επιτυχια. Ευχαριστω τον φιλο σταθη για την υπογραφη μου στον πατο του ενυδρειου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Μαίου 2016 #17 Share 15 Μαίου 2016 Το γλιτωσαμε το ρεζιλικι προ το παρων.... Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 15 Μαίου 2016 Author #18 Share 15 Μαίου 2016 χαχαχα όλα καλα σταθουλη !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 24 Μαίου 2016 Author #19 Share 24 Μαίου 2016 Το ενυδρειο εμεινε δεκα μερες με νερο και ολα πηγαν καλα. Εχτες το αδειασα και απο παρασκευη ξεκιναω την κατασκευη του φωτιστικου. Θα φτιαξω ενα καπακι απο κοντρα πλακε θαλασσης που θα φιλοξενησει τρεις σειρες λεντοταινια και μια σειρα απο ανεμηστηρακια. Επισης θα ντησω τον πατο με γωνιες αλουμινιου. Μολις αρχισουν οι κατασκευες θα ερθουν και οι φωτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Μαίου 2016 #20 Share 24 Μαίου 2016 Δοξα τον αλλαχ..χαχααχα... Την γλιτωσαμε την καραμουζα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 29 Μαίου 2016 Author #21 Share 29 Μαίου 2016 Η πρωτη φαση του φωτιστικου εγινε. Θα τριφτει και θα βαφτει σε χρωμα βεγκε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Μαίου 2016 #22 Share 29 Μαίου 2016 Το φωτιστικο θα το κανεις κρεμαστο ή θα το ακουμπησεις πανω στο ενυδρειο; Τον πατο του ενυδρειου σκεφτεσαι να ντυσεις με γωνια αλουμινιου; Ολο αποριες με εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 29 Μαίου 2016 Author #23 Share 29 Μαίου 2016 Χαχα εχεις δικιο! Θα το ακουμπισω πανω στο ενυδρειο. Εχω κανει τις ακρες αριστερα και δεξια ενα ποντο πιο μακριες για να κουμπωσουν στα πλαγια του ενυδρειου. Στις ακρες θα βαλω αλουμινιο και στον πατο. Τωρα για καπακι σκεφτομαι να βαλω τζαμι με μεντεσεδακια τζαμιου για να φτιαξω πορτακια. Αυτο ειναι υπο σκεψει ακομα, μπορει να το αφησω και ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Μαίου 2016 #24 Share 29 Μαίου 2016 Στον πατο θα σου προτεινα να μην βαλεις τις γωνιες απ ευθειας πανω στο γυαλι. Βαλε ενα κομματι dow ή ενα κομματι κοντραπλακε 8αρι και αγκαλιασετα ολα μαζι με γωνια. Διαφορετικα πας σε λαμακι αλουμινιου ή λαμαρινα που παλι μπορεις να βρεις πολυ ευκολα σε λευκο ή αβαφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 30 Μαίου 2016 Author #25 Share 30 Μαίου 2016 κατσε γιατι με μπερδεψες. ελεγα να παρω από μαγαζι με αλουμίνια γωνια 3χ3 αλουμινιου και να την κολλησω στο πατο περιμετρικα. εσυ λες να βαλω και ένα κομματι dawn η κοντρα πλακε θαλλασης και μετα να βαλω την γωνια? παλι κατω η γωνια δεν θα παταει? τι ωφελος εχω από τον extra πατο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος