Jump to content

Μάλλον Springtails βοήθεια ...

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά Καλό Πάσχα κ Καλη Ανάσταση σε όλους !!!

Εχτές έκανα την καθιερωμένη αλλαγή νερού στο ενυδρείο κ παρατήρησα μικροσκοπικά έντομα να χοροπηδούν πάνω στο νερό στις κόντρες κ γύρω γύρω στα τζάμια πάνω απ´την στάθμη του νερού... Μετά απο έρευνα στο φόρουμ μας κ γενικά στο Ίντερνετ μου κάνουν για Springtails ...

1) Ρε παιδιά πουθενά δεν βρήκα πως τα ξεφορτωνόμαστε ...

2) Θα πολλαπλασιαστούν ??? Αν ναι με βλέπω στο πεζοδρόμιο με το ενυδρείο καπέλο ....

3)Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα ;;;

Δείτε κ 2 φώτο τα τέρατα (και αν δείτε τίποτα σφυρίχτε μου κλέφτικα )....Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπέροχα! :)

Πολύ καλή πηγή τροφής...όμως άν δεν έχεις κάποιο ψάρι να τα φάει και θές να τα ξεφορτωθείς η μόνη λύση είναι να τα "κάψεις" με ένα πιστολάκι για μαλλιά, μιάς και οποιαδήποτε εντομοκτώνο αποκλείεται για το ενυδρείο....

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1

Ωωωωω φοβερή ιδέα !!! Να είσαι καλά !!!! Τα ψάρια μ δυστυχώς δεν βλέπω να ασχολούνται ... Θα δοκιμάσω το πιστολάκι και θα σας πω τα αποτελέσματα αν κ είμαι σίγουρος ότι θα εξολοθρευτούν!!!

καλη λυση ειναι και η δημιουργία κινησης στην επιφανεια εμποδιζει την εμφανιση τους

εσενα απο οτι βλεπω απο τις φωτο η επιφάνεια σου εχει πιασει φιλμ που σημαινει οτι δεν υπαρχει αναταραξη και κινηση της επιφανειας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...