mad23 4 Μαίου 2016 #1 Share 4 Μαίου 2016 Μακρυα απο μας και οσο το δυνατον να μη συμβει ποτε αλλα τι φοβαστε περισσοτερο να δειτε στο ενυδρειο σας? Εγω ρε παιδες πραγματικα εχω ενα κολλημα οτι θα μπω σπιτι μια μερα και θα δω νερα στη σκαλα! Πραγμα το οποιο θα σημαινει πως εχει ανοιξει το ενυδρειο! Αυτο πραγματικα το εχω δει και στον υπνο μου και ξυπνησα παγωμενος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Μαίου 2016 #2 Share 4 Μαίου 2016 Αν και δεν ειμαι θαλασσινος γραφω γιατι και εχω ακριβως τον ιδιο φοβο και τους ιδιους εφιαλτες με εσενα συνονοματε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Μαίου 2016 #3 Share 4 Μαίου 2016 (edited) Ρε φιλε μεσ το μυαλο μου εισαι...... Προχτες που γυρισα απ το 3μερο του Πασχα κοιταγα τις σκαλες καθως εμπαινα στο σπιτι Εγω ενα λογο παραπανω γιατι εχω ξυλινο πατωμα οποτε καταλαβαινεις....τρεμει η ψυχη μου Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2016 - vasilis4x4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 4 Μαίου 2016 #4 Share 4 Μαίου 2016 Ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια αυτός ο φόβος μεγαλώνει! (Ξέρεις τώρα δικαιολογίες για καινούργιο. ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Μαίου 2016 #5 Share 4 Μαίου 2016 Μια από τα ίδια και εδώ. Τρέμω την πλημμύρα από οποιονδήποτε λόγο. Επίσης την πιθανή διαρροή ρεύματος κάθε φορά που βάζω το χέρι μου στο νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Μαίου 2016 #6 Share 4 Μαίου 2016 Ακριβώς το ίδιο. Κάθε μέρα που γυρίζω απο την δουλειά κοιτάω στα πατώματα. Και η αιτία του φόβου είναι η αυτόματη αναπλήρωση. Κάτι μου λέει οτι κάποια στιγμή θα κολήσουν και τα 2 floter και θα γίνει η ζημιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Μαίου 2016 Author #7 Share 5 Μαίου 2016 Μου εχει συμβει αυτο με φλοτερ ευγενειε και ευτυχως ειχα μεσα μονο 4-5 λιτρα οποτε δεν επαθα και μεγαλο κακο! Απο τοτε φιλε το 60λιτρο δοχειο αναπληρωσης ειναι γεματο μονο οταν φευγω για διακοπες! Αν ειναι να γινει εκει ξανα η βλακεια χαλαλι του Αυτο ομως με το ανοιξει το ενυδρειο πραγματικα με στοιχειωνει Το εχω δει σου λεω και στον υπνο μου και οταν ξυπνησα μου πηρε κανενα λεπτο να πιστεψω πως ολα ηταν οκ Ο φοβος της διακοπης ρευματος εχει γινει πια μια καθημερινοτητα,ειδικα τα καλοκαιρια! Εχω εκπευδευσει βεβαια τους παντες ωστε να βαλουν μπροστα τις αεραντλιες που εχω με μπαταριες Να δω ποτε θα φτιαξω αυτο το battery back up! