Jump to content

Ποια η διαφορά μεταξύ fluval stratum & fluval plant & shrimp stratum;

avraamp

Recommended Posts

Ποια η διαφορά μεταξύ fluval stratum & fluval plant & shrimp stratum;

Το πρώτο είναι για φυτεμένο ενυδρείο με ψάρια και το δεύτερο για φυτεμένο με γαρίδες;

Επίσης η συσκευασία των 2 κιλών φτάνει για 2 ενυδρεία (ένα 15λιτρο και ένα 10λιτρο) ή θα χρειαστεί και δεύτερο σακούλι των 2 κιλών;

Έγινε επεξεργασία - avraamp

Εχω την εντυπωση οτι το δευτερο ριχνει Kh k ph ενω το πρωτο οχι. Παντως ενα δικιλο δε νομιζω να σου φτασει. Σε 18λιτρο το δικιλο εφτασε οριακα.

Εχω την εντυπωση οτι το δευτερο ριχνει Kh k ph ενω το πρωτο οχι. Παντως ενα δικιλο δε νομιζω να σου φτασει. Σε 18λιτρο το δικιλο εφτασε οριακα.

Σε ευχαριστώ,

Άρα μάλλον πάω για δύο.  Το ένα ενυδρείο είναι αυτό από τα jumbo, το οποίο νομίζω είναι 18 λίτρα και όχι 15 που γράφω, απλά δεν το έχω σπίτι τώρα για να το μετρήσω, είναι της ανιψιάς μου και μάλλον ήρθε ο καιρός να βάλω λίγα αληθινά φυτά στο μονομάχο της και ψάχνω για υπόστρωμα.

Εκτος απο αυτο που λεει ο Αντωνης,το δευτερο νομιζω οτι ειναι και πιο safe για γαριδες,αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος γι αυτο.

Όποτε πάω στο απλό αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν γαρίδες αλλά και να μπουν στο απλό fluval stratum δε νομίζω να έχουν πρόβλημα.:)

Τα ίδια είναι με διαφορετική κοκκομετρία.

Κ καλά το shrimp stratum βοηθάει το γόνο να κρύβεται ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...