grkoilak 1 Μαίου 2016 #1 Share 1 Μαίου 2016 Μετα απο μαζικούς θανάτους στο ενυδρείο λογω λαθους δικου μου και υπερβολικής ψαροσυνθεσης μου απεμειναν μεσα τα εξης (το ενυδρείο είναι 200L): 4 serpae tetra 5 zebra danio 5 leopard danio 1 scissortail rasbora 1 silver shark 4 red eye tetra 1 scalare Οι παραμετροι του ενυδρειου πριν την τελευταία αλλαγή νερού ήταν οι εξής: θ=25 pH=7,5 NO2=0 NO3=12,5 NH3=0 kH=8 Το ενυδρείο εχει μεσα μια anubia και μια μπαλα αλγης και καθημερινα ριχνω 14 σταγονες atvitol της jbl. Για δώστε τα φωτα σας εσεις οι εμπειροτεροι σχετικα με την ψαροσυνθεση μου Στάλθηκε από το K00Z μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 1 Μαίου 2016 #2 Share 1 Μαίου 2016 λοιπον για την ψαροσυνθεση, δεν κρατας με τιποτα silver shark και σκαλαρι, γιατι και τα δυο θελουν κοπαδι και δυστυχως τα λιτρα αυτα δεν κανουν, απο κει και περα κρατας 1 η 2 ειδη απο τα κοπαδοψαρα σου, τα κανεις 10+ στον αριθμο και τα υπολοιπα τα δινεις (αν κρατησεις μονο ενα ειδος ο αριθμος μπορει να παει 20+). Μπορεις να βαλεις επισης ενα ειδος νανοκιχλιδας(χαρεμι) και καποιο μικροσωμο βυθοψαρο(π.χ. ανσιστρους, κορυντορας). βαζεις περισσοτερα φυτα και ξυλα για κρυψωνες. αυτα απο εμενα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαίου 2016 #3 Share 1 Μαίου 2016 +1 στον απο πανω. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος