ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ 22 Απριλίου 2007 #1 Share 22 Απριλίου 2007 φίλοι μου μία ακόμα απορία ίσως απλή για τους γνωρίζοντες : βλέπω στο forum να λένε πολλοί ότι το CO2 είναι 20 ή 25 ppm .Πώς το μετράμε ? Έψαξα σε μαγαζιά γιά τέστ CO2 και βρήκα μόνο αυτά που δείχνουν μόνιμα αν το CO2 είναι επαρκές ή όχι .Δεν δείχνουν πόσα ppm CO2 υπάρχουν διαλυμένα στο νερό . Από τον πίνακα ph - kh βρίσκουμε τα ppm του CO2 ? Δηλαδή στο ενυδρείο μου που έχω ph 7 και kh 4 έχω CO2 12 ? Επομένως αυξάνοντας την παροχή του CO 2 ουσιαστικά μειώνω το ph ας πούμε στο 6,8 και με το ίδιο kh 4 το CO2 γίνεται 19 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Απριλίου 2007 #2 Share 22 Απριλίου 2007 . Από τον πίνακα ph - kh βρίσκουμε τα ppm του CO2 ? Δηλαδή στο ενυδρείο μου που έχω ph 7 και kh 4 έχω CO2 12 ? Επομένως αυξάνοντας την παροχή του CO 2 ουσιαστικά μειώνω το ph ας πούμε στο 6,8 και με το ίδιο kh 4 το CO2 γίνεται 19 ? ακριβως αυτο φιλε μου...!!!! αργησες λιγο ,αλλα το επιασες..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος