stathis spithas 11 Μαίου 2016 #26 Share 11 Μαίου 2016 Σπιρουλινα μπορεις να βρεις σε σκονη σε καταστημα με βοτανα αν δεν εχουν τα ενυδρειακα στην Πατρα σε πολυ καλες τιμες!!! Εγω τουλαχιστον σε τετοια την προμηθευομαι στην Αθηνα για τις τροφες που φτιαχνω μονος μου... Βεβαια επειδη ειναι καθαρη καλο θα ηταν κατα την γνωμη μου παντα να μην την ταισεις ατοφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Μαίου 2016 #27 Share 12 Μαίου 2016 Τι γινεται το ψαρακι; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 12 Μαίου 2016 Author #28 Share 12 Μαίου 2016 Όπως ήταν είναι σταθερά! Κάνει κάτι μικρές βόλτες που και που λαχανιάζει και κάθεται πάλι ακίνητο! Αύριο θα κάνω και μία αλλαγή 50%! Δεν περίμενα να αντέξει τόσο και αυτό με κάνει λίγο αισιόδοξο για την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 7 Ιουνίου 2016 Author #29 Share 7 Ιουνίου 2016 Δύστυχος το ψάρι μας άφησε πριν 3 μέρες! Δεν τα κατάφερε αν και την πρώτη εβδομάδα έδειξε μια βελτίωση στη συνέχεια χειροτέρευε...την τελευταία εβδομάδα δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου και φάνηκε να τα παρατάει! Ένα μήνα κράτησε! Τα θηλυκά είναι μια χαρά και έχουν και ποιο έντονο χρώμα(αυτό που έχουν) χωρίς αρσενικό να τα κυνηγάει! Να βάλω άλλο αρσενικό στο ενυδρείο ή να περιμένω μην εμφανίσουν κάτι παρόμοιο και τα θηλυκά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουνίου 2016 #30 Share 7 Ιουνίου 2016 Δυστυχως συμβαινουν και αυτα. Δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας. Εγω θα τα αφηνα λιγο. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 7 Ιουνίου 2016 Author #31 Share 7 Ιουνίου 2016 Δεν είχα σκοπό να πάρω άμεσα ψάρι! Έλεγα να προχωρήσω σε αγορά μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος