PanaGreco 30 Απριλίου 2016 #1 Share 30 Απριλίου 2016 Παραλίγο να πέσω επάνω του !!!!! Τρόμος !!!! Τελικά ήρθε ένας μελισσοκόμος και το μάζεψε. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Απριλίου 2016 #2 Share 30 Απριλίου 2016 Παραλίγο να πέσω επάνω του !!!!! Τρόμος !!!! Τελικά ήρθε ένας μελισσοκόμος και το μάζεψε. Ρε Παναγιώτη, ολόκληρος άντρας φοβήθηκες τις μελισσούλες? Φήμες κυκλοφόρησαν ότι ........ακόμα τρέχεις. :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Απριλίου 2016 Author #3 Share 30 Απριλίου 2016 Ρε Παναγιώτη, ολόκληρος άντρας φοβήθηκες τις μελισσούλες? Φήμες κυκλοφόρησαν ότι ........ακόμα τρέχεις. :hysterical: Δεν μπορώ να γράψω τώρα γιατί τρέχω. Θα τα πούμε όταν είμαι αρκετά μακριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Απριλίου 2016 #4 Share 30 Απριλίου 2016 Ωραια φωτο! Σε ποιο μερος Πανο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Απριλίου 2016 #5 Share 30 Απριλίου 2016 Με λιγο κάπνισμα και θα ετρωγες κερίθρα....αξία ανεκτιμητη!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Απριλίου 2016 Author #6 Share 30 Απριλίου 2016 Με λιγο κάπνισμα και θα ετρωγες κερίθρα....αξία ανεκτιμητη!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Δημήτρη όσο και να φαίνεται περίεργο μια μέρα πριν δεν ήταν εκεί. Από οτι μου είπε ο μελισσοκόμος που το μάζεψε θα έφευγε την επόμενη ημέρα προς αναζήτησή κάποια τρύπας για μόνιμη κατοικία. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω video από την διαδικασία του μελισσοκόμου που το μάζεψε με καπνό και το έβαλε σε κυψέλη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Απριλίου 2016 #7 Share 30 Απριλίου 2016 Και αυτή ή περιπέτεια στο rio evrotas έλαβε χώρα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Απριλίου 2016 #8 Share 30 Απριλίου 2016 Με λιγο κάπνισμα και θα ετρωγες κερίθρα....αξία ανεκτιμητη!!!!Sent from my iPhone using TapatalkΑξία ανεκτίμητη Δημήτρη μου, όπως και ίδιας αξίας θα ήταν τα συνεργα-στολη του μελισσοκόμου που ο Πανος μάλλον δεν είχε....Αουτςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Απριλίου 2016 Author #9 Share 30 Απριλίου 2016 Και αυτή ή περιπέτεια στο rio evrotas έλαβε χώρα;;;;; Στη Μελισσοχώρα !!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Απριλίου 2016 #10 Share 30 Απριλίου 2016 Αξία ανεκτίμητη Δημήτρη μου, όπως και ίδιας αξίας θα ήταν τα συνεργα-στολη του μελισσοκόμου που ο Πανος μάλλον δεν είχε.... Αουτςςςςςς Δεν πειράζει...θα έτρωγε κανα-δυό τσιμπηματάκια και μετά θα απολλάμβανε την κερίθρα....μπρός στα "κάλλη" τί είν ο πόνος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος