menegsp 3 Μαίου 2016 #1 Share 3 Μαίου 2016 Ζητούνται Celestial Pearl Danio παρακαλώ αν έχει κάποιος διαθέσιμα ας μου στείλει μήνυμα.. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 3 Μαίου 2016 #2 Share 3 Μαίου 2016 Στην ενότητα αγγελίες νομίζω θα βρεις πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 3 Μαίου 2016 #3 Share 3 Μαίου 2016 @lefteris67 Αν ήθελε να βάλει αγγελία θα το είχε κάνει ο φίλος. Η συγκεκριμένη κατηγορία στην περιγραφή της γράφει: Σε αυτή την κατηγορία τα μέλη απευθυνόμενα στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Aquazone,μπορούν να αναζητούν ενυδρειακά προϊόντα.Εάν επιθυμείτε να απευθυνθείτε σε συγκεκριμένο μαγαζί, θα πρέπει να το κάνετε στην κατηγορία που βρίσκεται το κατάστημα. Ας παραμείνουμε λοιπόν εντός θέματος. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 3 Μαίου 2016 #4 Share 3 Μαίου 2016 @lefteris67 Αν ήθελε να βάλει αγγελία θα το είχε κάνει ο φίλος. Η συγκεκριμένη κατηγορία στην περιγραφή της γράφει: Σε αυτή την κατηγορία τα μέλη απευθυνόμενα στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Aquazone,μπορούν να αναζητούν ενυδρειακά προϊόντα.Εάν επιθυμείτε να απευθυνθείτε σε συγκεκριμένο μαγαζί, θα πρέπει να το κάνετε στην κατηγορία που βρίσκεται το κατάστημα. Ας παραμείνουμε λοιπόν εντός θέματος. . . ΟΚ φίλε μου. Όπως το γράφει κατάλαβα ότι απευθήνετε σε χομπίστες. Ζητώ συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 4 Μαίου 2016 #5 Share 4 Μαίου 2016 Καλησπερα Τα δυο παρακατω ειδη υπαρχουν διαθεσιμα στο κατασημα μας Celestichthys Margaritatus Danio Erythromicron CPD και CPD red Μπορειτε να βρειτε και την διαθεσιμοτητα μας για περισσοτερες πληροφοριες. Ευχαριστουμε πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος