Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χριστός ανέστη σε όλο το φόρουμ...βλέπω στο red cup κάτι μεγαλα κόκκινα στίγματα τα οποία δεν φαίνονται καθολοθλου καλά στην φωτο ποτ θα στείλω....τα ίδια αρχισε να βγάζει και το subukin... δεν ξέρω τι να κάνω δεν το βλέπω και πολύ καλά....την προηγούμενη βδομάδα πήρα εξωτερικο φίλτρο...είχα 3 εσωτερικά....θέλω αν υπάρχει κάποιο φάρμακο θεραπεία κτλ. Να μου πείτε post-58505-0-42897200-1462134212_thumb.jpg

Κανένας???...έχουν αρχίσει να βγάζουν και τα 5 χρυσοψαρα

Όσο δύσκολο και να σου είναι πρέπει να κάνεις υπομονή.

Πολλά από τα παιδιά που θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν λείπουν λόγω Πάσχα.

Ναι και γω το σκέφτηκα απλως το έστειλα απο χθες....

Αληθως ο κυριος.

Πως ειναι σημερα τα ψαρακια; εχεις καποια πιο καθαρη φωτο;

Send from the heart of the Amazonas

Διάβασα πολύ και υποθέτω με αυτά τα συμπτώματα οτι είναι δηλητηρίαση απο αμμωνία την οποία δεν ξέρω αν έχει το ενυδρείο...είναι κλειστά σμρ τα πετ σοπ και δεν μπορω να βρω τεστ να πάρω...πρόσφατα έβαλα εξωτερικο φίλτρο 1400lt/h πιστεύω δεν έχει θέμα που είναι sun sun αυτό σημαίνει απλως πως θα χαλάσει πιο γρηγορα

Διάβασα πολύ και υποθέτω με αυτά τα συμπτώματα οτι είναι δηλητηρίαση απο αμμωνία την οποία δεν ξέρω αν έχει το ενυδρείο...είναι κλειστά σμρ τα πετ σοπ και δεν μπορω να βρω τεστ να πάρω...πρόσφατα έβαλα εξωτερικο φίλτρο 1400lt/h πιστεύω δεν έχει θέμα που είναι sun sun αυτό σημαίνει απλως πως θα χαλάσει πιο γρηγορα

Δεν εβαλες το βιολογικο υλικο απο τα εσωτερικα που ειχες;;

Τα ψαρια αναπνεουν με δυσκολια;;

Τα βραχια τους ειναι κοκκινα προς το μοβ;

Το έβαλα όλο....έβαλα και sera Bio nitrivec αλλά τίποτα...τα 2 έχουν κοκκινίσει σχεδόν παντού απο κεφάλι μέχρι ουρά...αρχισαν και τα αλλά να έχουν και σήμερα βλέπω σε όλα άσπρα σπιράκια...δεν ξέρω αν θα ψωφισουν διότι σήμερα είναι κλειστά τα.πετ σοπ...πηγαίνουν στην επιφάνεια χτυπιουνται στο καπάκι και χαναγυρνανε στον βυθό...δεν έχουν πολλή όρεξη για τροφή επισης

Κάνε ρε φιλαράκι μια καλή αλλαγή νερού κ μην ταΐζεις καθόλου έστω να αποφύγεις την περίπτωση της αμμωνίας , κ από αύριο κανεις τις μετρήσεις σου κ βλέπεις .... Είναι κρίμα να καίγονται απ´την αμμωνία ...

• Like 1

Σήμερα το πρωι είδα όρι έχουν γεμίσει και με ich.... τι θα κανω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...