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 5 Μαίου 2016 #8 Share 5 Μαίου 2016 Ενυδρείο χωρίς πλημμύρες δεν έχει νοστιμιά Σίγουρα είναι ένας μεγάλος φόβος, αλλά ο μεγαλύτερος είναι η τουμπα, να γυρίσεις κ να μην βρεις τπτ όπως το άφησες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 5 Μαίου 2016 #9 Share 5 Μαίου 2016 Τον ίδιο φόβο με τον Δημήτρη. Ειδικά το καλοκαίρι που λείπω αρκετές ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Μαίου 2016 Author #10 Share 6 Μαίου 2016 Καλα οντως ειναι και αυτο ενας τρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Μαίου 2016 #11 Share 6 Μαίου 2016 Το καλοκαίρι που μας πέρασε γυρίζοντας από τις διακοπές με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Αρκετό νερό στο μωσαικό που είχε διαφύγει από την τσιμούχα του φίλτρου, και φουσκωμένα έπιπλα. Όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το εφιάλτη του σεισμού που ζήσαμε για τα καλά εδώ στην περιοχή μου. Αυτός είναι για μένα ο χειρότερος εφιάλτης που αφορά το ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Μαίου 2016 #12 Share 6 Μαίου 2016 Αν εχεις μονο ενα ενυδρειο δυσκολα θα την παθεις.. Εγω απο στραβες και τπτ αλλο. Εχω πλημμυρίσει το γραφειο μου 3 φορες... Στο 180λιτρο Την 1η ειχα ξεχασει να αλλαξω την βανα να πηγαινει προς το βαρελι και πηγαινε προς το ενυδρειο , 100+λιτρα στο πατωμα. 2η ξεκουμπωσε το σωληνακι του co2 απο το αντεπίστροφο, και αδειασε το μισο ενυδρειο. 3η επεσε το λαστιχο απο το βαρελι που γεμιζω και γεμισε το γραφειο με 100+ λιτρα νερο. Καποτε ειχα παρκε, αλλα απο τις πλημμυρες χάλασε Οταν ειχα βρει ενα κουταβι το ειχα βαλει τοτε στο δωματιο με τα γαριδαδικα. και μου σκαλισε το βανακι του co2 ,με αποτελεσμα να βρω τις γαριδες σε ενα ενυδρειακι τουμπα. Σε αλλο 100 λιτρο καποιος καταλαθος ακουμπησε την μικρομετρικη, αυτη ηταν και ευαισθητη , με αποτελεσμα την επομενη ημερα να βρω τεζα 1000+ γαριδες . Σε αλλη φαση την ειχα πατισει με την αμπουλα του σκυλου, και εχασα 500-700crs. Oπως ειπα νομιζω τα εχω βιωσει ολα... Αυτο που περιμενω πλεον ειναι να ανοιξει κανενα ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 6 Μαίου 2016 #13 Share 6 Μαίου 2016 Εγώ θα πω για έναν εφιάλτη που έζησε ένας θειός μου πριν χρόνια που δύσκολα βίωσε κάποιος ξανά. Ο συγκεκριμένος τυχαίνει να μένει στον ίδιο δρόμο και το έζησα λίγο το σκηνικό. Ενυδρείο 2400 λίτρα. Στον τοίχο, ειδική κατασκευή. Ένα ωραίο πρωί ΣΚΑΕΙ όλο μπαμ κανονικό και φεύγουν 2400 λίτρα στο σπίτι μαζί με σπάνια και ακριβά τροπικά ψάρια. Σημείωση το σκηνικό παίχτηκε 1 εβδομάδα μετά την κατασκευή του. Κάπου εκεί χρονικά. Μην τα πολυλέω τα νερά φύγανε μέχρι τον δρόμο, ψάρια από εδώ και από εκεί πεθαμένα και όταν γύρισε και αντίκρυσε το θέαμα περίπου 8 ώρες μετά ένα Όσκαρ ζούσε ακόμα. Η εταιρία τον αποζημίωσε , έφτιαξε το ενυδρείο από την αρχή και προς τιμήν του Όσκαρ του χαρίστηκαν 2400 λίτρα μόνο για αυτό , έγινε τεράστιο και μας άφησε 11 ετών αν υπολογίζω σωστά την ηλικία του. Τώρα δύσκολο να βρεθούμε με 2400 λίτρα αλλά λέμε τώρα αχχχααχχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 6 Μαίου 2016 #14 Share 6 Μαίου 2016 Εγώ θα πω για έναν εφιάλτη που έζησε ένας θειός μου πριν χρόνια που δύσκολα βίωσε κάποιος ξανά. Ο συγκεκριμένος τυχαίνει να μένει στον ίδιο δρόμο και το έζησα λίγο το σκηνικό. Ενυδρείο 2400 λίτρα. Στον τοίχο, ειδική κατασκευή. Ένα ωραίο πρωί ΣΚΑΕΙ όλο μπαμ κανονικό και φεύγουν 2400 λίτρα στο σπίτι μαζί με σπάνια και ακριβά τροπικά ψάρια. Σημείωση το σκηνικό παίχτηκε 1 εβδομάδα μετά την κατασκευή του. Κάπου εκεί χρονικά. Μην τα πολυλέω τα νερά φύγανε μέχρι τον δρόμο, ψάρια από εδώ και από εκεί πεθαμένα και όταν γύρισε και αντίκρυσε το θέαμα περίπου 8 ώρες μετά ένα Όσκαρ ζούσε ακόμα. Η εταιρία τον αποζημίωσε , έφτιαξε το ενυδρείο από την αρχή και προς τιμήν του Όσκαρ του χαρίστηκαν 2400 λίτρα μόνο για αυτό , έγινε τεράστιο και μας άφησε 11 ετών αν υπολογίζω σωστά την ηλικία του. Τώρα δύσκολο να βρεθούμε με 2400 λίτρα αλλά λέμε τώρα αχχχααχχα Αυτά είναι. Αυτό δεν ήτανε πλημύρα ήτανε σκέτο τσουνάμι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2016 #15 Share 6 Μαίου 2016 Να προσθεσω το krass και το old tank syndrome επισεις φοβαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 6 Μαίου 2016 #16 Share 6 Μαίου 2016 Όσο σκεπτόμαστε τόσο πιο πολλά θα προσθέτουμε. Είναι να μην σου τύχει που λένε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Μαίου 2016 #17 Share 6 Μαίου 2016 Το να μπω μια μέρα σπιτι να πάω στο ενυδρειο και να είναι όλα άσπρα και τα ψάρια στον αφρό.. Αυτός ειναι ο διαχρονικός μου εφιάλτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαίου 2016 Author #18 Share 7 Μαίου 2016 Αν εχεις μονο ενα ενυδρειο δυσκολα θα την παθεις.. Εγω απο στραβες και τπτ αλλο. Εχω πλημμυρίσει το γραφειο μου 3 φορες... Στο 180λιτρο Την 1η ειχα ξεχασει να αλλαξω την βανα να πηγαινει προς το βαρελι και πηγαινε προς το ενυδρειο , 100+λιτρα στο πατωμα. 2η ξεκουμπωσε το σωληνακι του co2 απο το αντεπίστροφο, και αδειασε το μισο ενυδρειο. 3η επεσε το λαστιχο απο το βαρελι που γεμιζω και γεμισε το γραφειο με 100+ λιτρα νερο. Καποτε ειχα παρκε, αλλα απο τις πλημμυρες χάλασε Οταν ειχα βρει ενα κουταβι το ειχα βαλει τοτε στο δωματιο με τα γαριδαδικα. και μου σκαλισε το βανακι του co2 ,με αποτελεσμα να βρω τις γαριδες σε ενα ενυδρειακι τουμπα. Σε αλλο 100 λιτρο καποιος καταλαθος ακουμπησε την μικρομετρικη, αυτη ηταν και ευαισθητη , με αποτελεσμα την επομενη ημερα να βρω τεζα 1000+ γαριδες . Σε αλλη φαση την ειχα πατισει με την αμπουλα του σκυλου, και εχασα 500-700crs. Oπως ειπα νομιζω τα εχω βιωσει ολα... Αυτο που περιμενω πλεον ειναι να ανοιξει κανενα ενυδρειο. Νικο εσυ εχεις παθει ρε γμτ πολλα ,πραγματικα δεν σου αξιζει να εχεις ουτε διακοπη ρευματος ρε φιλε Ειδικα η φαση με το κουταβι ειναι σεναριο για ταινια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαίου 2016 Author #19 Share 7 Μαίου 2016 Και ο σεισμος οντως ειναι ενα θεμα!Εχω περασει εναν καλο αλλα ειχα ενα ενυδρειο 120 λιτρων τοτε οποτε καμια ζημια και ανησυχια Απλα λιγα νερακια ετρεξαν στα τζαμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Μαίου 2016 #20 Share 7 Μαίου 2016 Νικο εσυ εχεις παθει ρε γμτ πολλα ,πραγματικα δεν σου αξιζει να εχεις ουτε διακοπη ρευματος ρε φιλε Ειδικα η φαση με το κουταβι ειναι σεναριο για ταινια! Aν και αδεσποτο , πραγματικα δεν πειραζει χαλαλι του... δεν εφταιγε αυτο. Οπως ειπα αν εχεις πολλα ενυδρεια η στραβη γινεται πολυ ευκολα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Μαίου 2016 #21 Share 8 Μαίου 2016 ο δικός μου εφιαλτης είναι οτι κάποια μέρα θα μπώ σπίτι και θα τα βρώ όλα άσπρα και νεκρά.. κάθε φορά που είμαι έξω για ώρες οι μέρες μόλις μπώ με άγχος κοιτάω κατ ευθείαν δεξια που είναι το ενυδρείο να δώ οτι όλα καλά Ωραίο θέμα πάντως ρε σύ Μιχάλη!! ! σαν group therapy σε ψυχολόγο νοιώθω που το διάβασα!! :hehe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Μαίου 2016 #22 Share 9 Μαίου 2016 η δικια μου μονιμη τρεμουρα ειναι μη κολισει ο θερμοστατης και μια "υπογραφη" που ειδα καπου , " Τρεμω την ημερα που θα πεθανω και η γυναικα μου θα πουλισει τα κοραλια μου για οσο της ειπα οτι κοστισαν " Το προβλημα του θερμοστατη το λυνεις με ενα κοντρολερ τυπου eliwell η stc 1000 Την περιπτωση του θανατου την εχω σκεφτει κι εγω, εχω αφησει αντιπροσωπο ριφα γειτονα να το αναλαβει το θεμα Ανθρωποι ειμαστε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Μαίου 2016 Author #23 Share 10 Μαίου 2016 χαχα,ναι πανο οντως καπως ετσι ειναι Ενας φιλος μου παντως ειχε απιστευτο αγχος για το τι μπορει να του πεταξει στο ενυδρειο ο πιτσιρικας του οταν λειπει στη δουλεια! Μια φορα τον επιασε να αδειαζει σιγα σιγα την πορτοκαλαδα του στο ενυδρειο Και οταν τον ρωτησε γιατι,του ειπε για να πιουνε και τα ψαρακια!Και του λεει γιατι την εριχνες σιγα σιγα και του απαντησε η μορφαρα,για να μην παγωσουν τα δοντια τους Και εδω ενα μεγαλο βιντεο με εναν τυπο που δεν προλαβε τα δικα του πιτσιρικια! Πολυ στεναχωρηθηκα αλλα δεν μπορω να μη γελαω με το υφος και την απελπισια του και δεν μπορει να κανει κ τπτ!Τα παιδια του ειναι να τα πλακωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Μαίου 2016 #24 Share 10 Μαίου 2016 εγώ έχω τον φόβο τώρα το καλοκαίρι που θα διακοπάρω όταν επιστρέψω τι θα συναντήσω...δεν έχει μείνει μόνο του ποτέ μιας και είναι νέο σχετικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Μαίου 2016 #25 Share 10 Μαίου 2016 Δείτε αυτό αλλά μη φρικάρετε !!!!!!! ΤΡΟΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος