akermarina 7 Μαίου 2016 #1 Share 7 Μαίου 2016 Καλησπερα θα θελα να παρουσιασω και να μοιραστω μαζι σας μερικες φωτογραφιες των δισκων μου που, μετα απο 2 χρονια σχεδον συνυπαρξης μαζι μου, μεγαλωσαν (15 με 20+ cm ) και στη συνεχεια την πρωτη μου γεννα και τα 35 μικρα δισκακια μου ! Ας ξεκινησω λοιπον με 3 βιντεακια του ενυδρειου με τα ενηλικα ! Τα επμομενα βιντεακια ειναι απο τις πρωτες μερες της γεννας (τελη γενναρη) μεχρι και σημερα ! Να πω οτι ευτυχως δεν ειχα καμια απωλεια και οτι καθε μερα ειναι κ πιο μεγαλα απλα δεν ξερω το τελικο τους χρωμα μιας κ η μαμα κ ο μπαμπας ειναι διαφοετικα χρωματικα ψαρια! Ευχαριστω !!! *μακαρι να μπορουσα να ανεβασω και φωτο (εχω πολλες κατα την περιοδο της γεννας ) αλλα δ μπορω να καταλαβω το πως 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 7 Μαίου 2016 #2 Share 7 Μαίου 2016 Φαίνεται να έχεις κάνει καλή δουλειά... να σου ζήσουν.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Μαίου 2016 #3 Share 7 Μαίου 2016 Ομορφιες... Μπραβο!! Ποσο μηνων ειναι τωρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 8 Μαίου 2016 #4 Share 8 Μαίου 2016 Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σου. Όλα όμορφα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 8 Μαίου 2016 #5 Share 8 Μαίου 2016 Μαρινακι μια χαρά τα βλέπω.μπράβο σου για τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 8 Μαίου 2016 #6 Share 8 Μαίου 2016 Πανέμορφα να σου ζήσουν... :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 8 Μαίου 2016 #7 Share 8 Μαίου 2016 Πολύ ωραία τα μικρά. Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Μαίου 2016 #8 Share 8 Μαίου 2016 Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambleon 8 Μαίου 2016 #9 Share 8 Μαίου 2016 ωραίο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akermarina 9 Μαίου 2016 Author #10 Share 9 Μαίου 2016 Ειναι 3μισή μηνών ! σας ευχαριστω ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Μαίου 2016 #11 Share 9 Μαίου 2016 Το μέγεθος που έχουν τώρα... πόσα εκατοστά είναι; Μεγαλύτερο χώρο για να τα βάλεις έχεις ή θα αρχίσουν τα προβλήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Μαίου 2016 #12 Share 10 Μαίου 2016 Μαρίνα μπράβο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία, να σου ζήσουν τα μικρά και να τα δείς ... πιατέλες!! Πρέπει να βάλεις στα σχέδιά σου και ένα μεγαλύτερο ενυδρείο γιατί θα μεγαλώνουν συνεχώς γρηγορότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akermarina 12 Μαίου 2016 Author #13 Share 12 Μαίου 2016 υπαρχουν απο 3 cm εως κ 6 cm περιπου λιγο πανο λιγο κατω ... τ προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 20 Μαίου 2016 #14 Share 20 Μαίου 2016 Οι δίσκοι παίζουν "ξύλο" για το φαγητό ακόμα κι όταν είναι 20 ημερών... 10 μηνών... τι λες να κάνουν εκεί μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akermarina 22 Οκτωβρίου 2017 Author #15 Share 22 Οκτωβρίου 2017 Μέτα από ένα χρόνο και κάτι μήνες η απάντηση είναι θα μεγαλώσουν χωρίς προβλήματα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Οκτωβρίου 2017 #16 Share 22 Οκτωβρίου 2017 Να σου ζήσουν! Πόσα ψάρια σου έζησαν και τι μέγεθος έχουν φτάσει; μπορείς να μας βάλεις βίντεο τόσο σημερινό, όσο και την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, να πάρουμε το απαιτούμενο οφθαλμολουτρο; Ασχοληθηκες ξανά με γέννες; Επειδή το είχα χάσει το θέμα, δώσε κάτι κ για τις ρουτίνες σου. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Οκτωβρίου 2017 #17 Share 22 Οκτωβρίου 2017 On 5/8/2016 at 1:55 ΠΜ, το μέλος akermarina έγραψε: *μακαρι να μπορουσα να ανεβασω και φωτο (εχω πολλες κατα την περιοδο της γεννας ) αλλα δ μπορω να καταλαβω το πως Κάνε αν θέλεις μια προσπάθεια ακολουθόντας τον οδηγό στο παραπάνω θέμα. Είμαι σίγουρος οτι έχεις αρκετά ενδιαφέρον υλικό να μας δείξεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Οκτωβρίου 2017 #18 Share 26 Οκτωβρίου 2017 Βάλε υλικό να θαυμάσουμε... "μια εικόνα, χίλιες λέξεις", λένε οι "σχιστομάτηδες".- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Φεβρουαρίου 2018 #19 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Συγχαρητηρια για την υπομονη σου και την προσπαθεια σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος